2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Günaydın biz de anne yanı beşik aldık içinde hayal ettikçe o kadar mutlu oluyorum ki Ben de havlu için ve alt açma için tavsiye istiyorum hangi marka alayım Yumoş yumoş havlu tavsiyesi olan birkaç kere mağazalarda baktım hep sert ve ince geldi, fazla dolaşmak da istemiyorum internetten almak istiyorum

Güle güle kullanın gerçekten eşyalar alındıkça duygular tavan sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah.havlular hep aynı tip benimde gördüğüm aldım birini.hiç bilmiyorum.

Kesinlikle öyle Kendime bir şey alınca bu kadar mutlu olmuyorum. Ama bizim bezelyeye alınca pek mutlu oluyorum. Gerçi artık pek de bezelyelik hali kalmadı bıdıkların
insan sürekli almak istiyor bi şeyler frenliyorum gereksiz olmasın diye çok sevimli ürünler artık göbekler de baya önde bi yere gidince dışarı çıkınca da cabuk yoruluyorum

Bu arada arkadasim benim doğum günüm için oglusuma bir sürü hediye almış...ben daha almamıştım biliyorsunuz...iyi de oldu Rabbım kullanmayı nasip etsin insallah
Yaa ne kadar güzel çok düşünceli gercekten. Neler almıs

Alt acmayı kullan at al canım daha kullanıslı ebebek, unı baby falan güzel oluyor

Anne yanı olarak ahşap beşik mi aldın canım hangi marka? Hayırlı olsun, güle güle kullanın

Günaydın hanımlar 4 gündür covidim ateşim düşmüyor parol içiyorum 2-3 saat 37,3 sonra yine 38 lerde ılık duş aşıyorum soğuk tülbent koyuyorum başka neler yapabilirim var mı tavsiyeleriniz doktorum aspirin ve bir kaç vitamin haricinde bir şey vermedi ateşim düşmeyince çok halsiz oluyorum

Anne yanı olarak ahşap beşik mi aldın canım hangi marka? Hayırlı olsun, güle güle kullanın
Teşekkürler Ahşap aldık canım Markası heyner
Çok geçmiş olsun ya hele bu sıcaklarda ateş çok zorluyordurgebelikte yapabilecek çok da birşey yok bunlardan başk, susuz kalmamaya çok dikkat edin bol su ve C vitamini, kivi portakal yiyin bol bol kan sulandırıcı da verdiler mi o önemli bir de

Ohhh maşallah isimler güzel ilk çocukta kaç haftalıktı bilmiyorum ama 750 gramdı daha 750 gramlık miniğe elbise almaya çıkılırmı diye söyleniyordum kendime

Teşekkürler canım
Ben oğlum zamanında da erken başlamamıştım. Ama hevesim olmamasından değil, 2 tane düşüğüm var ondan sebep bir tedirginlik hâli benimki.

Günaydın kızlar

Biz de dün bebek arabamızı aldık

Yaaaa ne güzeeel hayırlı olsun. Hangi marka aldınız?

Hem isme özel, hem de isimsiz yaptırabileceğiniz bir yer var bildiğim. Ürünleri, kumaşları çok kalitelidir.
Sayfasını inceleyin mutlaka. Ben hastane çıkış setimi de oradan yaptıracağım.

Çok güzel görünüyor battaniyeler hemde fikir veriyor çeşit çeşit isimler yazmışlar

Allah razı olsun evet verdi doktorum corasprin 100 mg günde 1 tane içiyorum bakalım inşaAllah çabucak atlatırım

Cok kucuk cnm en fazla 6 ay kullanabilirsin. Onun yerine iç ebatı geniş alıp daha fazla kullanabilirsin. Yanına yatmaya alıştırma...Anne yani besikler iş gorur
Yaa ne kadar güzel çok düşünceli gercekten. Neler almıs

Alt acmayı kullan at al canım daha kullanıslı ebebek, unı baby falan güzel oluyor
Bir hastane çıkışı 3 alt bir zibin bir altli ustlu takım ve bir battaniye almis sagolsun
Cok geçmiş olsun çok yüksek değil endişelenmeyin. Gul suyuna ise yarıyor ateş dusurmekde

Harika güzel günlerde giydir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…