2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Arkadaslar tıp fakültesi ayrintiliya giren oldu mu benim gittigim hastanede radyolog yapıyor 350 istedi tip fakültesine sordum hocalar yapiyor muayeneye ücreti vereceksiniz sadece dediler 200 liraymis o da acaba hocalar baya detayli bakar mi ki? Peritenologa sordum 600 dedi o da cok geldi

Yaaa evet bende “sen bilirsin” der diye bekledim ama demedi hamilelikten sebep benim içime sinmiyor ya bir türlü, ben sanırım hamileyken olmayacağım.
Armağanevlerde oturuyorum arabayla 10-15 dk sürüyor

Aaaa annem oturuyor Armağanevler’de. Perşembe pazarının bir üst sokağında bende anneme 10-15 dk. uzaklıktayım, Şerifali’de

Ben de hafta ici erken kalkiyorum isten dolayı ama fark etmiyor, bunye asla 8 saat ustu uykuyu kabul etmiyor. Hele 10 saat uyusam hastanelik olurum igne filan anca migrenime iyi gelir
keske öyle olsam uykuyu sevmesem

Bu arada kizlar beşikten konuşalım biraz kimler nasıl besik alacak..ikinci gebeligim ama hala karar veremedim. Kizimda park yatak almistim ama büyüdükçe sallarken cok gicirdamaya başladı hiç memnun kalmadım. Sezeryan olacağımı düşünerek ebatı büyük anne yani besiklerden mi alsam diyorum
Sizlerde durumlar ne

Ben 1 montessori yatak bir de anne yani park yatak alacağım. Beşiklerin zamani cabuk geçiyor buyuyor hemen bebekler ondan düşünmedim.

Dr 20 cm diyo 20 cm çocuk çok büyük değil mi ya bizim çocuklar ne kadar şuan civciv kadar vardır herhalde dimi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…