- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.241
Sag ol cnm amin insallah, bir de Montessori yatagi olacak inşallah, gunduzleri orda geceleri park yatakta düşünüyorum alissin diye, bakalim nasil olacakGüle güle kullanın canımmışıl mışıl uyusun
Bende çok beğendim güle güle sağlıklı günler de kullan
Evet anne yani park yatak zaten, linki biraktim yine bırakacağım. Sallanma aparati da var ayrintili gosteriyor.
Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70x110 cm Gri-Siyah | Elele Baby
Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70x110 cm Gri-Siyah yeniden stoklarda ! Hemen tıkla, en uygun fiyatlarla ve güvenle elelebaby.com fırsatları ile satın al.www.elelebaby.com
Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70x110 cm Gri-Siyah | Elele Baby
Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70x110 cm Gri-Siyah yeniden stoklarda ! Hemen tıkla, en uygun fiyatlarla ve güvenle elelebaby.com fırsatları ile satın al.www.elelebaby.com
Montessori yatakların en guzel yanı senınde yanına yatıp onu uyutabılmenSag ol cnm amin insallah, bir de Montessori yatagi olacak inşallah, gunduzleri orda geceleri park yatakta düşünüyorum alissin diye, bakalim nasil olacak
Bunu ben eşime anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor iki beşik ve ya bir yatak bir beşik almak istiyorMontessori yatakların en guzel yanı senınde yanına yatıp onu uyutabılmen
5 yıl öncesine gittim iki beşik almıştım biri kucuk biri buyuk. Geceleri yanımda gunduzlerı odasındaki besıkte yatacaktıkızım dogdu emzırıyorum uyuyor beşige yatırıyorum uyanıyor ben inatla beşige alıssın diyorum yengem ve annem cok soyledı ama ugrasma yatarak emzır uyudugu yerde bırak dokunma biz zamanında uyusunda nerede uyursa uyusun derdık dedıler ama yok 1 yıl mücadele verdim öyleki sürekli kaldırıp yerıne koymaktan bilegimden az kalsın ameliyat olacaktım hala az sol elimi kullanınca agrıyor inşallah ikincide daha kötü olmaz.. Neyse bir sene sonunda pes ettım bi baktım ki yanıma yatınca hiç yoktan azda olsa uyuyoruz bende mutlu oluyorum ki uykusuzluk cok cok kötü
İnşallah mınıklerımız uykucu olur. Sende hayalindeki gibi uyutabilirsinAma olmazsada odasına alıssın besıgıne alıssın dıye zorlama kendını olmayınca olmuyor
Cok teşekkür ederim amin insallahhhBende çok beğendim güle güle sağlıklı günler de kullan
Bak canim mutlaka, urunleri de uygun ve kaliteli. Çok teşekkür ederim canim amin insallahİlk kez duydum bu markayı..
görünüş güzel görünüyor, bi araştırayım ben de..
Güzel günlerde kullanın canım
Ahahahah zaten öyle, hayaller ve hayatlar oluyor orasi kesinMontessori yatakların en guzel yanı senınde yanına yatıp onu uyutabılmen
5 yıl öncesine gittim iki beşik almıştım biri kucuk biri buyuk. Geceleri yanımda gunduzlerı odasındaki besıkte yatacaktıkızım dogdu emzırıyorum uyuyor beşige yatırıyorum uyanıyor ben inatla beşige alıssın diyorum yengem ve annem cok soyledı ama ugrasma yatarak emzır uyudugu yerde bırak dokunma biz zamanında uyusunda nerede uyursa uyusun derdık dedıler ama yok 1 yıl mücadele verdim öyleki sürekli kaldırıp yerıne koymaktan bilegimden az kalsın ameliyat olacaktım hala az sol elimi kullanınca agrıyor inşallah ikincide daha kötü olmaz.. Neyse bir sene sonunda pes ettım bi baktım ki yanıma yatınca hiç yoktan azda olsa uyuyoruz bende mutlu oluyorum ki uykusuzluk cok cok kötü
İnşallah mınıklerımız uykucu olur. Sende hayalindeki gibi uyutabilirsinAma olmazsada odasına alıssın besıgıne alıssın dıye zorlama kendını olmayınca olmuyor
Ay oda cok zor uyusur ayaklarBunu ben eşime anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor iki beşik ve ya bir yatak bir beşik almak istiyorbakalım gerçekler nasıl olacak beni mesela ayaklarında sallamaya alıştırmışlar ayaklarından indirince uyanıyormuşum öyle bekliyorlarmış ayaklarında gündüz inşallah kolay bebekler olurlar sağlıkla gelsinler
Evet senin beşik kullanıslı duruyor dedıgın gıbı yanında tasırsında hep :) öyle canım inşallah kolay olurlar önce saglıklı olsunlarda tabiCok teşekkür ederim amin insallahhh
Bak canim mutlaka, urunleri de uygun ve kaliteli. Çok teşekkür ederim canim amin insallah
Ahahahah zaten öyle, hayaller ve hayatlar oluyor orasi kesinodasında Montessori olacak, gündüz yanina yatabilirim hem belki daha kolay alisir. Yanimda da park yatak emer emer uyur insssssss yani diyorum ben de hayal boyle de, bakalim nasil olacak kismet artik diye park yatak bi yerlere giderken de lazim olr, en kotu oyun icin kullanir arada icinde birakirim artik kismet napam
Benim içim el vermıyordu takmayaKızlar ya ben kız bebişlerde bandanaları çok seviyorum ama bıngıldağa zarar verir mi diye düşünüyorum bilmediğimden.Tecrübeli kız annişleri aydınlatırsanız çok sevinirim
Hamile misinizBenim böyleydi çıktı sizinde inşallah vardır bugünde yapsaydınız koyulaşma olmuştur belki
Zayıfım çok şükür 52 kiloyum hatta inşallh doğrudur ovulasyonOvulasyon testleri genelde doğru sonuç veriyor. Pcosa takılma bendede vardı. Sadece kilon fazlaysa onu ver pkoyla birleşip hamile kalmanı engelliyor. Ben ilk gebeligimde hemen hamile kaldım ikincisinde 1 sene kalamadım kiloları verince oldu
Onlar bu dünyadan degil
Yani açılıyor mu anne yani oluyor mu. Birde anne yani özelliği açıkken sallanıyormu bu besinler bilen var mi
Ne alırsan al sallanan birsey olsun ihtiyac oluyor cunku
Ayyy kendimi gördüm ben de bı dünya bone aldım minnosuma. Aticam resimleri etiketlicem seni kuzumKızlar ya ben kız bebişlerde bandanaları çok seviyorum ama bıngıldağa zarar verir mi diye düşünüyorum bilmediğimden.Tecrübeli kız annişleri aydınlatırsanız çok sevinirim
Aynısı bana da oluo kuzum.Doktora gittim bı sorun gorunmuo sanırım agirlasiyoruz ben şahsen baya agirlastim zor hareket ediorumArkadaşlar iki gündür biraz yol yürümek zorunda kaldım doktora gittim işlerim vardı araba bozuldu mecbur tabana kuvvet ama çok rahatsızım yürüdüğüm yorulduğum zaman sanki bebeğim çıkacak öyle Bi baskı ağrı hissediyorum işlerimi bitirip eve geldiğimde dinlendiğimde bile zar zor geçen Bi ağrı bilgisi olan var mı bidaha bu kadar yormayacağım kendi mi inşallah normaldir doktor zaten başı yukarıda demişti sanırsın ayaklarını diriyo rahmime yeter otur diye
Ya öyle canım ne ağırlaştım hemde son zamanlarda iyice anladım ki hamileyimAynısı bana da oluo kuzum.Doktora gittim bı sorun gorunmuo sanırım agirlasiyoruz ben şahsen baya agirlastim zor hareket ediorum
Ayakta sallamiyacagim diye söz veriyorsun kendine ama bir bakmışsın sallarken buluyorsun kendini...mecbur oluyorsun uyumayincaBunu ben eşime anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor iki beşik ve ya bir yatak bir beşik almak istiyorbakalım gerçekler nasıl olacak beni mesela ayaklarında sallamaya alıştırmışlar ayaklarından indirince uyanıyormuşum öyle bekliyorlarmış ayaklarında gündüz inşallah kolay bebekler olurlar sağlıkla gelsinler
Cnm kollar kapanacak ayaklar açıkta kalacak yarım kundak o şekilde oluyor. Kollar kazanmazsa uyutuyorlar zaten...kundura karşı olan biri olarak zamanında büyük konuşup kundak yapanlardanimKundak aldınız mı arkadaşlar? Bildiğiniz model var mı kolları dışarda bırakan
Cok almıştım hiçbiri kullanmadim kıyamadım ya terliyorlarKızlar ya ben kız bebişlerde bandanaları çok seviyorum ama bıngıldağa zarar verir mi diye düşünüyorum bilmediğimden.Tecrübeli kız annişleri aydınlatırsanız çok sevinirim
Bebek ters duruyorsa oluyormuş benim oyleArkadaşlar iki gündür biraz yol yürümek zorunda kaldım doktora gittim işlerim vardı araba bozuldu mecbur tabana kuvvet ama çok rahatsızım yürüdüğüm yorulduğum zaman sanki bebeğim çıkacak öyle Bi baskı ağrı hissediyorum işlerimi bitirip eve geldiğimde dinlendiğimde bile zar zor geçen Bi ağrı bilgisi olan var mı bidaha bu kadar yormayacağım kendi mi inşallah normaldir doktor zaten başı yukarıda demişti sanırsın ayaklarını diriyo rahmime yeter otur diye
Aynı durumdayimmm.Su sıralar anladım ki hamileyimYa öyle canım ne ağırlaştım hemde son zamanlarda iyice anladım ki hamileyimilk başlarda tatlı tatlı göbeğim çıktıkça seviniyordum şimdi ağrılar başladı sanırım bidaha böyle yürümem korktum bebeğe birsey olursa diye
Kızlar ya ben kız bebişlerde bandanaları çok seviyorum ama bıngıldağa zarar verir mi diye düşünüyorum bilmediğimden.Tecrübeli kız annişleri aydınlatırsanız çok sevinirim
Masallah gayet iyi cikmis.selam kızlar ben çarşamba şeker yüklemesi yaptırmıştım.
sonuçlarım
açlık: 68
1.saat: 140
2. saat 126 çıkmış. 2. saatin karşısında <140 yazıyor.
yani buna göre değer iyi değilmi.
tel bozulduğu için doktora gönderemedim sonucu meraktan soruyorum
Bana da oluyor. 15-20 dakika yurusem bacaklarimin bazi kisimlari donuklasiyor, hissetmiyorum resmen. Evde isleri bile ara ara dinlenerek yapiyorum.Arkadaşlar iki gündür biraz yol yürümek zorunda kaldım doktora gittim işlerim vardı araba bozuldu mecbur tabana kuvvet ama çok rahatsızım yürüdüğüm yorulduğum zaman sanki bebeğim çıkacak öyle Bi baskı ağrı hissediyorum işlerimi bitirip eve geldiğimde dinlendiğimde bile zar zor geçen Bi ağrı bilgisi olan var mı bidaha bu kadar yormayacağım kendi mi inşallah normaldir doktor zaten başı yukarıda demişti sanırsın ayaklarını diriyo rahmime yeter otur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?