2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Slm herkese alışveriş yapan yokmu kızlar paylaşın lütfeeeennnn
Ve erkek bebiş bekleyenler isimler ne olacak acaba benim hiç fikrim yokta

Ben anne yanı beşik aldım baby plus safe side bebek arabası aldım pişik kremi ve lastikli bebe çarşafı aldım son aldıklarım bunlar
Sağlıkla kullanmayı nasip etsin RABBİM
benim şuan ilk 6 ay kullanılan sepet beşiklerden var onun dışında boş boş bekliyorum valla

Tecrübeli kız anneleri yardımınıza ihtiyacım var.Yenidogan külotlu çorap giyebilir mi?Almak istiorum ama size sormadan almim dedim
Yok cnm sıkar bebeği hem o hem sen rahat edemezsin. Sürekli üstünü degistireceksin ilk günlerde yok kusmugu yok kakasi...3 ayı geçsin nasipse o zaman başlarsın elbiseleri mesela

Küçük görünüyor iç ebatı kac
Küçük 50 x 85 gibi ölçtük hafif odadan odaya taşıması kolay bide biz normalde yurtdışında yaşıyoruz ama doğumu burada yapacağım biraz idare etsin bizi sonrasına bakarız çocuklarda hep anneyle uyumak istiyor gibi okudum forumlarda bakalım hayırlısı sağlıkla alalım kucağımıza

Slm herkese alışveriş yapan yokmu kızlar paylaşın lütfeeeennnn
Ve erkek bebiş bekleyenler isimler ne olacak acaba benim hiç fikrim yokta

Alışveriş konusunda tek bir badi bile almadım daha ben
İsim olarakta ilk oğlum Ahmet Efe (Ahmet kayınpederimin ismi) Efe diye sesleniyoruz, Efe’yi kullanıyoruz.. Şimdi Koral Ege olacak (Koral babamın ismi) Ege’yi kullanacağız..

Bu arada arkadasim benim doğum günüm için oglusuma bir sürü hediye almış...ben daha almamıştım biliyorsunuz...iyi de oldu Rabbım kullanmayı nasip etsin insallah

Hediye güzel şey yaaa insan mutlu oluyor Sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah..

Kızlar iyi akaşamlar herkeze dün ayrıntılı ultrasona girdim fakat doktora daha göstermedim sonuçları şu daire içine aldığım Williams yazan şey nedir kafamı kurcaladı anlayan varsa bakabilirmi?

Eklentiler

• C171E78B-E933-4AC2-8609-D8B8AF42D921.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 75
Sezeryan korsesi dediğiniz hangisi oluyor acaba şu çelik balenli olanlardan mi

Kızlar iyi akaşamlar herkeze dün ayrıntılı ultrasona girdim fakat doktora daha göstermedim sonuçları şu daire içine aldığım Williams yazan şey nedir kafamı kurcaladı anlayan varsa bakabilirmi?
Bebeğinizin ağırlığı aynı gündeki bebeklere göre %46 lık dilimde(%50 tam ortalama oluyor) yani ağırlığı ortalamanın biraz altında demek oluyor. Endişelenecek birşey değil

Bebeğinizin ağırlığı aynı gündeki bebeklere göre %46 lık dilimde(%50 tam ortalama oluyor) yani ağırlığı ortalamanın biraz altında demek oluyor. Endişelenecek birşey değil
Ay canım içimi rahatlattın Allah razı olsun bende willimas yazınca google willimas sendromlu çocuklar çıktı

Ohhh maşallah isimler güzel ilk çocukta kaç haftalıktı bilmiyorum ama 750 gramdı daha 750 gramlık miniğe elbise almaya çıkılırmı diye söyleniyordum kendime

Günaydın, kızlar Tavsiye edebileceğiniz penye battaniye markası var mı? Büyük oğlum için aldığım tüm battaniyelerin içi yıkandıkça topaklanmıştı, pütürlü olmuştu diye attım. Dışı değil ama içi. Oysa ucuz da değillerdi, yerli bir markaydı, adını hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…