2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bebek arabası nasıl olmalı neye dikkat etmeliyiz ne zaman almaya başlamalıyız bide kışın olcak pek çıkamıcaz uzun süre kullanılcak bişey varmı traveller çok güzel duruyo ama öneren varmı ağır diyolar

Ben yavaş yavaş bakıyorum canım. İsim önerileri alıp gidip onları deniyorum. Travel olup hafif olanlar da var. Benim için de bu önemli bir kıstas.

Ben yavaş yavaş bakıyorum canım. İsim önerileri alıp gidip onları deniyorum. Travel olup hafif olanlar da var. Benim için de bu önemli bir kıstas.
Merhaba ben travel düşünmüyordum hantal oldukları için genelde önerilmiyor diye, denediğiniz hafif marka oldu mu acaba?

Merhaba ben travel düşünmüyordum hantal oldukları için genelde önerilmiyor diye, denediğiniz hafif marka oldu mu acaba?
Cybex'i çok beğendim. Şu an için deneyip en içime sinen marka o oldu. Bir de 360 derece dönüyor o güzel. Bunun dışında Maclaren Quest de oldukça hafif.

Zaten ayrıntılı ultrason renkli oluyor. Bence iki ayrı ücret ödemeye gerek yok
Iyi de zaten doğumdan önce bir sıkıntı varsa belli olsun diye yaptırıyoruz ayrıntılı ultrasonu...bence çok çok gerekli..Hadi diğer tarama testleri hep olasilik ama bu öyle değil. Kac tane çocuk var ALLAH korusun belli rahatsızlıklara dünyaya gelen

Arkadaşlar lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım.Detaylı ultrason nasıl gerekli değil,zaten bi hastalık varsa doğumdan sonra çıkar demek ne demek.Burda ilk gebeliği olup detaylının ne demek olduğunu bilmeyen arkadaşlarımız var veballerine girmeyelim gerek yok deyipte..
Bi arkadaşımın bebeğinde kalp damarları tersmiş bunu normal doktorlar anlamadı ,cihazlarıyla anlamalarıda imkansızmış zaten perinatolog anladı ve doğumdan sonrası için daha 20 Li Haftalarındayken sayılı kalp doktorlarından birinden ameliyatını ayarladılar .Doğumu o şehirde planladılar .Herşeyi doğumun aylar öncesi planlandı ve öyle ilerlendi şimdi çok şükür sapasağlam bebeği.Ama normal bi yerde doğum yapsaydı bebek doğduğunda nefes dahi alamayacaktı ve tespit edilene kadar zaman kaybolacaktı belkide yaşamayacaktı .Artık bebeklerimizi şansa bırakma lüksümüz yok malesef.O ‘benim bebeğime down dediler sağlam doğdu ‘,yok işte komşumun bebeği hasta dediler sağlam doğdular öncede kaldı.Şimdi perinatologlar herşeyi belgeliyorlar .Tabikide Allah’a inancım tam çok şükür ama biz üzerimize düşeni yapmak zorundayız bebeklerimizin sağlığı için gerisi Takdiri ilahi.
Umarım hiçbirimizin bebeğinde böyle sıkıntılar yaşanmaz rahatça geçer gebeliklerimiz

Nasipse kızım olacak

bızde seneler once kızıma pıer cardın twıst exculıve bebek arabası aldık ve en onemlı ozellıgı pusetı ve dıger aparatı ayrı ayrı takılabılıyor bız nerdeyse 7 ay boyunca sadece puset kısmını taktık arabaya ve cok rahat ettık sımdı kısmet olursa aynı bebek arabasını kullanacagız rabbım nasıp ederse

bebek arabası ılk aylarda her zaman esınız yanınızda olmayacak ıse gereklı bırsey fakat esınızle genellıkle cıkacaksanız ılk aylar acılıyetı olan bırsey degıl ben ılk bebegımde pusete ayrı para vermek ıstemedıgım ıcın 2 bır arada almıstım ama kızım bebek arabasında pek durmadı yurumek ıstedı hep keske baston puset alsaymısım dedım ınsan deneyımleyerek zamanla ogrenıyor bırcok seyı herkese hayırlı olsun :)

Şimdi bir de biz Kasım'da doğum yapacağız, bebek hemen dışarı çıkmayacak. Bunu da hesaba katarak akıllı bir seçim yapmak istiyorum Bilgi için ayrıca teşekkür ederim

Şimdi bir de biz Kasım'da doğum yapacağız, bebek hemen dışarı çıkmayacak. Bunu da hesaba katarak akıllı bir seçim yapmak istiyorum Bilgi için ayrıca teşekkür ederim
kesinlikle canım şimdiki aklım olsa yakınlarımdan puset alırdım kızımda subatta doğmustu onun yerıne benım ısımı kolaylastıracak bır anakucagı alırdım :)

Şöyle söyleyeyim şimdiki aklım olsa baston hafif bir araba alırdım. Üstüne de bağlanan pusetlerden, çünkü puset evde çok işinize yarayacak. Ayrıca arabayla seyahat ederken falan da bebeği koymak için iyi oluyor. Ben travel sistem almıştım. O zamanlar herkes öyle alıyordu çünkü ama onu tek başına kullanmak o kadar zor ki. Yani bir yandan bebeği tutacaksınız, bir yandan arabayı açacaksınız falan çok zahmetli. Eğer birde apartmanda asansör falan yoksa vay halinize ya da kanguru alacaksınız ilk zamanlar için. İkinci oğlumda uzun süre kanguru kullandım. Hem kucağınızda olduğu için ve kokunuzu aldığı için rahatça gezebiliyorsunuz.

Ben de bulantı ilacı almadığım zaman çok kötü geçiyor günüm. Doktor ilaç vermedi mi gebelik bulantısı için prilam dr alıyorum işe yarıyor
Benim de bulantılar kusmalar devam ediyor. 19. Haftadayım doktorum bi kısmının da doğuma kadar geçmiyor maalesef dedi. Prilama devam

Aynen ben de öyleyim hatta 12den sonra rahatlayacaksın dedikleri için ben mi anormalim diyordum önce bu kadar değildim ben son 2 haftadır baya halsiz hissediyorum

Emzirme atleti ben dolaptan çok uyguna buldum. Epey hoşuma gitti tavsiye edebilirim o satıcıyı. İsmi meghanla sanırım. Ben medium large falan aldım normalde aynı boyda ve kilodaymışız sizle, bir miktar büyük oldu ama göğüs kısmı tam oluyor. Rahat rahat giyerm kumaşı da çok güzel fiyatlar da çok uygun diye iade falan uğraşmadım hiç.
Hangi cihaz acaba Ben de sterilizatör düşünüyorum da ama emin olamadım
Günaydin herkese,

Hamileliğinizi sosyal medyada paylaşmayı düşünüyor musunuz? Ya da nasil ve ne zaman paylaştınız? Ben cok kararsızım sizler neler yaptınız merak ettim
Ben daha haftasonu düğünden bir foto paylaştım. İlk kez boydan resim paylaştığım için mesaj kutum doldu taştı ama zaten arkadaşlarım aile vs herkes biliyordu yakınlarımdan.
Günaydın lierac çatlak kremi dışında onerebileceginiz krem yağ var mıdır. Eski çatlakların gerilmiş yenileri yolda demektir bu
Lierac ve palmer’s dönüşümlü kullanıyorum. Palmers kokusu daha çok hoşuma gitti.

Mide bulantılarım da geçmiyor prılam alıyordum ondan da tiksindim artık kokuyor resmen. Napacagımı şaşırdım.sizde nasıl durumlar geçse artık
Geçmeyecek diye kabullendim sanırım ben
Ya bağımlılık yapıyor mu sorusu benim de aklıma geldi. Dedim ki gece yatmadan iki yerine bire düşüreyim, ama ertesi gün gündüz iyiyim iyiyim derken akşam yemeği sonrası yine çıkardım bir kere de gece içmeyi unutmuşum, evden çıkmam lazımdı, dışarıda rezil olmayayım diye çıkmadan bir tane içtim. O gün hiç kusmadım. Bağımlılık değildir diye düşünüyorum
Devam ediyor
Ankara’da çok meşhur bir radyolog 900/1000 civarı muayehanede. Hatta geçen ay aradığımda Ağustos sonuna kadar doluydu randevuları öyle birisini düşünün.
Doktorum bana ben sana çok iyi birsini tavsiye edeceğim merak etme demişti. Onun tavsiye ettiği isim gülriz karataş onun fiyatı 500 tlymiş.
Cybex'i çok beğendim. Şu an için deneyip en içime sinen marka o oldu. Bir de 360 derece dönüyor o güzel. Bunun dışında Maclaren Quest de oldukça hafif.
Aa tam olarak cybex ve maclaren ın bir modeline bakmıştım ben de. Cybex pek hoşuma gitti ama sanırımyok örtüsü aparatları vs hepsi ayrı ayrı satıyorlar. Mc laren baston gibi gözükmüştü ama puset te takılabiliyor demişlerdi, hafifti epey. Modeli hatırlamıyorum ama quest olabilir dediğin gibi. Mamaspapaslar pek ağır hantal geldi pregolara bir bakmak istiyorum.
Bir de joie kullanıyor arkadaşım. O da memnunmuş ama hangi modeli sormadım hiç. Ben bir ara tüüm markaları gidip şöyle bir açıp kapatıcam galiba

Evet. Çok güçlü kuvvetli bir yapım olduğu söylenemez Bu yüzden hafif olsun diyorum. Prego ve joie de epey kullanılıyor. Mağazalarda denk geldikçe denediklerim de oldu ama sürekli bir eleme modundayım

Cybex’te Pockit plus küçük gibi çok beğenmedim, all city güzel, maclarenler de güzel, çok zor karar vermek ya
Aynen öyle Ben normalde de çok zor karar veririm. Bebişim alışverişe şimdi başlasam doğuma ancak yetişecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…