- 25 Nisan 2021
- 3.212
- 6.552
- 108
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.401
Imzada yazıyor canım imza ekleAyyy kızlar nasıl sayiyosunuz safagiii bana da soleyin
İsmimizin altındaki hamilelik günlüğünden canımAyyy kızlar nasıl sayiyosunuz safagiii bana da soleyin
Merhaba, öncelikle çok üzüldümTeşekkürler canım
Ben oğlum zamanında da erken başlamamıştım. Ama hevesim olmamasından değil, 2 tane düşüğüm var ondan sebep bir tedirginlik hâli benimki.
Sona yaklasio muyuz gerçekten yaa28+'lardan herkese merhaba. Kızımdan kalan kıyafetlerde olduğu için bebiş için bitirdim ben alışverişi sadece isimli hastane çıkışı kaldı onu ayın 15inde sipariş vericem. Süt sağma makinesi, biberon ve pişik kremi alıcam bu kadar :) kendimede depend bez.
1 ay sonra herşeyi yıkar ütüler çantamıda hazırlarım. Çok heyecanlı sona yaklaşıyoruz
Yaklaşıyoruz 29. haftaya giriyorum yarın ve düşününce 10 hafta sonra 39 haftalık olucam ve doğum yapabilirim heyecan sarıyor beni yaSona yaklasio muyuz gerçekten yaasen böyle söyleyince beni bı heyecan sardı.O renkli resmi yakında yanıbaşımda göreceğime inanamiorum
dönmüştür canım ben hıçkırıklarını sol alt tarafta hissediyorum doktorumda kafası orda dedi baş aşağı duruyormuş. Tekmelerin çoğuda sağ göğsümün altında ordada ayakları varKızlar merhaba 27+4 üm. Dünden beri bebek hareketlerini karnımın altında hissediyorum neden acaba
Normal yani değil mi dün geceden beri korktum erken mi diye. Ayrıntılı ultrasonda karından rahim uzunluğu 29 çıkmıştı. Alttan bakınca 33 dedi doktor. Erken doğum riski oluyomuş kısa olunca tedirgin oldum aklıma o geldi. İlk gebeliğim dedönmüştür canım ben hıçkırıklarını sol alt tarafta hissediyorum doktorumda kafası orda dedi baş aşağı duruyormuş. Tekmelerin çoğuda sağ göğsümün altında ordada ayakları var
Kasılma,kasık ağrısı bel ağrısı gibi şikayetler yoka çok normal bence. Benim 24. haftada dönmüştü kontrolde öyle olunca aşağı daha baskı ağrı yapıyor.Normal yani değil mi dün geceden beri korktum erken mi diye. Ayrıntılı ultrasonda karından rahim uzunluğu 29 çıkmıştı. Alttan bakınca 33 dedi doktor. Erken doğum riski oluyomuş kısa olunca tedirgin oldum aklıma o geldi. İlk gebeliğim de
Arada kasıklarıma kısa ağrı giriyor yatakta dönerken eğilirken falan o da normaldir heralde. Çünkü uzun süreli değil. Birde 2 gündür aşırı mide bulantım mide şikayetlerim arttıKasılma,kasık ağrısı bel ağrısı gibi şikayetler yoka çok normal bence. Benim 24. haftada dönmüştü kontrolde öyle olunca aşağı daha baskı ağrı yapıyor.
Benim de dönmüş müdür acabaKasılma,kasık ağrısı bel ağrısı gibi şikayetler yoka çok normal bence. Benim 24. haftada dönmüştü kontrolde öyle olunca aşağı daha baskı ağrı yapıyor.
Bende hiç ayırt edemiyorum hıçkırık falan.kasıklarda rahatsızlık oluyor ama dün gece bir arada göbek deliğimin sağ tarafında karnım inip çıkıyordu doktorada 2 hafta var dahaBenim de dönmüş müdür acabahareketleri her yerde hissediyorum ama hıçkırık ya da tekmesi kafası gibi şeyleri ayırt edemiyorum,sabahtan beri kasıklarda bir rahatsızlık var, elimi koyunca biraz sert ama neresi anlamıyorum enfeksiyon falan değildir di mi korkuyorum
Merhaba, öncelikle çok üzüldümAcınızı hatırlatmak istemiyorum ama son aylarda mı yaşamıştınız bu durumu? Allah korusun bebeklerimizi, sağ salim kucağımıza alalım hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?