- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.381
Canım özelden yazacağım sana.Cihan hocayla ben 13 haftalıkken görüşünce ayrıntılı inceledi filan 40 dk ya yakın baktı herşey çok güzel dedi biz mutlu mutlu çıktık, raporda damarda çentikten bahsediliyordu. Kendi bahsetmediği için internetten okudum direk baya yıkıldım. Sonra Ahter hocayla görüşünce sakinleştim. Daha açıklayıcı olabilirdi. O yüzden emin olamadım. Bu haftada gitmem lazım artık
Ben duymadım pembe mavide öyle bir doktor da şimdi siteye de girdim baktım yokPembe mavide Şebnem hanım varmış ama bende fiyat sormadım daha
Valla bende artık psikolojik olduğunu düşünüyorumKoku hassasiyetim olmasa belki çıkarmıcam ama buz dolabını tişörtümü burnuma çekiyom kapalı ama piskolojik olmuş anında öğür et derken arkasından çıkarıyorum bıktım valla 19lardayım bide
Ben 650 tl ödedim izmirde prof dr özel muaynehanesine bütün organlara organellere vs bakılıyor damar kemik vsSelam minnoş anneleri
Bugün oğluşumu gördüm 219 gr olmuş, her şey çok şükür iyi dedi doktorum. Suratını gördük resmen çok acayip bi duygu ya
Doktorum detaylı ultrason için randevu al dedi. 10 temmuza aldım önerdiği doktordan. Fiyatı ise 3 bin küsür dediler. Sizlerden yaptıranlar ne kadar ödediniz ve bu detaylıda tam nelere bakılıyor?
Kime gittiniz acaba? Ben de izmirdeyim iki gun sonra detayli ultrasonum var prof deyibce acaba ayni kisimi diye merak ettim fuat akercan'a gidecegim benBen 650 tl ödedim izmirde prof dr özel muaynehanesine bütün organlara organellere vs bakılıyor damar kemik vs
Sabahattin Altunyurtta gittim Alsancak taKime gittiniz acaba? Ben de izmirdeyim iki gun sonra detayli ultrasonum var prof deyibce acaba ayni kisimi diye merak ettim fuat akercan'a gidecegim ben
Aynen ya kaynanama hep halsizim kusuyorum diyorum yanlarında 1kere kusmadım inanmıcaklarValla bende artık psikolojik olduğunu düşünüyorumdısarı çıktığımda yada bişeylerle uğraştığımda mide bulantısı falan unutuyorum. Ne zaman eve geliyorum başlıyor
Ultrasonda mesela sık ve fazlası zararlı gibi Bi algı var ya canım emin olamadım teşekkür ederim o zaman iki doktorun da fikrini almak iyi olacak ikisi de aynı şeyleri söyleyecekmi acabaNe gibi bi zararı olabilir ki.Burda kaybı olan çoğu arkadaş 2 doktorla yürütüyorlar süreci ,bende öyleyim .20 de kendi doktorum 21 de perinatolog yapıcak detaylımı
Ben ilk gebelikte de ayrıntılı yaptırmadım bunda da yaptırmayacagim Dr um çoğu organa bakmıştı cihazı iyi doğdu hicbi sıkıntı yok çok şükür bu paralar ne böyle yaCengiz Bey evet 700 dedi ama 600'de anlaştıkBir saat yirmi dakika sürüyormuş. Cihan hoca ile alakalı bir kaç olumsuz yorum okudum. O nedenle fikir değiştirdim.
Evet yine karşılaştığım fiyatlar içinde bu normal sayılabilecek bir fiyat bir de. Doğum parasına yakın ücret isteyenler var :)Ben ilk gebelikte de ayrıntılı yaptırmadım bunda da yaptırmayacagim Dr um çoğu organa bakmıştı cihazı iyi doğdu hicbi sıkıntı yok çok şükür bu paralar ne böyle ya
Karışmak istemem ama gerek yok bu kadar abartmaya inşallah sağlıklı doğar hepsi bir sıkıntı varsa doğum sonrası belli olur zaten ben hemsireyim mesela 600 700 vermeyi hiç gerekli görmüyorum herkes kendi bilir tabiEvet yine karşılaştığım fiyatlar içinde bu normal sayılabilecek bir fiyat bir de. Doğum parasına yakın ücret isteyenler var :)
Üniversite hastanesinde ücretsiz hem haftalar önceden randevu alıp orda baktirsalar bu kadar paralar verilmese bi de dolandiran ozellerde var ayrıntılı baktım deyip normal ultrasonla bakanlar duydum iş biraz maddi amaçlıEvet yine karşılaştığım fiyatlar içinde bu normal sayılabilecek bir fiyat bir de. Doğum parasına yakın ücret isteyenler var :)
Doktorum istediği için yaptıracağız artık. Öneriniz için teşekkür ederim.Karışmak istemem ama gerek yok bu kadar abartmaya inşallah sağlıklı doğar hepsi bir sıkıntı varsa doğum sonrası belli olur zaten ben hemsireyim mesela 600 700 vermeyi hiç gerekli görmüyorum herkes kendi bilir tabi
Haklısınız, yeri iyi seçmek gerekiyor.Üniversite hastanesinde ücretsiz hem haftalar önceden randevu alıp orda baktirsalar bu kadar paralar verilmese bi de dolandiran ozellerde var ayrıntılı baktım deyip normal ultrasonla bakanlar duydum iş biraz maddi amaçlı
Sağlıklı haberler alalım inşallah canm hepimizUltrasonda mesela sık ve fazlası zararlı gibi Bi algı var ya canım emin olamadım teşekkür ederim o zaman iki doktorun da fikrini almak iyi olacak ikisi de aynı şeyleri söyleyecekmi acaba
ocak ayında aşılama yaptırmıştık negatif sonuçlandı sonra tüp bebek için dosya açmıştık eksik tahlilleri yaptırmak için regli beklerken şubatta hamile olduğumu öğrendik o psikolojiyle nasıl oldu inanın bende bilmiyorumBebeğinize nasıl hamile kaldınız ? İlişki günleri hakkında bilgi verebilir misiniz ?
Aynı durumdayız ya, ben de ilk 3 ay cok yogun mide bulantısı yaşadım ama kusmadım neredeyse. Şimdiler de bir bulantı geliyor aniden kusuyorum. 2 kere oldu. Sonra hemen geciyor. Nedendir anlamadım18 haftaya giriyorum ama kusmalar başladı bende sanki mıde bulantısı zaten vardı ama ılac alıyordum ona rağmen kusma var şimdi de her zaman olmuyor ama birden geliyor anlamıyorum. Gecmicek heralde bu oğlumda geçmişti bu haftalarda
3000 TL cok fazla pahalı siz nerede oturuyorsunuz.Selam minnoş anneleri
Bugün oğluşumu gördüm 219 gr olmuş, her şey çok şükür iyi dedi doktorum. Suratını gördük resmen çok acayip bi duygu ya
Doktorum detaylı ultrason için randevu al dedi. 10 temmuza aldım önerdiği doktordan. Fiyatı ise 3 bin küsür dediler. Sizlerden yaptıranlar ne kadar ödediniz ve bu detaylıda tam nelere bakılıyor?
Prego escalede tavsiye ederim bir araştırın istersenizKızlar selamlar, bebek arabası olarak hangi markayı aldınız veya almayı düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?