- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.661
Evet 5 tane renkli foto verdiler hep elleri çenesinden yada kafasında pasamin. Video almustim kizimda ama bunda vermedilerYa ayrıntılı ultrason yaptıranlar 4boyutlu fotolar aldı mı ben daha giremedim çok merak ediyorum iyice artık belli mi suratları
2 saat miHelloooo, detaylı ultrasondan şimdi çıktık. Herşey yolunda çok şükür arkadaşlar. Resmen iki saat sürdü neredeyseDüşünen adam bizimki, pozlar hep öyle
Evet 5 tane renkli foto verdiler hep elleri çenesinden yada kafasında pasamin. Video almustim kizimda ama bunda vermediler
Ya maşallah onlaraEvet alınıyor, artık baya belli herşeyleri
İlk 15 dakika ile son 15 dakika konuşma üzerine geçti. Kalan zaman diliminde bebek uygun şekilde durmadı diye birkaç kez filan baktı ama zaten bir buçuk saat sürüyor demişti en baştada2 saat miniye okadar uzun sürdü ki...benim 20_25 dakika kadar surdu
Benim doktor sen bilirsin dedi ama onermedi gibi konustu . Ben kendim asi ilk çıktığında gönüllü oldum ama kimsenin günahına giremem dedi kızamıkçık asisindan 15 yıl sonra felç olan insanlar var dedi. Cahil gibi kesin sakat kalirsinda diyemem sen bilirsin dedi. Bide annem bugün oldu alerji yaptı her yeri kabardı kasindi hemen alerji iğnesi yaptılar. Korktum acikcasi
Armağanevlerde oturuyorum arabayla 10-15 dk sürüyor
Valla ben 8 saatin ustunde uyursam direkt migren tutuyor, o sebeple alarm kuruyorum ve kalkyorm. Hafta ici zaten iş, hafta sonu da fazla uyursam agzima ediliyor ağrıdanBen uyanabilme önerisi istiyorumelimde olsa hep uyucam
Evet yaa, çok heyecanlıSagol canımaz kalmıs senın
Hafta içi iş sebebiyle erken kalkıyorum. O yüzden hafta sonu on saatten az uyursam uzuluyorum.Valla ben 8 saatin ustunde uyursam direkt migren tutuyor, o sebeple alarm kuruyorum ve kalkyorm. Hafta ici zaten iş, hafta sonu da fazla uyursam agzima ediliyor ağrıdan
Evet yaa, çok heyecanlı
Ben de hafta ici erken kalkiyorum isten dolayı ama fark etmiyor, bunye asla 8 saat ustu uykuyu kabul etmiyor. Hele 10 saat uyusam hastanelik olurum igne filan anca migrenime iyi gelirHafta içi iş sebebiyle erken kalkıyorum. O yüzden hafta sonu on saatten az uyursam uzuluyorum.
Ben alamadım eli ile yüzünü gizlemiştiYa ayrıntılı ultrason yaptıranlar 4boyutlu fotolar aldı mı ben daha giremedim çok merak ediyorum iyice artık belli mi suratları
Ne güzelKizlar dün ilk defa babasi bebegimizin hareketlerini hissedebildiartik disardan da hissedilebiliyor. Cok tuhaf oldu
Ben de hafta ici erken kalkiyorum isten dolayı ama fark etmiyor, bunye asla 8 saat ustu uykuyu kabul etmiyor. Hele 10 saat uyusam hastanelik olurum igne filan anca migrenime iyi gelir
Ben 1 montessori yatak bir de anne yani park yatak alacağım. Beşiklerin zamani cabuk geçiyor buyuyor hemen bebekler ondan düşünmedim.keske öyle olsam uykuyu sevmesem
Bu arada kizlar beşikten konuşalım biraz kimler nasıl besik alacak..ikinci gebeligim ama hala karar veremedim. Kizimda park yatak almistim ama büyüdükçe sallarken cok gicirdamaya başladı hiç memnun kalmadım. Sezeryan olacağımı düşünerek ebatı büyük anne yani besiklerden mi alsam diyorum
Sizlerde durumlar ne
Park yatakların anne yani olanı var mı ki...Yani yatağa birlestirilen...Ben 1 montessori yatak bir de anne yani park yatak alacağım. Beşiklerin zamani cabuk geçiyor buyuyor hemen bebekler ondan düşünmedim.
Motesorileri çok beğeniyorum büyüyünceye kadar kullanır bende bi normal beşik kendi sallananlardan istiyom şimdilikBen 1 montessori yatak bir de anne yani park yatak alacağım. Beşiklerin zamani cabuk geçiyor buyuyor hemen bebekler ondan düşünmedim.
Evet var. Benim en beğendiğim yoyko ama bir kaç ay önce 900 olan ürünün fiyatı fırlamış baya. Montessori olarak hangi firmayı düşünüyorsunuz?Park yatakların anne yani olanı var mı ki...Yani yatağa birlestirilen...
Ne civcivi 26 cm olmuş benim ki...Dr 20 cm diyo 20 cm çocuk çok büyük değil mi ya bizim çocuklar ne kadar şuan civciv kadar vardır herhalde dimi kızlar
Evet var, yoyko, el ele, prego markalar. El ele bir suredir stoklarda yok, yoyko kaliteli epey.Park yatakların anne yani olanı var mı ki...Yani yatağa birlestirilen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?