- 15 Aralık 2020
- 1.131
- 1.420
- 83
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.421
aynen oturcaz evimizde vallaBende öyle düşünüyorum ilk bebek benimde hemen büyüyolar gerçekten zaten kış bebeği nereye gitcez ben 1 iğne almadım özeniyorum herşey çok iyi gidiyo ama etrafım bebeğini kaybedenler alma son aya kadar nolur nolmaz fln haklılarda bi beşik araba son ay onlarda hastane çıkışı ağız mendili bi kaç zıbın almış kaynanam yeter şimdik
elimize geçen kadar artık 3-5 ne kalırsa ayırıyoz canım. ben kendime daha birşey almadım bile zaten 2 elbise aldım olanlarla idare ediyorum artık.. demek ki daha evlat doğmadan kendinden vazgeçiyormuş insanGerçi öyle diyorum da mesele bizde ilk kizimizda kangiruyla taşıdığımız dönemler sanırım 6.7 aylik hiç ayakkabı giydirmemisizresimlere bakıyoruz ayakkabı yok cunku ilk ayakkabisini adım atmaya başlayınca aldık. Hayır hiç aklimiza gelmediki
Zayıf kalmadım nerdeee 1.72 boya 75 le kaldim
Aynen o da mümkün olursa bu hayat pahaliliginda
evet yeni doğum yapan 3 kişi var etrafımda hepsinin ihtiyaçları birbrinden farklı olmuşHayaller prima ama cüzdanlar sleppy falanCanım evet cok karısık ilk olunca hele. Cogu söyleyen farklı söyluyor cunku bebeklerın ıhtıyacı ve annelerın kullanımı cok degısıyor. Sen baslangıc olarak 10 lu bir hastane cıkısı al istersen :) sonrakileri tam set almamıstım ben 5 li, 2 li, 3 lü almıstım. 10 lunun farkı battaniye baktın kendın takım yaptın falan o zaman bile 10 lu olmasa olur battaniye demişken kızımıda ekim sonu dogurmustum ben yanıma kalın battanıyeyı almamısım. Hastane cıkısını alırken kalın pelus battanıyeyıde ıstemısler yok diye ıkı battanıyeye sarılmıs. Şimdide aynı hastanede dogım yapıcam ınsallah bu sefer onuda alıcam
yaaa gerçekten miiiiÖyle bir durumdayız ki kenara para koy zamanı gelınce o fiyata istedigini alamazsıngecen hafta ıkeadan düzenleyici alacaktım cocukların cekmeceye almadım sımdı pısman oldım alayım dedim fiyatlara baktım zamlanmıslar 1 hafta ya 1 hafta düşündüm bilemesin 10 gun
Nasil verdin o kiloyu 40 günde...emzirirken insan çok acıkıyor yaTamam canım teşekkur ederimevet hiç göbeğim yok ki ben kızımda 35 kg aldım 40 günde verdim 30 kg mını doğum olduğu akşam taktım gözümden yaşlar aktı medikalciden aldım bel kırığı için gibi bir korse atarım resmini siyah içinden Demir çubuklar geçiyor medikalciler de var otururken bile esnemiyor dimdik oluyorsun sabredersen sıfır karın
Oda doğru henüz kisliklar çıkmadı...senin ucuncumu masallahhhjMerhabalar, daha 1 iğne almayalardanım bendeama kötü düşünmeyelim hep pozitif olalım benim çocuklar hep kış bebeği olduklarından yazdan alışveriş zaten yapılmaz kışlıklar daha çıkmadı oğluşlardan kalanları da giydirmeyi düşünüyorum hele 2 ay geçsin ama önümüzdeki ay hani düşüşlerde bez ıslak mendil ufak tefek bunlar gibi alağım avrupadayım diye indirimleri takip etmez değilim çok seviyorum nerde ne var ama aklımda ne alacaklarım nede doğum var büyük oğlum ortaokullu küçük de ilkokullu olacak aklım hep onlarda Rabbim kolaylık versin hayırlı bereketli cumalarınız olsun
Acıktır bugünKimse tınlamadı
. Hastane cıkısları kaclı? Ne guzel düşinmüşler alanlar :) battaniye örgü güzel ama 2-3 tane penye olmalı canım. Tercih senın tabi bazıları cok ıncelemez alır gecer öyleysen tamam yıne bır derece. Ama aldıgını incrleyecek edeceksen son ay zor. Hatta son aya bırakmak baya zor bence. Şimdiki gibi olmayacak bedenın agırlasacaksınevet yeni doğum yapan 3 kişi var etrafımda hepsinin ihtiyaçları birbrinden farklı olmuş2 hastane çıkışı 3 de tulum geldi şimdiden hediye. geri kalanını da 2li 3lü alrım heralde canım ya.. ananesi el işine düşkün battaniyeyi asla unutmaz :) kıyamam yaaa bakalım unutulan elbet olur da önemlileri heyecandan unutmasak iyi
bazen gaza geliyorum alışveriş için sonra durduruyom kendimi son zaman artık toparlarız hepsini
Eskiden hayat bu kadar zor degildi artık anlatmama gerek yok malum buyuk ıhtımal aynı ülkedeyiz.. Ateş ölcer önemli ihtiyac gercekten ama o kadar fıyatlıya gerek yok alsında. Yani olsa ne ala olmasa pekala. Klasık koltuk altına koyulanlarla buyuttum ben kızımı evet bıraz zorluyor atesını ölcmek ama aynı işi görüyor.yaaa gerçekten miiii
ben araştırma bile yapmadım fiyat hakkında. doğru diyosun ama artık gün günü aratıyor. temel ihtiyaçlardan başlasak mı acaba o zman
çok fazla ıvır zıvır var. şimdi e bebğe baktım da ateş ölçer bile en basiti 300-400 ve daha fazlası... allah yardımcımız olsun bu zmanda...
ikisi de 5li takımdı sanırım canım. bi tane de 10 lu gerek mi acaba?. Hastane cıkısları kaclı? Ne guzel düşinmüşler alanlar :) battaniye örgü güzel ama 2-3 tane penye olmalı canım. Tercih senın tabi bazıları cok ıncelemez alır gecer öyleysen tamam yıne bır derece. Ama aldıgını incrleyecek edeceksen son ay zor. Hatta son aya bırakmak baya zor bence. Şimdiki gibi olmayacak bedenın agırlasacaksınbirde indirim meselesi var. Toplu alınca indirimlerin hepsi denk gelmeyebiliyor hos ben hic birşeyı hayatımda toplu almadım mobilya alacaksan önceden almalısın mesela 7. Ayda alsan belki 8.ay gelecek mobilya kokusuda kolay gitmiyor.
Eskiden hayat bu kadar zor degildi artık anlatmama gerek yok malum buyuk ıhtımal aynı ülkedeyiz.. Ateş ölcer önemli ihtiyac gercekten ama o kadar fıyatlıya gerek yok alsında. Yani olsa ne ala olmasa pekala. Klasık koltuk altına koyulanlarla buyuttum ben kızımı evet bıraz zorluyor atesını ölcmek ama aynı işi görüyor.
He birde bilgin olsun ebebek in geleneksel indirim günleri şubat ayında şubat boyunca hergün 1 kategoride %28 indirimleri oluyo. Bazen öncesinde daha iyi indirimleride oluyor onu düşünerek hangisi hesaplı bakarsın
10 lu takımlarda battaniye var. Penye battanıyede almalısın zaten. Takım olsun bır tane dersen al 10 lu ama yok farketmez farklı olsun dersen ayrıda alırsın. Bu arada bak 3 tavsıye veren anne ne zaman dogum yaptı bu cok önemli yaz bebegı ile kış bebegının ihtiyacları asla aynı olamaz. En basiti kurutma makinesi yoksa eger kışın bebek kıyafetlerının kurumasıyla yazın kuruması arasında malum buyuk fark varikisi de 5li takımdı sanırım canım. bi tane de 10 lu gerek mi acaba?
yok son ay değilde 7 de başlarım diye düşünüyodum bende.
sorma o indirimleri nasıl takip edicem blmiyorum birsürü mrka ve farklı zamanlar :)
mobilya yeni doğduğunda sepet beşiklerden var 3-4 ay kullanılıyormuş onlarla idare edicem ama bide anne yanı istiyorum. oda yapmayacağım ekstra dolabımda var bebeğe kullanıcam. başka mobilyaya şimdilik ihtiyaç olmaz diye dşünüyorum.
evet malum alım gücümüz çok düştü artık maalesef bende izmirdeyim...
uygun yoollu birşeyler almaya çabalıcaz artık napalım..
teşekkür ederim canım bakayım tabi
indiirimanneler
Ya az önce sen aklıma geldin indirim diyinceBir tek ben alışverişi bitirdim sayılır galibabeşiği bebek arabası kiyafetleri battaniyeleri herşeyi bitti ama ben dogudayim şimdi İzmir'e ailemin yanına gelince herşeyi burdan aldık Doğu'da pek seçenek yok napayım. Yoksa bende hemen almazdım. Allah kullanmayı nasip etsin hepimize
Evet ya hepimizde bı heves var zaten daha ben gitmeden eşim beşiği kurdurmus bile görüntülü konusuyoruz bebek arabasıyla prova yapiyoYa az önce sen aklıma geldin indirim diyinceama kullanıcı adın aklıma gelmedi sende yazmıssın bak hepsiburada indiriminden faydalandım demiştin ya iyi yapmıssın canım ha şimdi ha 3 ay sonra farketmez. İndirim bulunca almak daha iyi. Hele senin orada imkanda kısıtlıymıs. Heves ile aldıklarını aynı heves ile kullanmak nasip olsun inşallah
Maşallah diyeyim işte o heves benım eşimde yokEvet ya hepimizde bı heves var zaten daha ben gitmeden eşim beşiği kurdurmus bile görüntülü konusuyoruz bebek arabasıyla prova yapiyoinsallah hepimiz sağlıkla mutlulukla kullanırız.
o zman 1 tane 10 lu almakta fayda var:) evet bende araştırırken kış bebeği ihtiyaçlarına bakıyorum.10 lu takımlarda battaniye var. Penye battanıyede almalısın zaten. Takım olsun bır tane dersen al 10 lu ama yok farketmez farklı olsun dersen ayrıda alırsın. Bu arada bak 3 tavsıye veren anne ne zaman dogum yaptı bu cok önemli yaz bebegı ile kış bebegının ihtiyacları asla aynı olamaz. En basiti kurutma makinesi yoksa eger kışın bebek kıyafetlerının kurumasıyla yazın kuruması arasında malum buyuk fark varo yuzden kısın daha yedeklı ıhtıyac oluyor. Eger fiyat performans ürünü olsun dersen sanki sepet besıkler buna uygun degıl sepet beşik biraz daha görsel
amin canım hepimize inşallah.Bir tek ben alışverişi bitirdim sayılır galibabeşiği bebek arabası kiyafetleri battaniyeleri herşeyi bitti ama ben dogudayim şimdi İzmir'e ailemin yanına gelince herşeyi burdan aldık Doğu'da pek seçenek yok napayım. Yoksa bende hemen almazdım. Allah kullanmayı nasip etsin hepimize
Böyle bir imkanın varsa ne guzel tabio zman 1 tane 10 lu almakta fayda var:) evet bende araştırırken kış bebeği ihtiyaçlarına bakıyorum.
eğer ayarlayabilirsem kurutma makinası da istiyorum ama tabi kısmet oda
valla sepet beşik var olduğu için (teyzemin bebeğinden kaldı kullan işin bitince atarsın dedi o yüzden)
birazda dediğin gibi güzel duruyor ondan istedim az kullanılsa da ilk aylar çok hoş duruyor:)
ama anne yanı beşikler tabiki bence de en kullanışlısı geliyor ve uzun vadeli.
inşallah bakcaz artıkBöyle bir imkanın varsa ne guzel tabisonradan ihtiyac duydguna göre alırsın
Bir kararsız olarak bende burdayımKızlar ben de ufaktan bebek arabası, beşik vs bakmaya başladım ama o kadar çok çeşit var ki kaybolduk içlerinde. Hele bebek arabası! Travel system alacağız, ona karar verdik, ama seçenekler ve fiyat aralığı o kadar geniş ki! 1000TL’ye de var, 12.000TL’ye de… Yatak desen mobilya mı almalı, park yatak mı anne yanı mu, ona da karar veremedim, her kafadan da bir ses çıkıyor. Yahu siz nasıl karar veriyorsunuz, sorun bende mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?