2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Geçmiş olsun.Neden oluyormuş ki acaba suyunun fazla olması durumu?

Kızlar randevü alacagım kimse cebap yazmıyor tam kac haftalıkken girdiniz detaylıya
Ben bugün girdim 20+2 de medipol Çamlıca emine aydın, dünya tatlısı bi insan her şeyi detaylı anlatıyor bebeği seve seve hem de :) çok şükür bir sıkıntı çıkmadı inşallah sizin de temiz çıkar

Ne güzeeel Hastanenin yakınlarında mı oturuyorsun?

Yaa masallah canım. Amin o zaman ortalama herkes bu haftalarda gırmıs kızımdada bu haftalarda gırmıstım ama burada kımdı hatırlamıyırum bır arkadas erken dıyınce acaba demıstım :)

Covid aşısı için ben de sordum bugün doktoruma. Bekliyorum ki “tercih senin” diyecek. Ama “ben olmanı öneririm” dedi. Ben şok Hamileyken de bilemiyorum, olsam mı olmasam mı kafa karışık
Benim doktor sen bilirsin dedi ama onermedi gibi konustu . Ben kendim asi ilk çıktığında gönüllü oldum ama kimsenin günahına giremem dedi kızamıkçık asisindan 15 yıl sonra felç olan insanlar var dedi. Cahil gibi kesin sakat kalirsinda diyemem sen bilirsin dedi. Bide annem bugün oldu alerji yaptı her yeri kabardı kasindi hemen alerji iğnesi yaptılar. Korktum acikcasi

rahim büyüyor ondan diyorlar olablir hamilelikte herşey mübah görülüyor galba
ödem yapmasa vücut iyi de maalesef yaza da denk geldi kaçışı yok
Aynen cnm benim de ilk agri olunca doktor oyle demisti, yuruyemeynce kontrolde farkli durum cikti ama benim daha farkli bir agri.
Hep buzlarla yaşamak istiyorum resmennn
1 temmuzda gireceğim, 20+2 filan olacağım, 19artilar-23artilar (yani 20.-24. haftalar) arası oneriliyor. Bu aralikta ne zaman gitsen olur.
Bana doktorum perinatolog onerdigi icin ona gideceğim. Ama bir standardi var midir bilmiyorum

Günaydın benim doktorum detaylı ultrason için perinatologa yönlendirdi. 22+5 olunca gideceğim aslında heyecandan daha erken gitmek istedim ama o haftada organlar daha net belli olacaktır erken gitme bana sorarsan dedi kendi doktorum. Yani 21 iken gitmek istedim ama randevu aldığım tarihin daha uygun olduğunu söyledi.

Sagol canım az kalmıs senın

Merhaba arkadaşlar Ankarada olanlar ayrıntılı ultrason için hangi doktora gitti fikir verebilirler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…