- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.201
Maalesef oluyor geçen doktora sordum normal dediKızlar ben ikizlere hamileyim. 2 gündür karnimda sertlesmeler oluyor. Sizlerde var mi? Erken doğum olacak diye korkuyorum
2.çizgi ben göremedim ama bekle biraz istersen canım acele etmeMerhaba kızlar sizce gebelik mi adetim biteli 7 gün oluyor henüz
Ikiz olunca normaldir erken bailaöası kasılmaların doktorla görüş erken doğum ikiz gebeliklerde olabiliyo zaten senin de erken başlamıştır kasılmalar ama düzensiz oluyosa korkmayın diyorlar tabi yine doktor kontrolü iyidir
Ben tek gebelik ama hiç sertleşme hissetmiyorum bikaç kişi yazmıştı arada oluuo diye
Maalesef oluyor geçen doktora sordum normal dedi
Bizim isimler arasında da Kuzey var. Ben isimin karakter üzerinde o kadar da etkisi olduğunu düşünmüyorum. Tamamen genetik, yetistirme tarzi ve anne babayla iletisimiyle alakali cocugun.Kızlaaar nolur bilenler yardımcı olsun. Ben oğlumun adını kuzey koymak istiyorum Allah nasip ederse. Ama eşimin iş yerindeki bir arkadaşı kuzeylerle ilgili saçma sapan şeyler söylemiş. Oğlu kuzeymiş. Aranızda kuzey isminde yakından tanıdığı biri, merhaba çocuğu vs. Yok olan var mı? Karakteri vs. Nasıl oluyor? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Henuz cok erken gebelik varsa bile adetten en az 14 gun sonra gebelik testinde belli oluyor. Bir hafta daha bekleyip testi yeniden yapmanizi öneririmMerhaba kızlar sizce gebelik mi adetim biteli 7 gün oluyor henüz
Bende aynısını düşünüyorum ama kız gelip gidip bak kuzey koyma şöyle oluyor kuzey koyma böyle oluyor deyip duruyor en son burda sizlere sormak geldi aklıma kuzey isimli çocuğu ya da yakından tanıdığı biri olan var mı diye öyle şeyler anlatmış ki sormadan edemedim en son. İnşallah yanıtlayan olur da içim rahat eder en azındanBizim isimler arasında da Kuzey var. Ben isimin karakter üzerinde o kadar da etkisi olduğunu düşünmüyorum. Tamamen genetik, yetistirme tarzi ve anne babayla iletisimiyle alakali cocugun.
Kizimda 20 kilo almistim. Tam 7 sene veremedim kilolarımi. Tam verdim gene gebe kaldim arti beş kilo fazlayla. Aynı hataları yapmicam diyordum nerdeeee gene aynı hataya düştüm. Saglik olsun napalim
Kizimda 20 kilo almistim. Tam 7 sene veremedim kilolarımi. Tam verdim gene gebe kaldim arti beş kilo fazlayla. Aynı hataları yapmicam diyordum nerdeeee gene aynı hataya düştüm. Saglik olsun napalim
Yok bizim sülalede hele hiç yok öyle olanBende annem sagolsun sürekli sütlac ya ama millet deli gibi veriyo bir kac aya incecik kalıyo bizim bünye nerdee
Bende pek sıkıntı yok sadece sıcaklar beni çok yoruyor. Sizin kan degerlerinizde azalma olabilir magnezyum kullanıyor musunuz. Doktorum başlattı banaKızlar arada giriorum topicigimize umarım herkes sağlıklıdır,mutludur25.haftamdayim benim gibi olanlar var mı diye bakmaya geldim.Kizlar hiç kilo almadım ama sanarsiniz onlarca kilo aldım o kadar ki zorlanio vücudum.Oturamiorum,kalkamiorum,heryanim ağrılar içinde iştahım hala yok,yesem de bisiler ağzımın tadı yok anlicaginiz bu hamilelik benim performansımı yerlebir etti.O kadar zorlaniorum ki anlatamam size.Bel,sırt,kasık ağrılarımi saymıyorum bile.Bunun 30 lu haftaları var daha.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Benim gibi olanlar var mı kızlar merak ettim.
33 ne ki ben 37Ama maşallah 30’lara az kalmış elbet biraz zorluk olcak yatakta bende dinlene dinlene yapıyorum yaş 33 oldu ondan mıdır nedir yaşlandım herhalde
Adetiniz biteli 7 gün olmuş...gebelik imkansız gbi birsey...İlk olacak sanırım. Yumurtlama günü denen birsey var o günleri takip edin...Su an yumurtlama gününüze az kalmış olmalıMerhaba kızlar sizce gebelik mi adetim biteli 7 gün oluyor henüz
Ben inanmam öyle şeylere ya...Ne isim istiyorsanız onu koyun kulaklarinizi tıklayın o soylemlereKızlaaar nolur bilenler yardımcı olsun. Ben oğlumun adını kuzey koymak istiyorum Allah nasip ederse. Ama eşimin iş yerindeki bir arkadaşı kuzeylerle ilgili saçma sapan şeyler söylemiş. Oğlu kuzeymiş. Aranızda kuzey isminde yakından tanıdığı biri, merhaba çocuğu vs. Yok olan var mı? Karakteri vs. Nasıl oluyor? Lütfen yardımcı olur musunuz?
Aynıyız hakkaten. Aynı hataları gene yapıyoruz bideBir an ben mi yazdım bunu diye düşündümne kadaaat beeen
Oğlumda 22 kilo verdim. Aralıklı oruç+yürüyüşle 22 kilo verip tam oğluma hamile kaldığım kiloya düştüm kiiiiiiii ikinciye hamile kaldım. Bu kez dikkat edicem kiloya derken, şimdiden 9 kilo aldım bileHayırlısı artık
Burda 43 ü bitirip 44 e girecek olan var:)Ben de 38 topigin en büyüğü sanırım benim
Woooww muhteşem bişey buu.Opuyorum o güzel anneyiiBurda 43 ü bitirip 44 e girecek olan var:)
Dün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi baya koyuydu yani yumurtlama oldu sanırsam ama pcos var bende bide ne kadar güvenilir ovulasyon bilmiyorumYok bizim sülalede hele hiç yok öyle olan
Bende pek sıkıntı yok sadece sıcaklar beni çok yoruyor. Sizin kan degerlerinizde azalma olabilir magnezyum kullanıyor musunuz. Doktorum başlattı bana
33 ne ki ben 37
Adetiniz biteli 7 gün olmuş...gebelik imkansız gbi birsey...İlk olacak sanırım. Yumurtlama günü denen birsey var o günleri takip edin...Su an yumurtlama gününüze az kalmış olmalı
Ben inanmam öyle şeylere ya...Ne isim istiyorsanız onu koyun kulaklarinizi tıklayın o soylemlere
Aynıyız hakkaten. Aynı hataları gene yapıyoruz bide
Benım arkadaslarda var balon gibi olup birden fitlesenlerYok bizim sülalede hele hiç yok öyle olan
Bende pek sıkıntı yok sadece sıcaklar beni çok yoruyor. Sizin kan degerlerinizde azalma olabilir magnezyum kullanıyor musunuz. Doktorum başlattı bana
33 ne ki ben 37
Adetiniz biteli 7 gün olmuş...gebelik imkansız gbi birsey...İlk olacak sanırım. Yumurtlama günü denen birsey var o günleri takip edin...Su an yumurtlama gününüze az kalmış olmalı
Ben inanmam öyle şeylere ya...Ne isim istiyorsanız onu koyun kulaklarinizi tıklayın o soylemlere
Aynıyız hakkaten. Aynı hataları gene yapıyoruz bide
Ben de 38 topigin en büyüğü sanırım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?