- 25 Ağustos 2009
- 2.291
- 1.410
- 398
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.301
Yanlış bilgin yoksa magnezyum açısından vitamin mineraller falan varmış son 3 aydır içiyorum bebek için kemik gelişiminde faydası varmışBebişe faydalı olduğunu bilmiyordum haftada 3 tane falan içiyordum bende her gün içmeye gayret ediyim
İyi maşallah canım senin adına sevindim hayırlısı ile sağlıcakla kucaklarımıza alırızBen yurt disinda yasiyorum. Zaten tip 2 diyabet hastasi oldugum icin seker yukleme yaptirmadim. Ama daha once Turkiye'de yaptirdiklarima baktim simdi aclik kan sekerine genelde glikoz ya da Akş-g yazmislar.
Yillar once de 2016 da seker yukleme yaptirmisim ona da ogtt75gr yazmislar. Ama bu yazilanlar laboratuvardan kaynakli degisebilir. Cok takilma.
Cunku normal sartlarda bu <180 degerinin 1. Saat referans degeri olmasi gerekiyor. Yaptirdigim seker tesltlerinin referans degerine baktim.. Aclik olanlarda referans deger 120 bile degil 118 alti hep.
Icini ferah tut canim stres yapma.. Hem allah korusun seker ciksa bile bir sekilde kontrol altina aliniyor. Kendimden ornek vereyim Benim hamileligim surpriz oldu, planli degildi. Bilmedigim icin lk 1-1.5 ay aclik sekerim 180- 200lerdeydi. Sonra kontrol altina aldik. Cok sukur bebegimde bir sikinti yok. Suan sadece kilo olarak 150-200 gram onde gidiyor. O da cok sikinti degil dedi doktor.
Ben soda içemiyorum regenesis max hap içiyom onda vardı mineraller olur galibaYanlış bilgin yoksa magnezyum açısından vitamin mineraller falan varmış son 3 aydır içiyorum bebek için kemik gelişiminde faydası varmış
Ah yaaaaaa, maasallahhhhhMinik kızım Pera
Maşallah kaç gram canım aynı zamanlardayız bnmkinide merak ediyorum bu kadar şişmeme kilo alıyomuMinik kızım Pera
Kuzum 866 gram çıktı bebek.Ben hiç kilo almadım.Doktorum bı problem yok almadan da gebeliği tamamlayabilirsin dedi.Maşallah kaç gram canım aynı zamanlardayız bnmkinide merak ediyorum bu kadar şişmeme kilo alıyomuacaba en son 500e yakındı 1ay önce
Oy maşallah yıllardır kilo almaya çalışıyorum ama sadece popo göbek hangar gibi oldu çatlıcam diye korkuyom düzgün kilo dağılımı olsa iyi olurdu tabi sağlıklı beslenemiyorum pek bunlar yağ olabilir bebekten çokKuzum 866 gram çıktı bebek.Ben hiç kilo almadım.Doktorum bı problem yok almadan da gebeliği tamamlayabilirsin dedi.
Kuzum ben de zayıf hamile kaldım hayatımda hiç kilolu ya da toplu biri olmadım.Gebelik aldırır diodum ama o da olmadı.Su ağrılarıma karsilik yiyip kilo alabilmeyi tercih ederdim inanOy maşallah yıllardır kilo almaya çalışıyorum ama sadece popo göbek hangar gibi oldu çatlıcam diye korkuyom düzgün kilo dağılımı olsa iyi olurdu tabi sağlıklı beslenemiyorum pek bunlar yağ olabilir bebekten çokbakalım 2 haftaya kadar gitcez kontrole
İnşaAllah geçer bnmde bu ara kasık altıma iğne batması giriyodu geçti gibi Allah kurtarsın biran önce kasım olsunKuzum ben de zayıf hamile kaldım hayatımda hiç kilolu ya da toplu biri olmadım.Gebelik aldırır diodum ama o da olmadı.Su ağrılarıma karsilik yiyip kilo alabilmeyi tercih ederdim inan
AmiiinnnnİnşaAllah geçer bnmde bu ara kasık altıma iğne batması giriyodu geçti gibi Allah kurtarsın biran önce kasım olsun
Minik kızım Pera
Maşallah yaa prenses sağlıkla gelsinMinik kızım Pera
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?