- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.621
Bende doktoruma sordum bugün covid aşısını ol tetanoz çok önemli değil şu durumda onu olma dedi ikisini bir arada 2 hafta arayla olmam sıkıntı olur mu demiştim olur yazmış kendisi araştırın sizde bir istersenizKızlar merhaba on gün arayla hem covid hem tetanoz aşısı olacağım doktorum bir etkileşim yapmaz dedi, ama çok korkuyorum yine de.
Covid ve tetanoz aşısı yakın olan var mı herhangi bir sıkıntı oldu mu sizde?
gösterir gösterir hep yüzü açık benim oğluşunAnneannesiyle tanışacak minik kuzu oyy çok tatlı yüzünü de gösterir belki..
aynen bugün sorcam bakalım belki verir canım. bakalım hayırlısı artıkGeçmiş olsun canım.Evet genelde olur gebelikte kramplar.Sen gidince Dr.una bildirirsin ilaç verebilir magnezyum iyi geliyor genelde.
Detaylı ultrason yaptıran arkadaşlar bir sorum var. Yapan doktor kadın doğum mu yoksa radyoloji doktoru mu? Gittiğim hastanede odaya babaları almadıkları için araştırma yapıyorum. Bir radyoloji doktoru hakkında iyi yorum yapmışlar. Arada kaldım
Ben biraz önce hastane ile görüştüm. Kızımdayken aynı hastanede yaptırmama ragmen hiç sormamıstım. Perinatolog yapıyormus detaylıyıDetaylı ultrason yaptıran arkadaşlar bir sorum var. Yapan doktor kadın doğum mu yoksa radyoloji doktoru mu? Gittiğim hastanede odaya babaları almadıkları için araştırma yapıyorum. Bir radyoloji doktoru hakkında iyi yorum yapmışlar. Arada kaldım
Ahaha maşallah Paşaya.gösterir gösterir hep yüzü açık benim oğluşun
hep eli yanağında çok düşünceli nasıl bi dünyaya doğacak onu düşünüyor galiba minik yavrum
Ben 21 haftalıkken girdim canım.Kızlar randevü alacagım kimse cebap yazmıyortam kac haftalıkken girdiniz detaylıya
Perinatologdu benim detaylı ultrasonumu yapan doktor. Eşimi de aldı odaya. Daha fazla kişi almıyoruz diye önden uyardı. Yoksa annemi götürürdümDetaylı ultrason yaptıran arkadaşlar bir sorum var. Yapan doktor kadın doğum mu yoksa radyoloji doktoru mu? Gittiğim hastanede odaya babaları almadıkları için araştırma yapıyorum. Bir radyoloji doktoru hakkında iyi yorum yapmışlar. Arada kaldım
Tetanoz aşısı kolu felç ediyor resmen. Bu üçüncü günüm anca ağrısı hafifledi. Ona göre bence arayı acinKızlar merhaba on gün arayla hem covid hem tetanoz aşısı olacağım doktorum bir etkileşim yapmaz dedi, ama çok korkuyorum yine de.
Covid ve tetanoz aşısı yakın olan var mı herhangi bir sıkıntı oldu mu sizde?
Aynen radyolog yaptıKızlar detaylı ultrasonu radyotolog çekiyor demi perinatolog yüksek riskli gebelerindekini çekiyormuş
Detaylı ultrasona girdin mi canım? Benim eşim aramışta 19.haftadan itibaren organ taramasını yapıyoruz demişler. 20.haftadan itibaren sanıyodum ben.
Kızlar detaylıya kac haftalıkken girdiniz?
Ben sata göre 2 hafta önde olmalıydım. Sonra beklenen tarıhı 19 kasım dıyınce ona gore hesaplamaya basladım. Son gıttıklerımde 5-7 gun arası daha onde cıkıyor tarıh ortalama.
İlk söylenene göre hesaplayınca haftaya 20+1 oluyorum kafam karısık
Dun 20+3 te girdim. Sanirim daha kilolularda 21 hafta alıyorlar çünkü bana sen zayıfsın görünür bu hafta dedi. Adam boyum uzun diye 80 kiloyui geçen beni zayıf saniyorKızlar randevü alacagım kimse cebap yazmıyortam kac haftalıkken girdiniz detaylıya
Dun yaptırdım perianotolog yapıyor sandığım için özellikle unvanına baktim radyolog yazıyorduDetaylı ultrason yaptıran arkadaşlar bir sorum var. Yapan doktor kadın doğum mu yoksa radyoloji doktoru mu? Gittiğim hastanede odaya babaları almadıkları için araştırma yapıyorum. Bir radyoloji doktoru hakkında iyi yorum yapmışlar. Arada kaldım
Canım 20-24 yapılabiliyormuş,ama benim doktorum 20-21 civarı yaptırmamı istedi, ben 20+6da gittim, benim bebiş de önden gidiyor sorun olmadı, perinatologa da sordum erken mi dedim hayır tam zamanı dediKızlar randevü alacagım kimse cebap yazmıyortam kac haftalıkken girdiniz detaylıya
Sagol canımBen 21 haftalıkken girdim canım.
AhahaTetanoz aşısı kolu felç ediyor resmen. Bu üçüncü günüm anca ağrısı hafifledi. Ona göre bence arayı acin
Aynen radyolog yaptı
Dun 20+3 te girdim. Sanirim daha kilolularda 21 hafta alıyorlar çünkü bana sen zayıfsın görünür bu hafta dedi. Adam boyum uzun diye 80 kiloyui geçen beni zayıf saniyor
Dun yaptırdım perianotolog yapıyor sandığım için özellikle unvanına baktim radyolog yazıyordu
İyi o zaman canım bende cumartesıden vazgevıp carsamba giderim sanırım o zaman 20+5 oluyorCanım 20-24 yapılabiliyormuş,ama benim doktorum 20-21 civarı yaptırmamı istedi, ben 20+6da gittim, benim bebiş de önden gidiyor sorun olmadı, perinatologa da sordum erken mi dedim hayır tam zamanı dedi
20+3 de girdim canım ben 20/24 arasi yapiliyor herhangi bir risk durumunda yasal sure icerisinde mudehale edebilmek icin bildiğim kadariyla. İnsallah güzel ve saglikli haberler alir derin bir oh cekersinKızlar randevü alacagım kimse cebap yazmıyortam kac haftalıkken girdiniz detaylıya
Amin canım inşallah20+3 de girdim canım ben 20/24 arasi yapiliyor herhangi bir risk durumunda yasal sure icerisinde mudehale edebilmek icin bildiğim kadariyla. İnsallah güzel ve saglikli haberler alir derin bir oh cekersin
bende hala araştıranlardanım olursam 6. Aya girdiğimde düşünüyorum doktorum son 3 ayda covit geçirmek daha tehlikeli tavsiye ederim dedi tetenozla arasında ne kadar zaman olmalı acaba onu sormayı unuttumCovid aşısı için ben de sordum bugün doktoruma. Bekliyorum ki “tercih senin” diyecek. Ama “ben olmanı öneririm” dedi. Ben şokHamileyken de bilemiyorum, olsam mı olmasam mı kafa karışık
Hayırlı olsun canım bende ikiz. Erkekten sonra sürekli soruyordum son kontrolde doktorum pipi resmini çekip verdi artık sorma dedi resmen :))Heeyyyoooo
Kontrolden geliyorummmm
Bir oğlum vardı.. Şimdi bugün itibariyle artık ikincisi de kesinleşti.. Bugüne dek hep “erkek gibi” deniyordu, bugün net şekilde gördük pipiyi
Temmuzun son haftası detaylı randevum olucak.. Şimdilik her şey yolunda çok şükür..
Hepimiz sağlıkla kavuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?