2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Selamlar bende de yoktu o bölgede ama şimdi başladı Buradan arkadaşlar alma dökülür dedi. Öyle takılıyoruz

Herkese merhaba kızlar detaylı ultrasona girdiniz mi yarın ben giricrm çok heyecanlıyım biraz da tedirginim birşey çıkacak diye sizelrin nasıl geçti

Bende ağdayı düşündüm ama sıcak Bi zarar verir mi ona emin olamadım hemde çok sinir bozucu ne hamileler var göbeği güzel tüysüz falan çok hoşuma gidiyo benimki onların yanında recep ivedik gibi kalır

Göbek kısmına hic dokunma canim bende lazer yaptirdim bakarken doğumdan sonra gidiyor onlar benimde başım ağda ile dertte genital bölge hassasiyeti çoğalıyor ya hamilelikte kolay bi çözüm arıyorum
Doktora giderken gene kendimi teselli ediyorum amaan onlar ne göbekler görüyo beni mi hatırlayacak diye gidiyorum böyle tüylerle ama eşimden falan çok çekiniyorum genital bölge de öylede benim genel anlamda Bi hassasiyetim arttı sanki kaşımı aldırırken bile kılıktan kılığa girer oldum

Benim zaten hep aldığım bölge olduğundan belki, herhangi bir zararı olmadı. Gerçi benim göbeğin çevresindeki 1cm’lik alanda ve göbekten genitale doğru olan o çizgi üzerinde 3cm genişliğinde diyebilirim.

Delikten yukarısını ellemiyorum, doğumdan sonra eskiye dönüyor diyorlar. Artık doktor da katlansın o kadarına 1 aydır bikini ile denize giriyorum valla, kim görmüş görmemiş umurumda değil

Aaa ne güzel doktoru pek takmıyorum da eşim beni hiç böyle görmedi adam şaşırıyordur kesin ya kuaföre sordum hamileyim sorun olur mu diye olmaz gelenler var dedi ama işte doktora diyemiyorum ağda yaptırsam olur mu diye

Kontrole gitmeden önce aklımda tonlarca soru oluyo onu da soracağım bunu da diyeceğim diyorum içeri giriyorum bebeğimi görünce hepsii gidiyo Bi bakıyorum sırıtarak odadan çıkıyorum

Benimki de bir iki laf edecek oldu, valla oğluna söyle, onun sayesinde bu kıllanmalar dedim, sustu Onun gönlünü hoş edicem diye kendimi zora sokamam doğrusu. Aldığım kısmı da hijyen için senelerdir alıyorum, kızdırmasın valla onları da almam, maymun gibi dolaşırım kıllı kıllı

Kesinlikle en son kaşta benim gözlerim doldu ama dediğim gibi göbeği takma kafana benim 3. Gebeliğim hamilelikten olanlar dökülüyor

Ben baştan beri bu beşikte takildim kaldım hoşuma gitti kullanışlı da ilerisi için

19 haftama yeni girdim. 3. Gebeliğin ama hareketlerini hissetmiyorum. sanki bole gelme değil de.. Takla hareketleri var anki.. oda hareket mi gaz mi bilemedim.. 19 haftada hissetmeyen var mı benim gibi..
20 hafta bitmek üzere hala hissetmiyorum.doktorda kalp atışını duymasam endişelenecektim.sanırım herkeste farklı bu hissetme olayı.21 de hissederim diye bekliyorum

Helloooo, detaylı ultrasondan şimdi çıktık. Herşey yolunda çok şükür arkadaşlar. Resmen iki saat sürdü neredeyse Düşünen adam bizimki, pozlar hep öyle
Maşallah bizimde haftaya kontrol inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Bu kasım doğumlular genel olarak düşünen adam oluyorlar sanırım kardeşimden biliyorum
bizimkide hep düşünceli dayısı gibi olacak sanırım

Selam kızlarr ❤
Bu 1 temmuz itibariyle tüm yasaklar kalacakmış ama kamuda 24 haftaydı izine çıkma oda kalkmışmı bilgisi olan varmı 32. haftaya mı alındı gene acaba

Selam kızlarr ❤
Bu 1 temmuz itibariyle tüm yasaklar kalacakmış ama kamuda 24 haftaydı izine çıkma oda kalkmışmı bilgisi olan varmı 32. haftaya mı alındı gene acaba

29 ekim doğumlu bir akrebimgenel mizaç evet akrepler cok konuşmayı sevmez kendi içinde derin düşünceli tiplerdirbizim doğum tarihi yay gibi görünüyor az erken doğuruyum da akrep olsun bari diyorum yaylar da çok özgür ruhlu oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…