2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Aynı durumdayimmm.Su sıralar anladım ki hamileyimdaha önce minicik göbeğim minnoş,sevimli geliodu şuan surunmeceler başladı.Yaaaa bı tek ben boleyim saniodum şuan sevindim yalnız olmadığıma
Aynı sevinci yaşıyorum çok kötü hissediyordum kendimi acaba ters giden birseyler mi var diye oh çektim Bi teşekkürler kızlar
Ben söylemedim daha ama normal olmasına çok sevindim magnezyum falan kullanıyomusun etkisi varmı

Eklentiler

• IMG_20210805_134625.webp
    38 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20210805_134604.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20210805_134510.webp
    128,8 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20210805_134459.webp
    70,1 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20210805_134450.webp
    152,7 KB · Görüntüleme: 38
Ay çok güzeller link istiyorum canım ,tulumlarında tabi therealsinner
Kuzum tulumlar instadan.Yaklasik bı ayda geliolar hatta benimkiler bi ayı bulmadı bile.Ben bayıldım kalitelerine mama_sofi_baby clothing diye bı hesap.Bonelerim pofidik kids diye bı hesap

Magnezyumu cok duzenli almiyorum. Gunde 3 kere ampul seklinde yazdi bana, suya katilip iciliyor. Yemek sirasinda almak gerekiyor emilimi iyi olsun diye. Ama ben gunde 3 kere yemek yemiyorum. Bu nedenle bazen 2 kere aliyorum, bazen 1 kere. Bazen de unutuyorum.

Ama su bir gercek ki magnezyum kasilmalara, kas agrilarina falan iyi geliyor. Duzenli kullanmak gerek. Dun gece ilk defa uykuda ayagima kramp girdi. Sanirim magnezyum ihtiyacim artmaya basladi. Ben de daha duzenli kullanmaya calisacagim bundan sonra.

Dün gece bana da hayatımda ilk defa korkunç bı kramp girdi felç oldum heralde dedim.Sanirim.bi an önce magnezyuma başlamam gerek.

krampları olana sade maden suyu tavsiye ederim doktorum da önerdi baya iyi geliyor her gün bir şişe içmek lazım

Bazı günler sizin de karnınızda sertleşme oluyor mu hanımlar normaldir değil mi?

Özellikle ayakta fazla kaldığım veya yorulduğum zamanlarda oluyor bende taş gibi oluyor karnım

Bazı günler sizin de karnınızda sertleşme oluyor mu hanımlar normaldir değil mi?

Özellikle ayakta fazla kaldığım veya yorulduğum zamanlarda oluyor bende taş gibi oluyor karnım
Evet bende de oluyor ama duzenli değil, yalanci kasilmalar deniyormus ona, duzenli olmadigi sürece normalmiş. Her hafta Kağan Kocatepe nin videolarini izliyorum. 26.haftada bunun başlayabileceğini soylemis.

Dün gece bana da hayatımda ilk defa korkunç bı kramp girdi felç oldum heralde dedim.Sanirim.bi an önce magnezyuma başlamam gerek.
Evet bana da oyle oldu, uykudan uyandırdı. Ve bugun elim seğirdi iki kere. Magnezyum azalinca kaslarda seğirme de olabiliyor. Sanirim bebeklerimiz vucudumuzdaki depolari tuketmeye basladi Takviye gerekli artik.
krampları olana sade maden suyu tavsiye ederim doktorum da önerdi baya iyi geliyor her gün bir şişe içmek lazım
Ben arada maden suyu da iciyorum ama yeterli gelmiyor sanirim. Artik doktorun verdigi magnezyumu daha duzenli kullanacagim.

Benim de oluyor.

Belkide depolarınızda baya azalmıştır doktorun verdiği iyi gelir inşallah

Evet benimde son zamanlarda sık olmaya başladı çok yormayalım kendimizi

Kızlar bugün şeker yüklemesi için gittim ilk glukoz içmeden 10.25 te verdim sonra 75 lik içip 1 saat sonra 11.25 te ve 2 saat sonra 12.25 te verdim şimdi e nabizdan baktığımda 1 tane sonuç yazıyor oda 134.20 yazıyor başka sonuç yok bu herlade ilk verdiğim açken referan değeri <180 olmalı yazıyor yanında ama netten baktığımda çok yüksek deniyor anlayan varmı acava

Onemli olan hastanenin referans değeri, her yerin farkli oluyor. Butun degerleri girerler birkaç gune. Benim de geç girdiler.

O acken olan olsaydi <120 falan yazardi muhtemelen. Cunku normal insanda aclik sekerinde sinir 120.
Hatta hamileyken aclik sekerinin 100 alti olmasini istiyorlar.
Bu nedenle 134 olan aclik olamamasi gerek. Bir de ben bu gune kadar noktali deger hic gormedim. 134 se 134 tur 134.20 ilginc. Emin misiniz bunun seker testi sonucu olduguna?

Dur canim hemen ekran goruntusu atayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…