- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.361
Ben de öyle birşey düşünüyorum ama kalitesinden emin olamadım. Kurdunuz mu siz nasıl ?TeşekkürlerAhşap aldık canım Markası heyner
Çok geçmiş olsun ya hele bu sıcaklarda ateş çok zorluyordurgebelikte yapabilecek çok da birşey yok bunlardan başk, susuz kalmamaya çok dikkat edin bol su ve C vitamini, kivi portakal yiyin bol bol kan sulandırıcı da verdiler mi o önemli bir de
Tavsiyeyle aldık bakalım inşallah güzeldir ama heyner iyidirBen de öyle birşey düşünüyorum ama kalitesinden emin olamadım. Kurdunuz mu siz nasıl ?
Cybex 360 eezy aldık.
Günaydın hanımlar 4 gündür covidim ateşim düşmüyor parol içiyorum 2-3 saat 37,3 sonra yine 38 lerde ılık duş aşıyorum soğuk tülbent koyuyorum başka neler yapabilirim var mı tavsiyeleriniz doktorum aspirin ve bir kaç vitamin haricinde bir şey vermedi ateşim düşmeyince çok halsiz oluyorum
Ben olmadım gebe olmasam olurdum. Bence iki doz olmuşsunuz bionteche gerek yok dye düşünüyorum iki metre kocamı bile iki gün mafettiMerhaba kızlar ben iki doz sinovac olmuştum sanırım son ayımda bir de biontech olucam siz ne düşünüyorsunuz
Cok teşekkürler hepimiz insHarikagüzel günlerde giydir inşallah
Çok geçmiş olsun. Allah sifa versin. Ateşim olduğunda sirkeli su içerek düşürüyorum ben. Belki size de iyi gelir.Günaydın hanımlar 4 gündür covidim ateşim düşmüyor parol içiyorum 2-3 saat 37,3 sonra yine 38 lerde ılık duş aşıyorum soğuk tülbent koyuyorum başka neler yapabilirim var mı tavsiyeleriniz doktorum aspirin ve bir kaç vitamin haricinde bir şey vermedi ateşim düşmeyince çok halsiz oluyorum
Çok güzel gözüküyor güle güle kullan
İnşallah canım sağ olHayırlı olsun canım, güle güle sağlıkla kullanın inşallah..Minnoşu içinde de görelim
Oluyor benim de, sanki karnım yırtılacak gibi hissediyorum, aynen dediğiniz gibi sanki taş.Bazı günler sizin de karnınızda sertleşme oluyor mu hanımlar normaldir değil mi?
Özellikle ayakta fazla kaldığım veya yorulduğum zamanlarda oluyor bende taş gibi oluyor karnım
Çok çok geçmiş olsun. Sirkeli sudan ziyade soğuk duşu öneriyorlar ama doktorunuza da mutlaka danışınGünaydın hanımlar 4 gündür covidim ateşim düşmüyor parol içiyorum 2-3 saat 37,3 sonra yine 38 lerde ılık duş aşıyorum soğuk tülbent koyuyorum başka neler yapabilirim var mı tavsiyeleriniz doktorum aspirin ve bir kaç vitamin haricinde bir şey vermedi ateşim düşmeyince çok halsiz oluyorum
Hayrını görün canımTavsiyeyle aldık bakalım inşallah güzeldir ama heyner iyidirGelmesini bekliyoruz 1 aya kurmuş oluruz
Yalnız olmadığıma sevindim normal o zamanOluyor benim de, sanki karnım yırtılacak gibi hissediyorum, aynen dediğiniz gibi sanki taş.
Kızlar ben de bu yatağı düşündüm.Fikirlerinize ihtiyacım var.Ne dersiniz?
Evet, bu siteyi biliyordum, buna benzer birkaç başka site de var ama battaniyeleri birkaç kez yıkandıktan sonra bahsettiğim sorun yaşanacak mı ondan emin olamadım.Hem isme özel, hem de isimsiz yaptırabileceğiniz bir yer var bildiğim. Ürünleri, kumaşları çok kalitelidir.
Sayfasını inceleyin mutlaka. Ben hastane çıkış setimi de oradan yaptıracağım.
Battaniye - Kişiye Özel Tasarım Organik Baskılı Bebek ve Ev Tekstili
Battaniye, Kişiye Özel Tasarım, Organik Baskılı Bebek ve Ev Tekstili Ürünleri İçin En Doğru Adres...www.tugbakugu.com
Eki Görüntüle 2898428
Evet şifonyer en iyisi yerleştirmesi de kolay olur.Icinden kullanırken almasida.Günaydın kızlarrr
Optimussprime Ben bir anne yanı beşik aldım. Sonrası için ise kuzenim kendi kızının (kayın rengi) karyolasını verdi. Kayın Montessoride de yaygın olan bir renk. Ona uygun bir şifonyer (büyük ihtimalle mint yeşili) yaptırıp odayı renklendireceğiz. Zaten çok asılacak kıyafetleri olmayacak. Güzel bir şifonyer iş görür bence
Tecrubeli değilim ama annemde bir kac tane daha alt pijama alsan iyi olur demişti ıyi yapmışsın güle güle kullanTecrübeli annisler bu cicilere ne diosunuzişe yarar bı alışveriş olmuş mu
Teşekkür ederim canımTecrubeli değilim ama annemde bir kac tane daha alt pijama alsan iyi olur demişti ıyi yapmışsın güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?