- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #14.621
beyaz tenliyim güneş kremi yaz kış kullanırım sürmesem haşlanmış gibi yanıyorum annem de bana hamileyken lekelendiğini doğumda geçtiğini hiçbir şey yapmadığını söyledi biraz içim rahatladı ama yine de düzenli pirinç maskesi yapmayı düşünüyorumKızlar lekelenme için konuşmussunuz güneş kremi kullanmamız gerekiyor birde muhakkak yüzünüze hamile bile olmadan fondoten sürüp çıkmaya calısun suna dumankayadan dinlemiştim leke ve çili koruyormuş benimde 2 kızım olacak kusmetse ilkinde olmamıştı ama bunda havalar çok sıcak tedrgin oluyorum
Bende artık paytak paytak yürüyorumKilo da alıyorum ya göbek ağır basıyo dik yürüyemiyor gibiyim 2 büklüm olmuşum
Benimki de baya hareketli bu ara.Dün gece ilk defa uyuyamadım bebek inanılmaz tekmeledi yatış pozisyonumdan dedim kalktım sağa döndüm sola döndüm yok anormal derecede hareket ediyor du çok hareket etmenin kötü bir nedeni olmaz değil mi ya
Belki şekerli birşey yemişsindir canım pasta tatlı gibi banada oldu bir kere cok şekerli yedim uyumakta zorlandımDün gece ilk defa uyuyamadım bebek inanılmaz tekmeledi yatış pozisyonumdan dedim kalktım sağa döndüm sola döndüm yok anormal derecede hareket ediyor du çok hareket etmenin kötü bir nedeni olmaz değil mi ya
Cinsiyetle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Benim arkadaşımın iki oğlu var, ikisinde de yazın güneş kremi, özel ürünler vs bile kullandığı halde bıyıklı olarak gezdi ama sonra geçti :)Ya kızlar gerçekten bu kızlarda leke oluyomuş ya alnım yanak bıyık bölgem karardı çıldırcam napcam ben güzelliğe önem veren biriyim kendimden soğudum makyaj yapsam dahi kapanmıyoleke açan bişi biliyonuz mu her kremi niye kullanamıyoz onuda anlamıyom çocuk göbekte yüzle bağlantısı ne ki
İnşallah geçer uzun süre kalıyo bende cildim tuhaf sinek bile ısırsa yıllar sonra geçiyo izi kalıyoCinsiyetle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Benim arkadaşımın iki oğlu var, ikisinde de yazın güneş kremi, özel ürünler vs bile kullandığı halde bıyıklı olarak gezdi ama sonra geçti :)
Benimde öyleydi dün ya tam 5 dk boyunca video çektim göbek deliğim inip kalkıyo yılan dansı etti resmen birden pıt pıt vuruyo çırpı bacaklarıyla Allahım yaaBelki şekerli birşey yemişsindir canım pasta tatlı gibi banada oldu bir kere cok şekerli yedim uyumakta zorlandım
Ne güzelBenimde öyleydi dün ya tam 5 dk boyunca video çektim göbek deliğim inip kalkıyo yılan dansı etti resmen birden pıt pıt vuruyo çırpı bacaklarıyla Allahım yaa5dk sonra yemeğe oturdum sonra hissetmedim tabi yatınca oturunca anlıyoz tatlı yemeden önce böyleydi
CNım bulgur pilavı iyiymiş, bulgur pilavı gebelikte yüzde leke oluşumunu önlüyormuş dene istersenYa kızlar gerçekten bu kızlarda leke oluyomuş ya alnım yanak bıyık bölgem karardı çıldırcam napcam ben güzelliğe önem veren biriyim kendimden soğudum makyaj yapsam dahi kapanmıyoleke açan bişi biliyonuz mu her kremi niye kullanamıyoz onuda anlamıyom çocuk göbekte yüzle bağlantısı ne ki
Ne güzel işte...benim de bazen çok hareketli bazen sessizDün gece ilk defa uyuyamadım bebek inanılmaz tekmeledi yatış pozisyonumdan dedim kalktım sağa döndüm sola döndüm yok anormal derecede hareket ediyor du çok hareket etmenin kötü bir nedeni olmaz değil mi ya
Ne güzel işte...benim de bazen çok hareketli bazen sessizDün gece ilk defa uyuyamadım bebek inanılmaz tekmeledi yatış pozisyonumdan dedim kalktım sağa döndüm sola döndüm yok anormal derecede hareket ediyor du çok hareket etmenin kötü bir nedeni olmaz değil mi ya
İyi bakam yiyelimCNım bulgur pilavı iyiymiş, bulgur pilavı gebelikte yüzde leke oluşumunu önlüyormuş dene istersen
Yok açtım sanırım bana birşeyler ye anne demek istedi ama uykusuzluktan birşey yiyemedim deBelki şekerli birşey yemişsindir canım pasta tatlı gibi banada oldu bir kere cok şekerli yedim uyumakta zorlandım
Haklısın bazen karnımız acıkınca da hareket ediyorlarYok açtım sanırım bana birşeyler ye anne demek istedi ama uykusuzluktan birşey yiyemedim de
Ya ben sabaha karşı saat 4 gibi uyanıyorum midem nasıl kazınıyor bebişte uyanık hissediyorum, kıyamıyorum kalkıp süt içiyorum yada meyve yiyip geri yatıyorumYok açtım sanırım bana birşeyler ye anne demek istedi ama uykusuzluktan birşey yiyemedim de
Canım ben de şeker yüklemesi yaptırdım normal çıktı ama bir önceki gün saat ondan itibaren bir şey yiyip içmedim. Onun etkisi olmuş olabilir mi?Ne zamandır giremiyordum canlarım benim tokluk şekerim 216 çıktı çok moralim bozuk açlıkta bi sorun yok geçen hafta yaptırdım şeker yüklemesi yarın için dahiliye doktoru yeniden yapcak şeker yüklemesi yaşayan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?