- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.481
Bende ilk ikisinde bu zamanlarda 4 kilo fakan almistim canim ama bunda aldığım 1 bucukta gitmiş fazlasıyla bana da bu garip geldi1,5 kilomuben niye cok aliyorum ya
Ben de 6 kilo aldım 5 ayda1,5 kilomuben niye cok aliyorum ya
Bilmem içtim de diyoruz yedim de amaan anlaşılmayan bişey değil ya sonuçtaHic duymadim kuzubelki yoresel bir soyleyistir, hep ictim deriz
Ben de öyle iş yapmak yasak sadece yemeğimi yapıyorum plasentada az bişey kanama alanı görünüyo ama lekelenmem yok şükür ki yukarıya da kaymış biraz tam kapalıydı rahim ağzının ordaydı plasentaİdare ediyorum canim, zorlu geçiyor risk durumundan oturu iste, yine de şükür
Bende ilk ikisinde bu zamanlarda 4 kilo fakan almistim canim ama bunda aldığım 1 bucukta gitmiş fazlasıyla bana da bu garip geldi
Kizlar idari izinler noldu simdi ya kalkti mi?
Sanirim rekor bende 8 kilo almisim hatta 9 olabilirBen de 6 kilo aldım 5 ayda
Bilmem içtim de diyoruz yedim de amaan anlaşılmayan bişey değil ya sonuçta
Ben de öyle iş yapmak yasak sadece yemeğimi yapıyorum plasentada az bişey kanama alanı görünüyo ama lekelenmem yok şükür ki yukarıya da kaymış biraz tam kapalıydı rahim ağzının ordaydı plasenta
Yol arkadasım benımSanirim rekor bende 8 kilo almisim hatta 9 olabilirdaha yolun yarısındayim ve zaten kilom var
Idari izinler 1 temmuz genelgenin yazacak sanırım ins kalkmaz
İnşallah temiz cıkar canım. Buna sebep olanın ne oldugunu düşünüluyor kiKızlar moralim çok bozuk. Detaylı ultrasondan çıktım kalpte parlak nokta ve bir böbrekte büyüme tespit etti doktor amniyosentez ya da fetal dna testi önerdi. Cok korkuyorum bebekte bir sey varsa diye eger bir sey varsa da bir karar vermem gerekecek. Cok kaygiliyim su an
Ay cok gecms olsun cnm, insallah vakitlice saglikla gelsin kuzularBen de 6 kilo aldım 5 ayda
Bilmem içtim de diyoruz yedim de amaan anlaşılmayan bişey değil ya sonuçta
Ben de öyle iş yapmak yasak sadece yemeğimi yapıyorum plasentada az bişey kanama alanı görünüyo ama lekelenmem yok şükür ki yukarıya da kaymış biraz tam kapalıydı rahim ağzının ordaydı plasenta
İnşallah temiz cıkar canım. Buna sebep olanın ne oldugunu düşünüluyor ki
Normalde 45 dk civarı suruyor diyorlar da onca para verilip kisa surmesi de sinir bozucu cidden. Kisa suren de cok duydum.Kızlar ayrıntılı ultrason kaç dakika sürüyor benim 10-15 anca sürdü tuhaf mı
Tüm organların durumu raporlandı mı eğer raporlandıysa sıkıntı yok ama öyle üstün körü baktıysa detaylı değildir benceKızlar ayrıntılı ultrason kaç dakika sürüyor benim 10-15 anca sürdü tuhaf mı
Özel hastanede ni yapıldı tıp fakültesi falan miKızlar ayrıntılı ultrason kaç dakika sürüyor benim 10-15 anca sürdü tuhaf mı
Ben bugun girdim 50 dk'ya yakın sürdüKızlar ayrıntılı ultrason kaç dakika sürüyor benim 10-15 anca sürdü tuhaf mı
Ben aşı oldum biontech hiçbir yan etkisini yaşamadım doktorum bana da olmamı soylemistikızlar günaydın aşı olan arkadaşlar var mıa ramızda benım dr um olmamı önerdi benım kızım hamıle olsa suan yaptırrdım biontech ol dedı 2 3 gun ates yaptı bazı gebelerde dedı . ben aralık ayında covıd gecrdım ve baya agır gecrdım tedırgınım kalabalık bır ortamda calısıorum ama ası nedenıyle bebegıme bır zarar gelmesındende cekınıorum cok aradayım dusuncelerınız neler acaba
Üniversite hastanesinden aldım 12temmuz 9da tüm gün hastanede oluncak diye not yazmış şaştım az da çokta durulmasında inş tüm günde hastane de sürünmemKızlar ayrıntılı ultrason kaç dakika sürüyor benim 10-15 anca sürdü tuhaf mı
Bebeğin pozisyonu tüm organları incelemeye elverişli ise kısa sürmüş olabilir.Kızlar ayrıntılı ultrason kaç dakika sürüyor benim 10-15 anca sürdü tuhaf mı
İçini ferah tut canım inşallah saglıkla dunyaya gelirDown sendromunda rastlanilan iki anomaliymiş. Kesin tani için ya amniyosentez ya da fetal dna testi önerdi
İnşallah canim amniyosentez cocugun sown sendromlu olma riskinden cok daha yuksek riskli o nedenle paraya kiyip fetal dna yaptirmayi düşünüyorumİçini ferah tut canım inşallah saglıkla dunyaya gelir
Canım ense kalınlığı vs ölçmemişmiydi doktorun ,down sendromu olsa o zaman belli olmazmıydı..İçini ferah tut inşallah temiz gelecektir sonuçlarınKızlar moralim çok bozuk. Detaylı ultrasondan çıktım kalpte parlak nokta ve bir böbrekte büyüme tespit etti doktor amniyosentez ya da fetal dna testi önerdi. Cok korkuyorum bebekte bir sey varsa diye eger bir sey varsa da bir karar vermem gerekecek. Cok kaygiliyim su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?