2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
aynen oturcaz evimizde valla bende özeniyom ama sen gibi son ay alayım diyorum para koyuyom kenara sonuçta para olduktan sonra herşey alnır hemen.
bize de bi hastane çıkışı 3 tane de takım hediye geldi şimdiden bide babası formalı set almış geri kalanları 2li 3lü takımlar alırım artık zaten yeni doğan çok almayın diyolar. 3 ay almak lazım bundan sonrasını. inşallah sağlıklı gelsinler de hepsi olur nasipse

elimize geçen kadar artık 3-5 ne kalırsa ayırıyoz canım. ben kendime daha birşey almadım bile zaten 2 elbise aldım olanlarla idare ediyorum artık.. demek ki daha evlat doğmadan kendinden vazgeçiyormuş insan

evet yeni doğum yapan 3 kişi var etrafımda hepsinin ihtiyaçları birbrinden farklı olmuş 2 hastane çıkışı 3 de tulum geldi şimdiden hediye. geri kalanını da 2li 3lü alrım heralde canım ya.. ananesi el işine düşkün battaniyeyi asla unutmaz :) kıyamam yaaa bakalım unutulan elbet olur da önemlileri heyecandan unutmasak iyi
bazen gaza geliyorum alışveriş için sonra durduruyom kendimi son zaman artık toparlarız hepsini

yaaa gerçekten miiii
ben araştırma bile yapmadım fiyat hakkında. doğru diyosun ama artık gün günü aratıyor. temel ihtiyaçlardan başlasak mı acaba o zman
çok fazla ıvır zıvır var. şimdi e bebğe baktım da ateş ölçer bile en basiti 300-400 ve daha fazlası... allah yardımcımız olsun bu zmanda...

Nasil verdin o kiloyu 40 günde...emzirirken insan çok acıkıyor ya
Oda doğru henüz kisliklar çıkmadı...senin ucuncumu masallahhhj

. Hastane cıkısları kaclı? Ne guzel düşinmüşler alanlar :) battaniye örgü güzel ama 2-3 tane penye olmalı canım. Tercih senın tabi bazıları cok ıncelemez alır gecer öyleysen tamam yıne bır derece. Ama aldıgını incrleyecek edeceksen son ay zor. Hatta son aya bırakmak baya zor bence. Şimdiki gibi olmayacak bedenın agırlasacaksın birde indirim meselesi var. Toplu alınca indirimlerin hepsi denk gelmeyebiliyor hos ben hic birşeyı hayatımda toplu almadım mobilya alacaksan önceden almalısın mesela 7. Ayda alsan belki 8.ay gelecek mobilya kokusuda kolay gitmiyor.
Eskiden hayat bu kadar zor degildi artık anlatmama gerek yok malum buyuk ıhtımal aynı ülkedeyiz.. Ateş ölcer önemli ihtiyac gercekten ama o kadar fıyatlıya gerek yok alsında. Yani olsa ne ala olmasa pekala. Klasık koltuk altına koyulanlarla buyuttum ben kızımı evet bıraz zorluyor atesını ölcmek ama aynı işi görüyor.
He birde bilgin olsun ebebek in geleneksel indirim günleri şubat ayında şubat boyunca hergün 1 kategoride %28 indirimleri oluyo. Bazen öncesinde daha iyi indirimleride oluyor onu düşünerek hangisi hesaplı bakarsın

ikisi de 5li takımdı sanırım canım. bi tane de 10 lu gerek mi acaba?
yok son ay değilde 7 de başlarım diye düşünüyodum bende.
sorma o indirimleri nasıl takip edicem blmiyorum birsürü mrka ve farklı zamanlar :)
mobilya yeni doğduğunda sepet beşiklerden var 3-4 ay kullanılıyormuş onlarla idare edicem ama bide anne yanı istiyorum. oda yapmayacağım ekstra dolabımda var bebeğe kullanıcam. başka mobilyaya şimdilik ihtiyaç olmaz diye dşünüyorum.
evet malum alım gücümüz çok düştü artık maalesef bende izmirdeyim...
uygun yoollu birşeyler almaya çabalıcaz artık napalım..
teşekkür ederim canım bakayım tabi
indiirim anneler

Bir tek ben alışverişi bitirdim sayılır galiba beşiği bebek arabası kiyafetleri battaniyeleri herşeyi bitti ama ben dogudayim şimdi İzmir'e ailemin yanına gelince herşeyi burdan aldık Doğu'da pek seçenek yok napayım. Yoksa bende hemen almazdım. Allah kullanmayı nasip etsin hepimize

10 lu takımlarda battaniye var. Penye battanıyede almalısın zaten. Takım olsun bır tane dersen al 10 lu ama yok farketmez farklı olsun dersen ayrıda alırsın. Bu arada bak 3 tavsıye veren anne ne zaman dogum yaptı bu cok önemli yaz bebegı ile kış bebegının ihtiyacları asla aynı olamaz. En basiti kurutma makinesi yoksa eger kışın bebek kıyafetlerının kurumasıyla yazın kuruması arasında malum buyuk fark var o yuzden kısın daha yedeklı ıhtıyac oluyor. Eger fiyat performans ürünü olsun dersen sanki sepet besıkler buna uygun degıl sepet beşik biraz daha görsel

Ya az önce sen aklıma geldin indirim diyince ama kullanıcı adın aklıma gelmedi sende yazmıssın bak hepsiburada indiriminden faydalandım demiştin ya iyi yapmıssın canım ha şimdi ha 3 ay sonra farketmez. İndirim bulunca almak daha iyi. Hele senin orada imkanda kısıtlıymıs. Heves ile aldıklarını aynı heves ile kullanmak nasip olsun inşallah

Kızlar göğüs ucu kapaklarında findia markasını kullanan veya bilen var mı?
Şuan yarı yarıya düşmüş fiyatı gayet makul bir fiyata

Evet ya hepimizde bı heves var zaten daha ben gitmeden eşim beşiği kurdurmus bile görüntülü konusuyoruz bebek arabasıyla prova yapiyo insallah hepimiz sağlıkla mutlulukla kullanırız.

Evet ya hepimizde bı heves var zaten daha ben gitmeden eşim beşiği kurdurmus bile görüntülü konusuyoruz bebek arabasıyla prova yapiyo insallah hepimiz sağlıkla mutlulukla kullanırız.
Maşallah diyeyim işte o heves benım eşimde yok ilk cocuktada yoktu Amin canım

o zman 1 tane 10 lu almakta fayda var:) evet bende araştırırken kış bebeği ihtiyaçlarına bakıyorum.
eğer ayarlayabilirsem kurutma makinası da istiyorum ama tabi kısmet oda
valla sepet beşik var olduğu için (teyzemin bebeğinden kaldı kullan işin bitince atarsın dedi o yüzden )
birazda dediğin gibi güzel duruyor ondan istedim az kullanılsa da ilk aylar çok hoş duruyor:)
ama anne yanı beşikler tabiki bence de en kullanışlısı geliyor ve uzun vadeli.

amin canım hepimize inşallah.
imkan ksııtlı olunca almak en doğrusu tabiki ne güzel sağlıkla büyüt inşallah

Böyle bir imkanın varsa ne guzel tabi sonradan ihtiyac duydguna göre alırsın

Kızlar ben de ufaktan bebek arabası, beşik vs bakmaya başladım ama o kadar çok çeşit var ki kaybolduk içlerinde. Hele bebek arabası! Travel system alacağız, ona karar verdik, ama seçenekler ve fiyat aralığı o kadar geniş ki! 1000TL’ye de var, 12.000TL’ye de… Yatak desen mobilya mı almalı, park yatak mı anne yanı mu, ona da karar veremedim, her kafadan da bir ses çıkıyor. Yahu siz nasıl karar veriyorsunuz, sorun bende mi

Bir kararsız olarak bende burdayım neyseki bu sefer beşik falan düşünme durumum yok hazır hepsi Aldıgın araba hafif olsun ve tek elle acılsın ona dikkat et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…