- 7 Eylül 2020
- 2.305
- 2.233
- 63
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.341
Güle güle kullanınGünaydın kızlar
Biz de dün bebek arabamızı aldık
Evin içinde araba beşik vs olmaya başlayınca insan daha çok heyecanlanmaya başlıyorGünaydın kızlar
Evin içinde araba beşik vs olmaya başlayınca insan daha çok heyecanlanmaya başlıyor
Güle güle kullanın gerçekten eşyalar alındıkça duygular tavanGünaydın biz de anne yanı beşik aldık içinde hayal ettikçe o kadar mutlu oluyorum kiBen de havlu için ve alt açma için tavsiye istiyorum hangi marka alayım Yumoş yumoş havlu tavsiyesi olan birkaç kere mağazalarda baktım hep sert ve ince geldi, fazla dolaşmak da istemiyorum internetten almak istiyorum
Kesinlikle öyleKendime bir şey alınca bu kadar mutlu olmuyorum. Ama bizim bezelyeye alınca pek mutlu oluyorum. Gerçi artık pek de bezelyelik hali kalmadı bıdıkların
Evet benim de ayaklarım hemen ağrıyorinsan sürekli almak istiyor bi şeyler frenliyorum gereksiz olmasın diye çok sevimli ürünler artık göbekler de baya önde bi yere gidince dışarı çıkınca da cabuk yoruluyorum
Yaa ne kadar güzelBu arada arkadasim benim doğum günüm için oglusuma bir sürü hediye almış...ben daha almamıştım biliyorsunuz...iyi de oldu Rabbım kullanmayı nasip etsin insallah
Alt acmayı kullan at al canım daha kullanıslı ebebek, unı baby falan güzel oluyorGünaydın biz de anne yanı beşik aldık içinde hayal ettikçe o kadar mutlu oluyorum kiBen de havlu için ve alt açma için tavsiye istiyorum hangi marka alayım Yumoş yumoş havlu tavsiyesi olan birkaç kere mağazalarda baktım hep sert ve ince geldi, fazla dolaşmak da istemiyorum internetten almak istiyorum
Anne yanı olarak ahşap beşik mi aldın canım hangi marka? Hayırlı olsun, güle güle kullanınGünaydın biz de anne yanı beşik aldık içinde hayal ettikçe o kadar mutlu oluyorum kiBen de havlu için ve alt açma için tavsiye istiyorum hangi marka alayım Yumoş yumoş havlu tavsiyesi olan birkaç kere mağazalarda baktım hep sert ve ince geldi, fazla dolaşmak da istemiyorum internetten almak istiyorum
TeşekkürlerAnne yanı olarak ahşap beşik mi aldın canım hangi marka? Hayırlı olsun, güle güle kullanın
Çok geçmiş olsun ya hele bu sıcaklarda ateş çok zorluyordurGünaydın hanımlar 4 gündür covidim ateşim düşmüyor parol içiyorum 2-3 saat 37,3 sonra yine 38 lerde ılık duş aşıyorum soğuk tülbent koyuyorum başka neler yapabilirim var mı tavsiyeleriniz doktorum aspirin ve bir kaç vitamin haricinde bir şey vermedi ateşim düşmeyince çok halsiz oluyorum
Ohhh maşallah isimler güzelilk çocukta kaç haftalıktı bilmiyorum ama 750 gramdı daha 750 gramlık miniğe elbise almaya çıkılırmı diye söyleniyordum kendime
Günaydın kızlar
Günaydın, kızlarTavsiye edebileceğiniz penye battaniye markası var mı? Büyük oğlum için aldığım tüm battaniyelerin içi yıkandıkça topaklanmıştı, pütürlü olmuştu diye attım. Dışı değil ama içi. Oysa ucuz da değillerdi, yerli bir markaydı, adını hatırlamıyorum.
Çok güzel görünüyor battaniyelerHem isme özel, hem de isimsiz yaptırabileceğiniz bir yer var bildiğim. Ürünleri, kumaşları çok kalitelidir.
Sayfasını inceleyin mutlaka. Ben hastane çıkış setimi de oradan yaptıracağım.
Battaniye - Kişiye Özel Tasarım Organik Baskılı Bebek ve Ev Tekstili
Battaniye, Kişiye Özel Tasarım, Organik Baskılı Bebek ve Ev Tekstili Ürünleri İçin En Doğru Adres...www.tugbakugu.com
Eki Görüntüle 2898428
Allah razı olsun evet verdi doktorum corasprin 100 mg günde 1 tane içiyorum bakalım inşaAllah çabucak atlatırımTeşekkürlerAhşap aldık canım Markası heyner
Çok geçmiş olsun ya hele bu sıcaklarda ateş çok zorluyordurgebelikte yapabilecek çok da birşey yok bunlardan başk, susuz kalmamaya çok dikkat edin bol su ve C vitamini, kivi portakal yiyin bol bol kan sulandırıcı da verdiler mi o önemli bir de
Cok kucuk cnm en fazla 6 ay kullanabilirsin. Onun yerine iç ebatı geniş alıp daha fazla kullanabilirsin. Yanına yatmaya alıştırma...Anne yani besikler iş gorurKüçük 50 x 85 gibi ölçtük hafif odadan odaya taşıması kolay bide biz normalde yurtdışında yaşıyoruz ama doğumu burada yapacağım biraz idare etsin bizi sonrasına bakarız çocuklarda hep anneyle uyumak istiyor gibi okudum forumlarda bakalım hayırlısı sağlıkla alalım kucağımıza
Bir hastane çıkışı 3 alt bir zibin bir altli ustlu takım ve bir battaniye almis sagolsunYaa ne kadar güzelçok düşünceli gercekten. Neler almıs
Alt acmayı kullan at al canım daha kullanıslı ebebek, unı baby falan güzel oluyor
Cok geçmiş olsun çok yüksek değil endişelenmeyin. Gul suyuna ise yarıyor ateş dusurmekdeGünaydın hanımlar 4 gündür covidim ateşim düşmüyor parol içiyorum 2-3 saat 37,3 sonra yine 38 lerde ılık duş aşıyorum soğuk tülbent koyuyorum başka neler yapabilirim var mı tavsiyeleriniz doktorum aspirin ve bir kaç vitamin haricinde bir şey vermedi ateşim düşmeyince çok halsiz oluyorum
HarikaCok kucuk cnm en fazla 6 ay kullanabilirsin. Onun yerine iç ebatı geniş alıp daha fazla kullanabilirsin. Yanına yatmaya alıştırma...Anne yani besikler iş gorur
Bir hastane çıkışı 3 alt bir zibin bir altli ustlu takım ve bir battaniye almis sagolsun
Cok geçmiş olsun çok yüksek değil endişelenmeyin. Gul suyuna ise yarıyor ateş dusurmekde
Yaaaa ne güzeeel hayırlı olsun. Hangi marka aldınız?
Çok güzel gözüküyor güle güle kullanCybex 360 eezy aldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?