- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.413
- 448
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.221
Kızlar aldığınız bebek kıyafetlerini, battaniyeleri vs. topluca mı yıkayıp ütüleyeceksiniz yoksa aldıkça biriktirmeden mi yıkayıp ütülüyorsunuz? Tecrübeli anneler söyleyebilir mi
Arada oluyor sonra dinlenince geçiyor.uzun sürmüyorsa sıkıntı yoktur.bu dönemde yalancı kasılmalar başlıyormuş onun gibi bir şey sanırım.çok sık oluyorsa yinede doktora sorun derimKızlar ben ikizlere hamileyim. 2 gündür karnimda sertlesmeler oluyor. Sizlerde var mi? Erken doğum olacak diye korkuyorum
ben gördüm sanki.ama biteli 7 gün oldu diyorsunuz çıkmaması garip.bu testten fazla varsa 3 gün boyunca yapın koyulaşma olacak mı yoksa iki gün sonra tekrarlayın hayırlısı olsunMerhaba kızlar sizce gebelik mi adetim biteli 7 gün oluyor henüz
Evet iyi geldiYurtdışındaydim bu sabah döndüm İstanbul'a.Yarin kendi doktoruma gorunucem.Bana da magnezyum eksikliği olabilir gibi geldi.Sizin agrilariniza iyi geldi mi magnezyum?
Tulumlar çok güzelde pek kullanışlı değil ilk bebekte çok almıştım pişman oldum ben günde 8-10 defa pişik olmasın diye sürekli alt değiştim tulum giydir çıkar zor olmuştu bana…Alt üst takımdan ziyade tulum almayı düşünüyorum bende bol bol üzerine penye yelek giydiririz üşümezler heralde evde ,tecrübeli anneler fikirlerinizi paylaşın bizim gibi acemilerle
Cabım bu dediğin, yatakla aynı hizaya gelıyor mu ? Hiç kalkmadan bebek yanımda aynı hızada yatsın istiyorum.Kızlar haber vermeye geldim, bir süredir elele markasinin anne yani park yataginin stoga girmesini bekliyordum, bu aksam girmis stoklara, hemen sipariş verdim bilginiz olsun. Ablam da yeni dogum yaptı o da normal park yatagini kullaniyor çok memnun. Kendi sitesinde hediye yatagi, donence, alt acma ünitesi, organizeri, sinekliği ile birlikte 1199. Haberiniz olsun
Evet geliyor, yataga da sabitleniyor, malzemesi de cok güzel. Acikcasi ben markayi ablam vesilesiyle tanidim, o park yatak alinca bu nasıl bir markaymis dedim, epey urunu varmış, kanguruyu da ordan aldık. Bak linki atayim incele sen yatagi. Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70x110 cm Siyah - Gri | Elele BabyCabım bu dediğin, yatakla aynı hizaya gelıyor mu ? Hiç kalkmadan bebek yanımda aynı hızada yatsın istiyorum.
Şu an duphastonda kuşlanıyırum adet düzenleyici aynı zamanda gebeliği kolaylaştırıyormuş doktor yazdı .ilacın 4.günündeyim 1 hafta sonra gebe değilsem adet göreceğim ama hamileysem teste çıkarArada oluyor sonra dinlenince geçiyor.uzun sürmüyorsa sıkıntı yoktur.bu dönemde yalancı kasılmalar başlıyormuş onun gibi bir şey sanırım.çok sık oluyorsa yinede doktora sorun derim
ben gördüm sanki.ama biteli 7 gün oldu diyorsunuz çıkmaması garip.bu testten fazla varsa 3 gün boyunca yapın koyulaşma olacak mı yoksa iki gün sonra tekrarlayın hayırlısı olsun
İyi görüşler canimmmGünaydınDr kontrolüm var kızlar 1 aydır görmedim heyecan bastı bile
Güzel geçsin inşallahGünaydınDr kontrolüm var kızlar 1 aydır görmedim heyecan bastı bile
Kızlar ben montessori oda yapcam ilerde şimdi yapsam yatamaz herhalde büyüyünce kullanır o evreye geçene kadar nasıl bi beşik alayım ya yada alayım mı elektrikli sallanan mı alsam hep yanımda olcak zaten bilemedim ya
Ovulasyon testleri genelde doğru sonuç veriyor. Pcosa takılma bendede vardı. Sadece kilon fazlaysa onu ver pkoyla birleşip hamile kalmanı engelliyor. Ben ilk gebeligimde hemen hamile kaldım ikincisinde 1 sene kalamadım kiloları verince olduDün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi baya koyuydu yani yumurtlama oldu sanırsam ama pcos var bende bide ne kadar güvenilir ovulasyon bilmiyorum
Onlar bu dünyadan degilBenım arkadaslarda var balon gibi olup birden fitlesenler
Yani açılıyor mu anne yani oluyor mu. Birde anne yani özelliği açıkken sallanıyormu bu besinler bilen var miKızlar haber vermeye geldim, bir süredir elele markasinin anne yani park yataginin stoga girmesini bekliyordum, bu aksam girmis stoklara, hemen sipariş verdim bilginiz olsun. Ablam da yeni dogum yaptı o da normal park yatagini kullaniyor çok memnun. Kendi sitesinde hediye yatagi, donence, alt acma ünitesi, organizeri, sinekliği ile birlikte 1199. Haberiniz olsun
Ne alırsan al sallanan birsey olsun ihtiyac oluyor cunkuKızlar ben montessori oda yapcam ilerde şimdi yapsam yatamaz herhalde büyüyünce kullanır o evreye geçene kadar nasıl bi beşik alayım ya yada alayım mı elektrikli sallanan mı alsam hep yanımda olcak zaten bilemedim ya
Nasıldı görmedimdayler dayler in aldıgına baktım ben gecen cok begendım
Benim böyleydi çıktı sizinde inşallah vardır bugünde yapsaydınız koyulaşma olmuştur belkiŞu an duphastonda kuşlanıyırum adet düzenleyici aynı zamanda gebeliği kolaylaştırıyormuş doktor yazdı .ilacın 4.günündeyim 1 hafta sonra gebe değilsem adet göreceğim ama hamileysem teste çıkar
Bir kac mesaj yukarıda ismini paylasmısNasıldı görmedim
Kızlar haber vermeye geldim, bir süredir elele markasinin anne yani park yataginin stoga girmesini bekliyordum, bu aksam girmis stoklara, hemen sipariş verdim bilginiz olsun. Ablam da yeni dogum yaptı o da normal park yatagini kullaniyor çok memnun. Kendi sitesinde hediye yatagi, donence, alt acma ünitesi, organizeri, sinekliği ile birlikte 1199. Haberiniz olsun
dayler dayler in aldıgına baktım ben gecen cok begendım
Evet anne yani park yatak zaten, linki biraktim yine bırakacağım. Sallanma aparati da var ayrintili gosteriyor.Ovulasyon testleri genelde doğru sonuç veriyor. Pcosa takılma bendede vardı. Sadece kilon fazlaysa onu ver pkoyla birleşip hamile kalmanı engelliyor. Ben ilk gebeligimde hemen hamile kaldım ikincisinde 1 sene kalamadım kiloları verince oldu
Onlar bu dünyadan degil
Yani açılıyor mu anne yani oluyor mu. Birde anne yani özelliği açıkken sallanıyormu bu besinler bilen var mi
Ne alırsan al sallanan birsey olsun ihtiyac oluyor cunku
Nasıldı görmedim
Güle güle kullanın canım
Evet anne yani park yatak zaten, linki biraktim yine bırakacağım. Sallanma aparati da var ayrintili gosteriyor.
Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70x110 cm Gri-Siyah | Elele Baby
Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70x110 cm Gri-Siyah yeniden stoklarda ! Hemen tıkla, en uygun fiyatlarla ve güvenle elelebaby.com fırsatları ile satın al.www.elelebaby.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?