- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.896
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #13.701
Selamlar bende de yoktu o bölgede ama şimdi başladıHanımlar iyi akşamlar ben evlenmeden önce lazer yaptırmıştım çok rahattım hamile kalana kadar hormonlarım halay çekiyor resmen şimdi göbek kısmında da tüylenmeler yaşıyorum doktora sormaya çekiniyorum sizce almalımıyım yada neyle almalıyım
Bende ağdayı düşündüm ama sıcak Bi zarar verir mi ona emin olamadım hemde çok sinir bozucu ne hamileler var göbeği güzel tüysüz falan çok hoşuma gidiyo benimki onların yanında recep ivedik gibi kalırBenim göbekte hep kıl vardı, özellikle göbek deliği çevresi ve aşağısında. Geçmişte göbek deliğimde enfeksiyon yaşadığımda doktor ağda ile bu kılları alabilirsin demişti, o zamandan beri de bu şekilde alıyorum.
Gebelikte üst kısımdaki görünmeyen tüyler bile kalınlaştı sanki, onlara dokunmuyorum şimdilik ama çok sinir bozucu
Doktora giderken gene kendimi teselli ediyorum amaan onlar ne göbekler görüyo beni mi hatırlayacak diye gidiyorum böyle tüylerle ama eşimden falan çok çekiniyorumGöbek kısmına hic dokunma canim bende lazer yaptirdim bakarken doğumdan sonra gidiyor onlar benimde başım ağda ile dertte genital bölge hassasiyeti çoğalıyor ya hamilelikte kolay bi çözüm arıyorum
Bende alışmaya çalışıyorum ama olmuyo sinir oluyorum göbeği kıllı hamile de ne biliyim yaSelamlar bende de yoktu o bölgede ama şimdi başladıBuradan arkadaşlar alma dökülür dedi. Öyle takılıyoruz
Benim zaten hep aldığım bölge olduğundan belki, herhangi bir zararı olmadı. Gerçi benim göbeğin çevresindeki 1cm’lik alanda ve göbekten genitale doğru olan o çizgi üzerinde 3cm genişliğinde diyebilirim.Bende ağdayı düşündüm ama sıcak Bi zarar verir mi ona emin olamadım hemde çok sinir bozucu ne hamileler var göbeği güzel tüysüz falan çok hoşuma gidiyo benimki onların yanında recep ivedik gibi kalır
Aaa ne güzelBenim zaten hep aldığım bölge olduğundan belki, herhangi bir zararı olmadı. Gerçi benim göbeğin çevresindeki 1cm’lik alanda ve göbekten genitale doğru olan o çizgi üzerinde 3cm genişliğinde diyebilirim.
Delikten yukarısını ellemiyorum, doğumdan sonra eskiye dönüyor diyorlar. Artık doktor da katlansın o kadarına1 aydır bikini ile denize giriyorum valla, kim görmüş görmemiş umurumda değil
6. aydan sonra da döküldüğü oluyormuş. Tüm umudum altıncı aydaBende alışmaya çalışıyorum ama olmuyo sinir oluyorum göbeği kıllı hamile de ne biliyim ya
Benimki de bir iki laf edecek oldu, valla oğluna söyle, onun sayesinde bu kıllanmalar dedim, sustuAaa ne güzeldoktoru pek takmıyorum da eşim beni hiç böyle görmedi adam şaşırıyordur kesin ya kuaföre sordum hamileyim sorun olur mu diye olmaz gelenler var dedi ama işte doktora diyemiyorum ağda yaptırsam olur mu diye
Kontrole gitmeden önce aklımda tonlarca soru oluyo onu da soracağım bunu da diyeceğim diyorum içeri giriyorum bebeğimi görünce hepsii gidiyo Bi bakıyorum sırıtarak odadan çıkıyorum
İyice orman olmazsa valla6. aydan sonra da döküldüğü oluyormuş. Tüm umudum altıncı ayda
Kesinlikle en son kaşta benim gözlerim dolduDoktora giderken gene kendimi teselli ediyorum amaan onlar ne göbekler görüyo beni mi hatırlayacak diye gidiyorum böyle tüylerle ama eşimden falan çok çekiniyorumgenital bölge de öylede benim genel anlamda Bi hassasiyetim arttı sanki kaşımı aldırırken bile kılıktan kılığa girer oldum
keske öyle olsam uykuyu sevmesem
Bu arada kizlar beşikten konuşalım biraz kimler nasıl besik alacak..ikinci gebeligim ama hala karar veremedim. Kizimda park yatak almistim ama büyüdükçe sallarken cok gicirdamaya başladı hiç memnun kalmadım. Sezeryan olacağımı düşünerek ebatı büyük anne yani besiklerden mi alsam diyorum
Sizlerde durumlar ne
Bende lansinoh var çok memnunumSüt sağma makinesi ne öneriyorsunuz
Süt sağma makinesi ne öneriyorsunuz
20 hafta bitmek üzere hala hissetmiyorum.doktorda kalp atışını duymasam endişelenecektim.sanırım herkeste farklı bu hissetme olayı.21 de hissederim diye bekliyorum19 haftama yeni girdim. 3. Gebeliğin ama hareketlerini hissetmiyorum. sanki bole gelme değil de.. Takla hareketleri var anki.. oda hareket mi gaz mi bilemedim.. 19 haftada hissetmeyen var mı benim gibi..
Maşallah bizimde haftaya kontrol inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizHelloooo, detaylı ultrasondan şimdi çıktık. Herşey yolunda çok şükür arkadaşlar. Resmen iki saat sürdü neredeyseDüşünen adam bizimki, pozlar hep öyle
29 ekim doğumlu bir akrebimMaşallah bizimde haftaya kontrol inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Bu kasım doğumlular genel olarak düşünen adam oluyorlar sanırım kardeşimden biliyorum
bizimkide hep düşünceli dayısı gibi olacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?