2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
1,5 kilomu ben niye cok aliyorum ya
Ben de 6 kilo aldım 5 ayda
Hic duymadim kuzu belki yoresel bir soyleyistir, hep ictim deriz
Bilmem içtim de diyoruz yedim de amaan anlaşılmayan bişey değil ya sonuçta
İdare ediyorum canim, zorlu geçiyor risk durumundan oturu iste, yine de şükür
Ben de öyle iş yapmak yasak sadece yemeğimi yapıyorum plasentada az bişey kanama alanı görünüyo ama lekelenmem yok şükür ki yukarıya da kaymış biraz tam kapalıydı rahim ağzının ordaydı plasenta

Bende ilk ikisinde bu zamanlarda 4 kilo fakan almistim canim ama bunda aldığım 1 bucukta gitmiş fazlasıyla bana da bu garip geldi

Kizlar idari izinler noldu simdi ya kalkti mi?

Sanirim rekor bende 8 kilo almisim hatta 9 olabilir daha yolun yarısındayim ve zaten kilom var
Idari izinler 1 temmuz genelgenin yazacak sanırım ins kalkmaz

Kızlar moralim çok bozuk. Detaylı ultrasondan çıktım kalpte parlak nokta ve bir böbrekte büyüme tespit etti doktor amniyosentez ya da fetal dna testi önerdi. Cok korkuyorum bebekte bir sey varsa diye eger bir sey varsa da bir karar vermem gerekecek. Cok kaygiliyim su an

İnşallah temiz cıkar canım. Buna sebep olanın ne oldugunu düşünüluyor ki

Ay cok gecms olsun cnm, insallah vakitlice saglikla gelsin kuzular minnoscuklar korkutmasn bizi

Ben aşı oldum biontech hiçbir yan etkisini yaşamadım doktorum bana da olmamı soylemisti

Canım ense kalınlığı vs ölçmemişmiydi doktorun ,down sendromu olsa o zaman belli olmazmıydı..İçini ferah tut inşallah temiz gelecektir sonuçların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…