2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar haber vermeye geldim, bir süredir elele markasinin anne yani park yataginin stoga girmesini bekliyordum, bu aksam girmis stoklara, hemen sipariş verdim bilginiz olsun. Ablam da yeni dogum yaptı o da normal park yatagini kullaniyor çok memnun. Kendi sitesinde hediye yatagi, donence, alt acma ünitesi, organizeri, sinekliği ile birlikte 1199. Haberiniz olsun

Kızlar ben ikizlere hamileyim. 2 gündür karnimda sertlesmeler oluyor. Sizlerde var mi? Erken doğum olacak diye korkuyorum
Arada oluyor sonra dinlenince geçiyor.uzun sürmüyorsa sıkıntı yoktur.bu dönemde yalancı kasılmalar başlıyormuş onun gibi bir şey sanırım.çok sık oluyorsa yinede doktora sorun derim
Merhaba kızlar sizce gebelik mi adetim biteli 7 gün oluyor henüz
ben gördüm sanki.ama biteli 7 gün oldu diyorsunuz çıkmaması garip.bu testten fazla varsa 3 gün boyunca yapın koyulaşma olacak mı yoksa iki gün sonra tekrarlayın hayırlısı olsun

Alt üst takımdan ziyade tulum almayı düşünüyorum bende bol bol üzerine penye yelek giydiririz üşümezler heralde evde ,tecrübeli anneler fikirlerinizi paylaşın bizim gibi acemilerle
Tulumlar çok güzelde pek kullanışlı değil ilk bebekte çok almıştım pişman oldum ben günde 8-10 defa pişik olmasın diye sürekli alt değiştim tulum giydir çıkar zor olmuştu bana…
Bacak kısmı komple çıtçıtlı bulursan o Farklı tabi cnm

Cabım bu dediğin, yatakla aynı hizaya gelıyor mu ? Hiç kalkmadan bebek yanımda aynı hızada yatsın istiyorum.

Şu an duphastonda kuşlanıyırum adet düzenleyici aynı zamanda gebeliği kolaylaştırıyormuş doktor yazdı .ilacın 4.günündeyim 1 hafta sonra gebe değilsem adet göreceğim ama hamileysem teste çıkar

Kızlar ben montessori oda yapcam ilerde şimdi yapsam yatamaz herhalde büyüyünce kullanır o evreye geçene kadar nasıl bi beşik alayım ya yada alayım mı elektrikli sallanan mı alsam hep yanımda olcak zaten bilemedim ya

dayler dayler in aldıgına baktım ben gecen cok begendım

Dün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi baya koyuydu yani yumurtlama oldu sanırsam ama pcos var bende bide ne kadar güvenilir ovulasyon bilmiyorum
Ovulasyon testleri genelde doğru sonuç veriyor. Pcosa takılma bendede vardı. Sadece kilon fazlaysa onu ver pkoyla birleşip hamile kalmanı engelliyor. Ben ilk gebeligimde hemen hamile kaldım ikincisinde 1 sene kalamadım kiloları verince oldu
Benım arkadaslarda var balon gibi olup birden fitlesenler
Onlar bu dünyadan degil
Yani açılıyor mu anne yani oluyor mu. Birde anne yani özelliği açıkken sallanıyormu bu besinler bilen var mi
Ne alırsan al sallanan birsey olsun ihtiyac oluyor cunku

Benim böyleydi çıktı sizinde inşallah vardır bugünde yapsaydınız koyulaşma olmuştur belki

Evlibayann

dayler dayler in aldıgına baktım ben gecen cok begendım

Evet anne yani park yatak zaten, linki biraktim yine bırakacağım. Sallanma aparati da var ayrintili gosteriyor.
Nasıldı görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…