- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.681
Evet kesinlikle, kendi basina hareket etmesi açısından da güzel. Anne yani park yataktan gün içinde alismasi açısından o yatakta da yatirmayi düşünüyorumMotesorileri çok beğeniyorum büyüyünceye kadar kullanır bende bi normal beşik kendi sallananlardan istiyom şimdilik
Beğendiğiniz bir ürün var mı? Ben de Montessori alacağımEvet kesinlikle, kendi basina hareket etmesi açısından da güzel. Anne yani park yataktan gün içinde alismasi açısından o yatakta da yatirmayi düşünüyorum
Pierre cardin beğendik bizBeğendiğiniz bir ürün var mı? Ben de Montessori alacağım
Ya bi türlü anlamadım bu boyutları geçen hafta gittiğimde 20 cm şuNe civcivi 26 cm olmuş benim ki...Sanirim kavun boyutunda oluyorlar ama gramajlari az
Meltem mobilyanında montesleri çok güzel tam takım 9 bin dediBeğendiğiniz bir ürün var mı? Ben de Montessori alacağım
Beni 7temmuzda çağırmıştı saglik ocagi, daha gebeligin basinda kan tahlili icin gittigimde. O zaman 21+2 filan olacagmKizlar bu tetanoz asini kacinci haftada oluyoruz daha beni arayan olmadi saglik ocagindan
Çok teşekkür ederim, hemen bakıyorum :)Meltem mobilyanında montesleri çok güzel tam takım 9 bin dedi
Ben 20+0 da oldum. 19da çağırmışlardı kendi kafama göre gittim yapıldı.beklemeyin isterseniz kimi asm çok ilgili olmuyorKizlar bu tetanoz asini kacinci haftada oluyoruz daha beni arayan olmadi saglik ocagindan
20 haftada. Aşağıdaki tablo bir hafta önde oluyor aslında bir hafta gerisindeyiz. 20 ye bastığınız hafta oluyor asiKizlar bu tetanoz asini kacinci haftada oluyoruz daha beni arayan olmadi saglik ocagindan
20 cmlik nasıl okadar ufak oluyor ki al cetveli ölç annesiYa bi türlü anlamadım bu boyutları geçen ha gittiğimde 20 cm şukadarcık daha dedi (tabi hilal şeklinde açtı elini)
Bende anlamadım 1karış nerdeyse 20cm20 haftada. Aşağıdaki tablo bir hafta önde oluyor aslında bir hafta gerisindeyiz. 20 ye bastığınız hafta oluyor asi
20 cmlik nasıl okadar ufak oluyor ki al cetveli ölç annesi
Bende 19 a yeni girdim sirt ustu uzanirsam hafif kıpırdama hissediyorum o da cok sık değil bundan sonra hareketlenirler galiba ben kiloda almadim göbekte cok hafif var hamile gibi hissedemiyorum hatta bazen19 haftama yeni girdim. 3. Gebeliğin ama hareketlerini hissetmiyorum. sanki bole gelme değil de.. Takla hareketleri var anki.. oda hareket mi gaz mi bilemedim.. 19 haftada hissetmeyen var mı benim gibi..
Benim göbekte hep kıl vardı, özellikle göbek deliği çevresi ve aşağısında. Geçmişte göbek deliğimde enfeksiyon yaşadığımda doktor ağda ile bu kılları alabilirsin demişti, o zamandan beri de bu şekilde alıyorum.Hanımlar iyi akşamlar ben evlenmeden önce lazer yaptırmıştım çok rahattım hamile kalana kadar hormonlarım halay çekiyor resmen şimdi göbek kısmında da tüylenmeler yaşıyorum doktora sormaya çekiniyorum sizce almalımıyım yada neyle almalıyım
Göbek kısmına hic dokunma canim bende lazer yaptirdim bakarken doğumdan sonra gidiyor onlar benimde başım ağda ile dertte genital bölge hassasiyeti çoğalıyor ya hamilelikte kolay bi çözüm arıyorumHanımlar iyi akşamlar ben evlenmeden önce lazer yaptırmıştım çok rahattım hamile kalana kadar hormonlarım halay çekiyor resmen şimdi göbek kısmında da tüylenmeler yaşıyorum doktora sormaya çekiniyorum sizce almalımıyım yada neyle almalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?