- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.641
Geçmiş olsun.Bu arada benim bir sıkıntı m var grupta benim gibi olan var mı acaba ? Bizim suyumuz üst sınırda çıktı doktorum 2 haftada bir çağırıyor umarım biraz azalır şekeri kestim meyveden de uzak dur dedi biraz dedi
Ben bugün girdim 20+2 de medipol Çamlıca emine aydın, dünya tatlısı bi insan her şeyi detaylı anlatıyor bebeği seve seve hem de :) çok şükür bir sıkıntı çıkmadı inşallah sizin de temiz çıkarKızlar randevü alacagım kimse cebap yazmıyortam kac haftalıkken girdiniz detaylıya
Ben bugün girdim 20+2 de medipol Çamlıca emine aydın, dünya tatlısı bi insan her şeyi detaylı anlatıyor bebeği seve seve hem de :) çok şükür bir sıkıntı çıkmadı inşallah sizin de temiz çıkar
Kanda da insülin direnci yüksek şeker normal çıktı nette de nedenini bulamadım gidince sorucam tekrarGeçmiş olsun.Neden oluyormuş ki acaba suyunun fazla olması durumu?
Ben bugün girdim 20+2 de medipol Çamlıca emine aydın, dünya tatlısı bi insan her şeyi detaylı anlatıyor bebeği seve seve hem de :) çok şükür bir sıkıntı çıkmadı inşallah sizin de temiz çıkar
Benim doktor sen bilirsin dedi ama onermedi gibi konustu . Ben kendim asi ilk çıktığında gönüllü oldum ama kimsenin günahına giremem dedi kızamıkçık asisindan 15 yıl sonra felç olan insanlar var dedi. Cahil gibi kesin sakat kalirsinda diyemem sen bilirsin dedi. Bide annem bugün oldu alerji yaptı her yeri kabardı kasindi hemen alerji iğnesi yaptılar. Korktum acikcasiCovid aşısı için ben de sordum bugün doktoruma. Bekliyorum ki “tercih senin” diyecek. Ama “ben olmanı öneririm” dedi. Ben şokHamileyken de bilemiyorum, olsam mı olmasam mı kafa karışık
Aynen cnm benim de ilk agri olunca doktor oyle demisti, yuruyemeynce kontrolde farkli durum cikti ama benim daha farkli bir agri.rahim büyüyor ondan diyorlar olablir hamilelikte herşey mübah görülüyor galba
ödem yapmasa vücut iyi de maalesef yaza da denk geldi kaçışı yok
1 temmuzda gireceğim, 20+2 filan olacağım, 19artilar-23artilar (yani 20.-24. haftalar) arası oneriliyor. Bu aralikta ne zaman gitsen olur.Kızlar detaylıya kac haftalıkken girdiniz?
Ben sata göre 2 hafta önde olmalıydım. Sonra beklenen tarıhı 19 kasım dıyınce ona gore hesaplamaya basladım. Son gıttıklerımde 5-7 gun arası daha onde cıkıyor tarıh ortalama.
İlk söylenene göre hesaplayınca haftaya 20+1 oluyorum kafam karısık
Bana doktorum perinatolog onerdigi icin ona gideceğim. Ama bir standardi var midir bilmiyorumDetaylı ultrason yaptıran arkadaşlar bir sorum var. Yapan doktor kadın doğum mu yoksa radyoloji doktoru mu? Gittiğim hastanede odaya babaları almadıkları için araştırma yapıyorum. Bir radyoloji doktoru hakkında iyi yorum yapmışlar. Arada kaldım
Armağanevlerde oturuyorum arabayla 10-15 dk sürüyorNe güzeeelHastanenin yakınlarında mı oturuyorsun?
Ben uyanabilme önerisi istiyorumKizlar hamilelere bu sicaklarda bir uyuyabilme önerisi sunuyorumsicak su torbasina soguk su doldurun
Sagol canımAynen cnm benim de ilk agri olunca doktor oyle demisti, yuruyemeynce kontrolde farkli durum cikti ama benim daha farkli bir agri.
Hep buzlarla yaşamak istiyorum resmennn
1 temmuzda gireceğim, 20+2 filan olacağım, 19artilar-23artilar (yani 20.-24. haftalar) arası oneriliyor. Bu aralikta ne zaman gitsen olur.
Bana doktorum perinatolog onerdigi icin ona gideceğim. Ama bir standardi var midir bilmiyorum
Gözünüz aydınHelloooo, detaylı ultrasondan şimdi çıktık. Herşey yolunda çok şükür arkadaşlar. Resmen iki saat sürdü neredeyseDüşünen adam bizimki, pozlar hep öyle
Evet alınıyor, artık baya belli herşeyleriYa ayrıntılı ultrason yaptıranlar 4boyutlu fotolar aldı mı ben daha giremedim çok merak ediyorum iyice artık belli mi suratları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?