2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende doktoruma sordum bugün covid aşısını ol tetanoz çok önemli değil şu durumda onu olma dedi ikisini bir arada 2 hafta arayla olmam sıkıntı olur mu demiştim olur yazmış kendisi araştırın sizde bir isterseniz

Detaylı ultrason yaptıran arkadaşlar bir sorum var. Yapan doktor kadın doğum mu yoksa radyoloji doktoru mu? Gittiğim hastanede odaya babaları almadıkları için araştırma yapıyorum. Bir radyoloji doktoru hakkında iyi yorum yapmışlar. Arada kaldım

Ben biraz önce hastane ile görüştüm. Kızımdayken aynı hastanede yaptırmama ragmen hiç sormamıstım. Perinatolog yapıyormus detaylıyı

Perinatologdu benim detaylı ultrasonumu yapan doktor. Eşimi de aldı odaya. Daha fazla kişi almıyoruz diye önden uyardı. Yoksa annemi götürürdüm

Tetanoz aşısı kolu felç ediyor resmen. Bu üçüncü günüm anca ağrısı hafifledi. Ona göre bence arayı acin
Kızlar detaylı ultrasonu radyotolog çekiyor demi perinatolog yüksek riskli gebelerindekini çekiyormuş
Aynen radyolog yaptı
Detaylı ultrasona girdin mi canım? Benim eşim aramışta 19.haftadan itibaren organ taramasını yapıyoruz demişler. 20.haftadan itibaren sanıyodum ben.

Kızlar randevü alacagım kimse cebap yazmıyor tam kac haftalıkken girdiniz detaylıya
Dun 20+3 te girdim. Sanirim daha kilolularda 21 hafta alıyorlar çünkü bana sen zayıfsın görünür bu hafta dedi. Adam boyum uzun diye 80 kiloyui geçen beni zayıf saniyor
Dun yaptırdım perianotolog yapıyor sandığım için özellikle unvanına baktim radyolog yazıyordu

Kızlar randevü alacagım kimse cebap yazmıyor tam kac haftalıkken girdiniz detaylıya
Canım 20-24 yapılabiliyormuş,ama benim doktorum 20-21 civarı yaptırmamı istedi, ben 20+6da gittim, benim bebiş de önden gidiyor sorun olmadı, perinatologa da sordum erken mi dedim hayır tam zamanı dedi

Ben 21 haftalıkken girdim canım.
Sagol canım
Ahaha demek ki seninde boy kurtarıyor benımde oyle oluyo iyi birşey
Canım 20-24 yapılabiliyormuş,ama benim doktorum 20-21 civarı yaptırmamı istedi, ben 20+6da gittim, benim bebiş de önden gidiyor sorun olmadı, perinatologa da sordum erken mi dedim hayır tam zamanı dedi
İyi o zaman canım bende cumartesıden vazgevıp carsamba giderim sanırım o zaman 20+5 oluyor

20+3 de girdim canım ben 20/24 arasi yapiliyor herhangi bir risk durumunda yasal sure icerisinde mudehale edebilmek icin bildiğim kadariyla. İnsallah güzel ve saglikli haberler alir derin bir oh cekersin

20+3 de girdim canım ben 20/24 arasi yapiliyor herhangi bir risk durumunda yasal sure icerisinde mudehale edebilmek icin bildiğim kadariyla. İnsallah güzel ve saglikli haberler alir derin bir oh cekersin
Amin canım inşallah hepımız saglıkla sıhatle kucaklayalım miniklerimizi inşallah

Covid aşısı için ben de sordum bugün doktoruma. Bekliyorum ki “tercih senin” diyecek. Ama “ben olmanı öneririm” dedi. Ben şok Hamileyken de bilemiyorum, olsam mı olmasam mı kafa karışık

Covid aşısı için ben de sordum bugün doktoruma. Bekliyorum ki “tercih senin” diyecek. Ama “ben olmanı öneririm” dedi. Ben şok Hamileyken de bilemiyorum, olsam mı olmasam mı kafa karışık
bende hala araştıranlardanım olursam 6. Aya girdiğimde düşünüyorum doktorum son 3 ayda covit geçirmek daha tehlikeli tavsiye ederim dedi tetenozla arasında ne kadar zaman olmalı acaba onu sormayı unuttum

Hayırlı olsun canım bende ikiz. Erkekten sonra sürekli soruyordum son kontrolde doktorum pipi resmini çekip verdi artık sorma dedi resmen :))

Bu arada benim bir sıkıntı m var grupta benim gibi olan var mı acaba ? Bizim suyumuz üst sınırda çıktı doktorum 2 haftada bir çağırıyor umarım biraz azalır şekeri kestim meyveden de uzak dur dedi biraz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…