2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Teşekkürler canım
Ben oğlum zamanında da erken başlamamıştım. Ama hevesim olmamasından değil, 2 tane düşüğüm var ondan sebep bir tedirginlik hâli benimki.
Merhaba, öncelikle çok üzüldüm Acınızı hatırlatmak istemiyorum ama son aylarda mı yaşamıştınız bu durumu? Allah korusun bebeklerimizi, sağ salim kucağımıza alalım hepimiz

28+'lardan herkese merhaba. Kızımdan kalan kıyafetlerde olduğu için bebiş için bitirdim ben alışverişi sadece isimli hastane çıkışı kaldı onu ayın 15inde sipariş vericem. Süt sağma makinesi, biberon ve pişik kremi alıcam bu kadar :) kendimede depend bez.
1 ay sonra herşeyi yıkar ütüler çantamıda hazırlarım. Çok heyecanlı sona yaklaşıyoruz

Sona yaklasio muyuz gerçekten yaasen böyle söyleyince beni bı heyecan sardı.O renkli resmi yakında yanıbaşımda göreceğime inanamiorum

Sona yaklasio muyuz gerçekten yaasen böyle söyleyince beni bı heyecan sardı.O renkli resmi yakında yanıbaşımda göreceğime inanamiorum
Yaklaşıyoruz 29. haftaya giriyorum yarın ve düşününce 10 hafta sonra 39 haftalık olucam ve doğum yapabilirim heyecan sarıyor beni ya daha hiç yüzünü göremedik bebişimin göstermiyor :)

Kızlar merhaba 27+4 üm. Dünden beri bebek hareketlerini karnımın altında hissediyorum neden acaba
dönmüştür canım ben hıçkırıklarını sol alt tarafta hissediyorum doktorumda kafası orda dedi baş aşağı duruyormuş. Tekmelerin çoğuda sağ göğsümün altında ordada ayakları var

dönmüştür canım ben hıçkırıklarını sol alt tarafta hissediyorum doktorumda kafası orda dedi baş aşağı duruyormuş. Tekmelerin çoğuda sağ göğsümün altında ordada ayakları var
Normal yani değil mi dün geceden beri korktum erken mi diye. Ayrıntılı ultrasonda karından rahim uzunluğu 29 çıkmıştı. Alttan bakınca 33 dedi doktor. Erken doğum riski oluyomuş kısa olunca tedirgin oldum aklıma o geldi. İlk gebeliğim de

Kasılma,kasık ağrısı bel ağrısı gibi şikayetler yoka çok normal bence. Benim 24. haftada dönmüştü kontrolde öyle olunca aşağı daha baskı ağrı yapıyor.

Kasılma,kasık ağrısı bel ağrısı gibi şikayetler yoka çok normal bence. Benim 24. haftada dönmüştü kontrolde öyle olunca aşağı daha baskı ağrı yapıyor.
Arada kasıklarıma kısa ağrı giriyor yatakta dönerken eğilirken falan o da normaldir heralde. Çünkü uzun süreli değil. Birde 2 gündür aşırı mide bulantım mide şikayetlerim arttı

Benim de dönmüş müdür acaba hareketleri her yerde hissediyorum ama hıçkırık ya da tekmesi kafası gibi şeyleri ayırt edemiyorum,sabahtan beri kasıklarda bir rahatsızlık var, elimi koyunca biraz sert ama neresi anlamıyorum enfeksiyon falan değildir di mi korkuyorum

Bende hiç ayırt edemiyorum hıçkırık falan.kasıklarda rahatsızlık oluyor ama dün gece bir arada göbek deliğimin sağ tarafında karnım inip çıkıyordu doktorada 2 hafta var daha

Hıçkırık cok daha hafif bir kipirti oliyor benhissediyorum ve ritmik oluyor tekme ve dönme biraz daha yoğun ve sert hissettiriyor sanki ben gobegimin her yerinde hissediyorum hareketlerini sag ust sol alt daha yogunlukla

Konya merkezde yaşayan arkadaşlar önereceğiniz kadın dogum doktoru var mı acaba? Ben ilçede yaşiyorum ve burada sadece devlet hastanesi var. Bir turlu randevu alamadim

Kızlar ben seker yüklemesı yaptırmadım. Dün saglım ocagında aclık kan sekerime bakıldı. Bugunde tokluk. Aclık sonucum cıktı. Sınırın altındayım yine düşük cıktı o yuzden sürekli dünyam dönüyor zaten benım ac kalma sık sık birşeyler ye dedi ama şu halde bile zaten kılom aldı basınu gidiyor. Birde tiroidlerin hamile bir kadına göre az calısıyor dedi. Şimdi bir müdehale yapmayalım ama 1 ay sonra tekrar kan ver dedi. Orada aklıma gelmedi şimdi eve gelınce aklıma geldi baktım internetten az calısınca kilo alma problemi olurmus şunu ye daha cok calısır vs gibi bir önerisi olan var mı
Yarında tokluk sonucumu alıcam bakalım

Merhaba, öncelikle çok üzüldüm Acınızı hatırlatmak istemiyorum ama son aylarda mı yaşamıştınız bu durumu? Allah korusun bebeklerimizi, sağ salim kucağımıza alalım hepimiz

Biri 2013 diğeri 2014’ün başında iki kez ve ikisi de 7.haftanın sonunda oldu benim. Her ikisi de boş gebelik sebebiyleydi ve kürtajsız ilaçla ama çok ağrılı, kanamalı bir süreçle düşük olmuştu. Kimse yaşamasın inşallah zor süreç. Amin, hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…