2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
İyi maşallah canım senin adına sevindim hayırlısı ile sağlıcakla kucaklarımıza alırız

Bu beşik kullanışlımıdır ilerde odaya kadar nasıl sizce

Eklentiler

• Screenshot_20210807_135035_com.android.chrome.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 85
Maşallah kaç gram canım aynı zamanlardayız bnmkinide merak ediyorum bu kadar şişmeme kilo alıyomu acaba en son 500e yakındı 1ay önce
Kuzum 866 gram çıktı bebek.Ben hiç kilo almadım.Doktorum bı problem yok almadan da gebeliği tamamlayabilirsin dedi.

Kuzum 866 gram çıktı bebek.Ben hiç kilo almadım.Doktorum bı problem yok almadan da gebeliği tamamlayabilirsin dedi.
Oy maşallah yıllardır kilo almaya çalışıyorum ama sadece popo göbek hangar gibi oldu çatlıcam diye korkuyom düzgün kilo dağılımı olsa iyi olurdu tabi sağlıklı beslenemiyorum pek bunlar yağ olabilir bebekten çok bakalım 2 haftaya kadar gitcez kontrole

Kuzum ben de zayıf hamile kaldım hayatımda hiç kilolu ya da toplu biri olmadım.Gebelik aldırır diodum ama o da olmadı.Su ağrılarıma karsilik yiyip kilo alabilmeyi tercih ederdim inan

Kuzum ben de zayıf hamile kaldım hayatımda hiç kilolu ya da toplu biri olmadım.Gebelik aldırır diodum ama o da olmadı.Su ağrılarıma karsilik yiyip kilo alabilmeyi tercih ederdim inan
İnşaAllah geçer bnmde bu ara kasık altıma iğne batması giriyodu geçti gibi Allah kurtarsın biran önce kasım olsun

Tecrübeli kız anneleri yardımınıza ihtiyacım var.Yenidogan külotlu çorap giyebilir mi?Almak istiorum ama size sormadan almim dedim

Tecrübeli kız anneleri yenidoğan bu çorabı giyebilir mi?

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-07-15-00-14-545_com.android.chrome.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…