- 12 Ekim 2020
- 740
- 1.306
- 63
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.261
Dimi dimi ya çok tatlılar hele şu iki ponponlulara bayılıyorumAyyy kendimi gördüm ben de bı dünya bone aldım minnosuma. Aticam resimleri etiketlicem seni kuzum
Aynı sevinci yaşıyorum çok kötü hissediyordum kendimi acaba ters giden birseyler mi var diye oh çektim Bi teşekkürler kızlarAynı durumdayimmm.Su sıralar anladım ki hamileyimdaha önce minicik göbeğim minnoş,sevimli geliodu şuan surunmeceler başladı.Yaaaa bı tek ben boleyim saniodum şuan sevindim yalnız olmadığıma
Ben söylemedim daha ama normal olmasına çok sevindim magnezyum falan kullanıyomusun etkisi varmıEki Görüntüle 2897722
Bu sekilde cok tatli boneler var Bu tarz bir sey olursa zarar vermez. Biraz buyuyene kadar bu sekilde hevesini alabilirsin
Masallah gayet iyi cikmis.
Bana da oluyor. 15-20 dakika yurusem bacaklarimin bazi kisimlari donuklasiyor, hissetmiyorum resmen. Evde isleri bile ara ara dinlenerek yapiyorum.
Bazen anlattiginiz gibi bebegim resmen cikacakmis gibi bir his oluyor. Hemen bir yer bulup oturuyorum. Sizinkinden tek farki 5 dakika bile dinlensem hemen düzeliyor. Duzeliyor ama yine bi 10-15 dakika beni idare ediyor. Okadarcik
Doktora yuruyemiyorum, agri hissizlik oluyor diye soyledim bebek buyudugu icin sinirlere baski oluyor, senin durumunda olan cok hastam var dedi.
Dimi dimi ya çok tatlılar hele şu iki ponponlulara bayılıyorumHerkeste takıyor zarar verse bıngıldağa takmazlardı heralde
Kuzum tulumlar instadan.Yaklasik bı ayda geliolar hatta benimkiler bi ayı bulmadı bile.Ben bayıldım kalitelerine mama_sofi_baby clothing diye bı hesap.Bonelerim pofidik kids diye bı hesap
Al benden de o kadarAh erkek anaları ah... Ay ne özendim kız annelerine şu bandanaları görünce
Magnezyumu cok duzenli almiyorum. Gunde 3 kere ampul seklinde yazdi bana, suya katilip iciliyor. Yemek sirasinda almak gerekiyor emilimi iyi olsun diye. Ama ben gunde 3 kere yemek yemiyorum. Bu nedenle bazen 2 kere aliyorum, bazen 1 kere. Bazen de unutuyorum.Aynı sevinci yaşıyorum çok kötü hissediyordum kendimi acaba ters giden birseyler mi var diye oh çektim Bi teşekkürler kızlar
Ben söylemedim daha ama normal olmasına çok sevindim magnezyum falan kullanıyomusun etkisi varmı
Dün gece bana da hayatımda ilk defa korkunç bı kramp girdi felç oldum heralde dedim.Sanirim.bi an önce magnezyuma başlamam gerek.Magnezyumu cok duzenli almiyorum. Gunde 3 kere ampul seklinde yazdi bana, suya katilip iciliyor. Yemek sirasinda almak gerekiyor emilimi iyi olsun diye. Ama ben gunde 3 kere yemek yemiyorum. Bu nedenle bazen 2 kere aliyorum, bazen 1 kere. Bazen de unutuyorum.
Ama su bir gercek ki magnezyum kasilmalara, kas agrilarina falan iyi geliyor. Duzenli kullanmak gerek. Dun gece ilk defa uykuda ayagima kramp girdi. Sanirim magnezyum ihtiyacim artmaya basladi. Ben de daha duzenli kullanmaya calisacagim bundan sonra.
Evet bende de oluyor ama duzenli değil, yalanci kasilmalar deniyormus ona, duzenli olmadigi sürece normalmiş. Her hafta Kağan Kocatepe nin videolarini izliyorum. 26.haftada bunun başlayabileceğini soylemis.Bazı günler sizin de karnınızda sertleşme oluyor mu hanımlar normaldir değil mi?
Özellikle ayakta fazla kaldığım veya yorulduğum zamanlarda oluyor bende taş gibi oluyor karnım
Evet bana da oyle oldu, uykudan uyandırdı. Ve bugun elim seğirdi iki kere. Magnezyum azalinca kaslarda seğirme de olabiliyor. Sanirim bebeklerimiz vucudumuzdaki depolari tuketmeye basladiDün gece bana da hayatımda ilk defa korkunç bı kramp girdi felç oldum heralde dedim.Sanirim.bi an önce magnezyuma başlamam gerek.
Ben arada maden suyu da iciyorum ama yeterli gelmiyor sanirim. Artik doktorun verdigi magnezyumu daha duzenli kullanacagim.krampları olana sade maden suyu tavsiye ederim doktorum da önerdi baya iyi geliyor her gün bir şişe içmek lazım
Benim de oluyor.Bazı günler sizin de karnınızda sertleşme oluyor mu hanımlar normaldir değil mi?
Özellikle ayakta fazla kaldığım veya yorulduğum zamanlarda oluyor bende taş gibi oluyor karnım
Belkide depolarınızda baya azalmıştır doktorun verdiği iyi gelir inşallahEvet bana da oyle oldu, uykudan uyandırdı. Ve bugun elim seğirdi iki kere. Magnezyum azalinca kaslarda seğirme de olabiliyor. Sanirim bebeklerimiz vucudumuzdaki depolari tuketmeye basladiTakviye gerekli artik.
Ben arada maden suyu da iciyorum ama yeterli gelmiyor sanirim. Artik doktorun verdigi magnezyumu daha duzenli kullanacagim.
Benim de oluyor.
Evet benimde son zamanlarda sık olmaya başladı çok yormayalım kendimiziBazı günler sizin de karnınızda sertleşme oluyor mu hanımlar normaldir değil mi?
Insallah, tesekkur ederim.Belkide depolarınızda baya azalmıştır doktorun verdiği iyi gelir inşallah
Evet benimde son zamanlarda sık olmaya başladı çok yormayalım kendimizi
Onemli olan hastanenin referans değeri, her yerin farkli oluyor. Butun degerleri girerler birkaç gune. Benim de geç girdiler.Kızlar bugün şeker yüklemesi için gittim ilk glukoz içmeden 10.25 te verdim sonra 75 lik içip 1 saat sonra 11.25 te ve 2 saat sonra 12.25 te verdim şimdi e nabizdan baktığımda 1 tane sonuç yazıyor oda 134.20 yazıyor başka sonuç yok bu herlade ilk verdiğim açken referan değeri <180 olmalı yazıyor yanında ama netten baktığımda çok yüksek deniyor anlayan varmı acava
O acken olan olsaydi <120 falan yazardi muhtemelen. Cunku normal insanda aclik sekerinde sinir 120.Kızlar bugün şeker yüklemesi için gittim ilk glukoz içmeden 10.25 te verdim sonra 75 lik içip 1 saat sonra 11.25 te ve 2 saat sonra 12.25 te verdim şimdi e nabizdan baktığımda 1 tane sonuç yazıyor oda 134.20 yazıyor başka sonuç yok bu herlade ilk verdiğim açken referan değeri <180 olmalı yazıyor yanında ama netten baktığımda çok yüksek deniyor anlayan varmı acava
Dur canim hemen ekran goruntusu atayimO acken olan olsaydi <120 falan yazardi muhtemelen. Cunku normal insanda aclik sekerinde sinir 120.
Hatta hamileyken aclik sekerinin 100 alti olmasini istiyorlar.
Bu nedenle 134 olan aclik olamamasi gerek. Bir de ben bu gune kadar noktali deger hic gormedim. 134 se 134 tur 134.20 ilginc. Emin misiniz bunun seker testi sonucu olduguna?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?