2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kizlar luften su FT4 dusuklugune bakin aranızda düşük olan var mı açıkçası çok korktum

Eklentiler

• 16282420147221752893933354367107.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 44
Bende çok beğendim güle güle sağlıklı günler de kullan

Sag ol cnm amin insallah, bir de Montessori yatagi olacak inşallah, gunduzleri orda geceleri park yatakta düşünüyorum alissin diye, bakalim nasil olacak
Montessori yatakların en guzel yanı senınde yanına yatıp onu uyutabılmen
5 yıl öncesine gittim iki beşik almıştım biri kucuk biri buyuk. Geceleri yanımda gunduzlerı odasındaki besıkte yatacaktı kızım dogdu emzırıyorum uyuyor beşige yatırıyorum uyanıyor ben inatla beşige alıssın diyorum yengem ve annem cok soyledı ama ugrasma yatarak emzır uyudugu yerde bırak dokunma biz zamanında uyusunda nerede uyursa uyusun derdık dedıler ama yok 1 yıl mücadele verdim öyleki sürekli kaldırıp yerıne koymaktan bilegimden az kalsın ameliyat olacaktım hala az sol elimi kullanınca agrıyor inşallah ikincide daha kötü olmaz.. Neyse bir sene sonunda pes ettım bi baktım ki yanıma yatınca hiç yoktan azda olsa uyuyoruz bende mutlu oluyorum ki uykusuzluk cok cok kötü
İnşallah mınıklerımız uykucu olur. Sende hayalindeki gibi uyutabilirsin Ama olmazsada odasına alıssın besıgıne alıssın dıye zorlama kendını olmayınca olmuyor

Bunu ben eşime anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor iki beşik ve ya bir yatak bir beşik almak istiyor bakalım gerçekler nasıl olacak beni mesela ayaklarında sallamaya alıştırmışlar ayaklarından indirince uyanıyormuşum öyle bekliyorlarmış ayaklarında gündüz inşallah kolay bebekler olurlar sağlıkla gelsinler

Bende çok beğendim güle güle sağlıklı günler de kullan
Cok teşekkür ederim amin insallahhh
İlk kez duydum bu markayı..
görünüş güzel görünüyor, bi araştırayım ben de..
Güzel günlerde kullanın canım
Bak canim mutlaka, urunleri de uygun ve kaliteli. Çok teşekkür ederim canim amin insallah
Ahahahah zaten öyle, hayaller ve hayatlar oluyor orasi kesin odasında Montessori olacak, gündüz yanina yatabilirim hem belki daha kolay alisir. Yanimda da park yatak emer emer uyur insssssss yani diyorum ben de hayal boyle de, bakalim nasil olacak kismet artik diye park yatak bi yerlere giderken de lazim olr, en kotu oyun icin kullanir arada icinde birakirim artik kismet napam

Kızlar ya ben kız bebişlerde bandanaları çok seviyorum ama bıngıldağa zarar verir mi diye düşünüyorum bilmediğimden.Tecrübeli kız annişleri aydınlatırsanız çok sevinirim

Ay oda cok zor uyusur ayaklar Amin canım

Evet senin beşik kullanıslı duruyor dedıgın gıbı yanında tasırsında hep :) öyle canım inşallah kolay olurlar önce saglıklı olsunlarda tabi

Kızlar ya ben kız bebişlerde bandanaları çok seviyorum ama bıngıldağa zarar verir mi diye düşünüyorum bilmediğimden.Tecrübeli kız annişleri aydınlatırsanız çok sevinirim
Benim içim el vermıyordu takmaya zaten kızım öyle pek sacı yoktu bir iki kez takayım dedim eşimde yazık cocuga tatlı gorunecek dıye ne gerek var dedj haklıydı cıkardım ama lcw den bir tane almıstım o cok rahattı bak hiç sıkmıyordu 7-8 aylılken almıstım bır kac kez onu kullandım :) lcw dekilerin hepsı öyle rahat mı bılmıyorum :)

Zayıfım çok şükür 52 kiloyum hatta inşallh doğrudur ovulasyon

selam kızlar ben çarşamba şeker yüklemesi yaptırmıştım.
sonuçlarım
açlık: 68
1.saat: 140
2. saat 126 çıkmış. 2. saatin karşısında <140 yazıyor.
yani buna göre değer iyi değilmi.
tel bozulduğu için doktora gönderemedim sonucu meraktan soruyorum

Arkadaşlar iki gündür biraz yol yürümek zorunda kaldım doktora gittim işlerim vardı araba bozuldu mecbur tabana kuvvet ama çok rahatsızım yürüdüğüm yorulduğum zaman sanki bebeğim çıkacak öyle Bi baskı ağrı hissediyorum işlerimi bitirip eve geldiğimde dinlendiğimde bile zar zor geçen Bi ağrı bilgisi olan var mı bidaha bu kadar yormayacağım kendi mi inşallah normaldir doktor zaten başı yukarıda demişti sanırsın ayaklarını diriyo rahmime yeter otur diye

Ayyy kendimi gördüm ben de bı dünya bone aldım minnosuma. Aticam resimleri etiketlicem seni kuzum

Aynısı bana da oluo kuzum.Doktora gittim bı sorun gorunmuo sanırım agirlasiyoruz ben şahsen baya agirlastim zor hareket ediorum

Aynısı bana da oluo kuzum.Doktora gittim bı sorun gorunmuo sanırım agirlasiyoruz ben şahsen baya agirlastim zor hareket ediorum
Ya öyle canım ne ağırlaştım hemde son zamanlarda iyice anladım ki hamileyim ilk başlarda tatlı tatlı göbeğim çıktıkça seviniyordum şimdi ağrılar başladı sanırım bidaha böyle yürümem korktum bebeğe birsey olursa diye

Ayakta sallamiyacagim diye söz veriyorsun kendine ama bir bakmışsın sallarken buluyorsun kendini...mecbur oluyorsun uyumayinca
Kundak aldınız mı arkadaşlar? Bildiğiniz model var mı kolları dışarda bırakan
Cnm kollar kapanacak ayaklar açıkta kalacak yarım kundak o şekilde oluyor. Kollar kazanmazsa uyutuyorlar zaten...kundura karşı olan biri olarak zamanında büyük konuşup kundak yapanlardanim
Cok almıştım hiçbiri kullanmadim kıyamadım ya terliyorlar
Bebek ters duruyorsa oluyormuş benim oyle

Aynı durumdayimmm.Su sıralar anladım ki hamileyimdaha önce minicik göbeğim minnoş,sevimli geliodu şuan surunmeceler başladı.Yaaaa bı tek ben boleyim saniodum şuan sevindim yalnız olmadığıma

Bu sekilde cok tatli boneler var Bu tarz bir sey olursa zarar vermez. Biraz buyuyene kadar bu sekilde hevesini alabilirsin
Masallah gayet iyi cikmis.
Bana da oluyor. 15-20 dakika yurusem bacaklarimin bazi kisimlari donuklasiyor, hissetmiyorum resmen. Evde isleri bile ara ara dinlenerek yapiyorum.

Bazen anlattiginiz gibi bebegim resmen cikacakmis gibi bir his oluyor. Hemen bir yer bulup oturuyorum. Sizinkinden tek farki 5 dakika bile dinlensem hemen düzeliyor. Duzeliyor ama yine bi 10-15 dakika beni idare ediyor. Okadarcik
Doktora yuruyemiyorum, agri hissizlik oluyor diye soyledim bebek buyudugu icin sinirlere baski oluyor, senin durumunda olan cok hastam var dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…