2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Canım özelden yazacağım sana.

Pembe mavide Şebnem hanım varmış ama bende fiyat sormadım daha
Ben duymadım pembe mavide öyle bir doktor da şimdi siteye de girdim baktım yok
siz Şebnem inal’ı mı diyorsunuz acaba? özel muayenehanesi var onun ve hakkında hiç iyi şeyler duymadım o yüzden onu da eledim

Valla bende artık psikolojik olduğunu düşünüyorum dısarı çıktığımda yada bişeylerle uğraştığımda mide bulantısı falan unutuyorum. Ne zaman eve geliyorum başlıyor

Ben 650 tl ödedim izmirde prof dr özel muaynehanesine bütün organlara organellere vs bakılıyor damar kemik vs

Ben 650 tl ödedim izmirde prof dr özel muaynehanesine bütün organlara organellere vs bakılıyor damar kemik vs
Kime gittiniz acaba? Ben de izmirdeyim iki gun sonra detayli ultrasonum var prof deyibce acaba ayni kisimi diye merak ettim fuat akercan'a gidecegim ben

Ne gibi bi zararı olabilir ki.Burda kaybı olan çoğu arkadaş 2 doktorla yürütüyorlar süreci ,bende öyleyim .20 de kendi doktorum 21 de perinatolog yapıcak detaylımı
Ultrasonda mesela sık ve fazlası zararlı gibi Bi algı var ya canım emin olamadım teşekkür ederim o zaman iki doktorun da fikrini almak iyi olacak ikisi de aynı şeyleri söyleyecekmi acaba

Cengiz Bey evet 700 dedi ama 600'de anlaştık Bir saat yirmi dakika sürüyormuş. Cihan hoca ile alakalı bir kaç olumsuz yorum okudum. O nedenle fikir değiştirdim.
Ben ilk gebelikte de ayrıntılı yaptırmadım bunda da yaptırmayacagim Dr um çoğu organa bakmıştı cihazı iyi doğdu hicbi sıkıntı yok çok şükür bu paralar ne böyle ya

Ben ilk gebelikte de ayrıntılı yaptırmadım bunda da yaptırmayacagim Dr um çoğu organa bakmıştı cihazı iyi doğdu hicbi sıkıntı yok çok şükür bu paralar ne böyle ya
Evet yine karşılaştığım fiyatlar içinde bu normal sayılabilecek bir fiyat bir de. Doğum parasına yakın ücret isteyenler var :)

Evet yine karşılaştığım fiyatlar içinde bu normal sayılabilecek bir fiyat bir de. Doğum parasına yakın ücret isteyenler var :)
Karışmak istemem ama gerek yok bu kadar abartmaya inşallah sağlıklı doğar hepsi bir sıkıntı varsa doğum sonrası belli olur zaten ben hemsireyim mesela 600 700 vermeyi hiç gerekli görmüyorum herkes kendi bilir tabi

Üniversite hastanesinde ücretsiz hem haftalar önceden randevu alıp orda baktirsalar bu kadar paralar verilmese bi de dolandiran ozellerde var ayrıntılı baktım deyip normal ultrasonla bakanlar duydum iş biraz maddi amaçlı

Doktorum istediği için yaptıracağız artık. Öneriniz için teşekkür ederim.
Haklısınız, yeri iyi seçmek gerekiyor.

Bebeğinize nasıl hamile kaldınız ? İlişki günleri hakkında bilgi verebilir misiniz ?
ocak ayında aşılama yaptırmıştık negatif sonuçlandı sonra tüp bebek için dosya açmıştık eksik tahlilleri yaptırmak için regli beklerken şubatta hamile olduğumu öğrendik o psikolojiyle nasıl oldu inanın bende bilmiyorum

Aynı durumdayız ya, ben de ilk 3 ay cok yogun mide bulantısı yaşadım ama kusmadım neredeyse. Şimdiler de bir bulantı geliyor aniden kusuyorum. 2 kere oldu. Sonra hemen geciyor. Nedendir anlamadım

3000 TL cok fazla pahalı siz nerede oturuyorsunuz.
?

Günaydın herkese Pasif bir okuyucu olmamak adına ben de sizlerle önemli olduğunu düşündüğüm bilgi ve tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.
1) Multivitamin olarak 3 aydır Efa-Mom kullanıyorum, memnunum. Ocean Mummy de denedim, bende kabızlık yaptı, Efa-mom yapmadı, ayrıca Ocean ve piyasadaki diğer multivitaminlere göre daha kaliteli içeriğe sahip.
2) İstanbul Anadolu yakası ayrıntılı ultrason (doppler) için uzun araştırmalar sonucunda “Perinatoloji İstanbul” adlı yeri seçtim, perinatolog Prof. Dr. M. Cem Turan tarafından yapılacak. Kendisi Acıbadem Kadıköy Hastanesinde görev yapmaktadır. Evet, Acıbadem bu işlem için 3005₺ alıyor ama bu bahsettiğim yer 650₺ alacak, ancak sadece nakit alıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…