2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Merhaba kızlar sizce gebelik mi adetim biteli 7 gün oluyor henüz

Eklentiler

• 3F15EE76-7637-41A2-8803-EA07F91284B6.webp
    47 KB · Görüntüleme: 52
  • 94AF2B23-308E-41A5-889E-4AD6B734594E.webp
    39 KB · Görüntüleme: 50
Kızlaaar nolur bilenler yardımcı olsun. Ben oğlumun adını kuzey koymak istiyorum Allah nasip ederse. Ama eşimin iş yerindeki bir arkadaşı kuzeylerle ilgili saçma sapan şeyler söylemiş. Oğlu kuzeymiş. Aranızda kuzey isminde yakından tanıdığı biri, merhaba çocuğu vs. Yok olan var mı? Karakteri vs. Nasıl oluyor? Lütfen yardımcı olur musunuz?

2 haftada bir kontrole gidiyorum doktora söylediğimde erken doğum sıkıntısı yok dedi suanda ama yinede korkuyorum. Düzenli de değil gün içinde oluyor

Bizim isimler arasında da Kuzey var. Ben isimin karakter üzerinde o kadar da etkisi olduğunu düşünmüyorum. Tamamen genetik, yetistirme tarzi ve anne babayla iletisimiyle alakali cocugun.

Bizim isimler arasında da Kuzey var. Ben isimin karakter üzerinde o kadar da etkisi olduğunu düşünmüyorum. Tamamen genetik, yetistirme tarzi ve anne babayla iletisimiyle alakali cocugun.
Bende aynısını düşünüyorum ama kız gelip gidip bak kuzey koyma şöyle oluyor kuzey koyma böyle oluyor deyip duruyor en son burda sizlere sormak geldi aklıma kuzey isimli çocuğu ya da yakından tanıdığı biri olan var mı diye öyle şeyler anlatmış ki sormadan edemedim en son. İnşallah yanıtlayan olur da içim rahat eder en azından

Kizimda 20 kilo almistim. Tam 7 sene veremedim kilolarımi. Tam verdim gene gebe kaldim arti beş kilo fazlayla. Aynı hataları yapmicam diyordum nerdeeee gene aynı hataya düştüm. Saglik olsun napalim

Bir an ben mi yazdım bunu diye düşündüm ne kadaaat beeen
Oğlumda 22 kilo verdim. Aralıklı oruç+yürüyüşle 22 kilo verip tam oğluma hamile kaldığım kiloya düştüm kiiiiiiii ikinciye hamile kaldım. Bu kez dikkat edicem kiloya derken, şimdiden 9 kilo aldım bile Hayırlısı artık

Kizimda 20 kilo almistim. Tam 7 sene veremedim kilolarımi. Tam verdim gene gebe kaldim arti beş kilo fazlayla. Aynı hataları yapmicam diyordum nerdeeee gene aynı hataya düştüm. Saglik olsun napalim

Bir an ben mi yazdım bunu diye düşündüm ne kadaaat beeen
Oğlumda 22 kilo verdim. Aralıklı oruç+yürüyüşle 22 kilo verip tam oğluma hamile kaldığım kiloya düştüm kiiiiiiii ikinciye hamile kaldım. Bu kez dikkat edicem kiloya derken, şimdiden 9 kilo aldım bile Hayırlısı artık

Bende annem sagolsun sürekli sütlac ya ama millet deli gibi veriyo bir kac aya incecik kalıyo bizim bünye nerdee
Yok bizim sülalede hele hiç yok öyle olan
Bende pek sıkıntı yok sadece sıcaklar beni çok yoruyor. Sizin kan degerlerinizde azalma olabilir magnezyum kullanıyor musunuz. Doktorum başlattı bana
Ama maşallah 30’lara az kalmış elbet biraz zorluk olcak yatakta bende dinlene dinlene yapıyorum yaş 33 oldu ondan mıdır nedir yaşlandım herhalde
33 ne ki ben 37
Merhaba kızlar sizce gebelik mi adetim biteli 7 gün oluyor henüz
Adetiniz biteli 7 gün olmuş...gebelik imkansız gbi birsey...İlk olacak sanırım. Yumurtlama günü denen birsey var o günleri takip edin...Su an yumurtlama gününüze az kalmış olmalı
Ben inanmam öyle şeylere ya...Ne isim istiyorsanız onu koyun kulaklarinizi tıklayın o soylemlere
Aynıyız hakkaten. Aynı hataları gene yapıyoruz bide

Dün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi baya koyuydu yani yumurtlama oldu sanırsam ama pcos var bende bide ne kadar güvenilir ovulasyon bilmiyorum

Benım arkadaslarda var balon gibi olup birden fitlesenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…