2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benim de aşağıda olduğu oluyor göğüs altında olduğu oluyor değişiyor. normal bence.şimdi alanları fazla oluyormuş o yüzden bir o yana bir bu yana gidiyorlar yakında iyice büyücekler hareketler kısıtlanacak

Geçmiş olsun aç kalma hiç arada meyve kuruyemiş falan ye.tiroid ne çalıştırır hiç bilmiyorum İnşallah tokluk sonucu güzel çıkar

Geçmiş olsun aç kalma hiç arada meyve kuruyemiş falan ye.tiroid ne çalıştırır hiç bilmiyorum İnşallah tokluk sonucu güzel çıkar
İnşallah canım ama sanmıyorum cocuklugumdan beri sonuclar degısmıyor şeker olmasındansa daha iyi tabi ama böylede oldugu için sürekli bas dönmesi, halsizlik hatta bayılcak gibi oluyorum iki türlüde kötü tabi. Sen şeker yüklemesi yaptırdın mı?

merhaba hakan sabırlı medicanada değil mi ?

Tabi şeker olmasındansa buna da şükür Evet yaptırdım iyi çıktı çok şükür.sende kendine iyi bak

Merhaba arkadaşlar şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar aç mı tok mu gittiniz? 100 gr olanda aç olmak gerekiyor biliyorum da 50 gr da fark etmez diye biliyorum sizlerde nasıl oldu?

Merhaba arkadaşlar şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar aç mı tok mu gittiniz? 100 gr olanda aç olmak gerekiyor biliyorum da 50 gr da fark etmez diye biliyorum sizlerde nasıl oldu?
Benim 75 gr'dı aç gittim. 50 gr şeker tarama, digerleri seker yükleme diye geçiyor. Ama ac giderseniz sonuçlarınız daha net cikar diye düşünüyorum.

Kızlar merhabalar, ana kucağı bakıyorum da deneyimli anneler bana fikir verebilir mi? Otomatik sallananları gelişimci arkadaşlarım tavsiye etmediler. Bebeğin kendi ağırlığı ile doğal şekilde sallananlardan al dediler. O kadar çok model var ki gerçekten artık beynim döndü.

Benim 75 gr'dı aç gittim. 50 gr şeker tarama, digerleri seker yükleme diye geçiyor. Ama ac giderseniz sonuçlarınız daha net cikar diye düşünüyorum.

Ayrıntılıda sıkıntı çıktı perinatoloji doktoru tekrar kontrol ediyor kalbine bakamadı pozisyondan dolayı sabah tekrar gidicem gelmişken şekere de bakarız dedi de 50 lik içecek almamı söyledi aç tok sormadım aklıma gelmedi şeker olayı bakmadan önce ultrason için kahvaltını yapıp gel demişti ne yapacağım bilemedim

Anladım, belki daha detaylı yardimci olacak baska bir arkadas vardır. Umarim her sey yolunda gider hayırlı haberler alırsınız

Teşekkür ederiz :) hazırlıklar durdu şimdilik bir şey almıyoruz yapmıyoruz iki hafta sonra her şeyi hallederiz herhalde :) siz de ne var ne yok
Bizde tek gelısme kuvet filesi almak oldu bir hastane cıkısı hazır etsem iyi olur en azından son günlerim bildigin isim karmaşası ile geciyor. Anlamlarına bakmaya basladıgım gunden pişmanım işin içinden cıkamıyorum. Cogu ismin anlamınada guvenmıyorum zaten hele yeni isimler hepsının anlamı aşırı harika ama kaynak yok Eşim desen hem öneride bulunmuyor hem önerdiklerimin cogunu begenmıyor buyuk kızımda bunu hiç yasamamıstık bu kadar anlamlar içinde bogulmamıstım zaten gonlumden gecen isimdi eşimde bir süre sonra ikna olmustu koymustuk dün birinin yazısını gordum anne babası kardesıne dogumundan 15 gun sonra iism koymus oda babası yeter artık bir isim koyarım ben diyip cıkmıs anneside peşinden camdan cıkıp bari x ismini koy diye bagırmıs başımıza gelmese bari

Ben de dün kontrol e gittim sıkışık olunca daha doğru sonuç oluyomuş sıkışık değilken düşük çıkabiliyormuş serviks uzunluğu bende de ilk 35 çıktı sıkışınca 45 çıktı

Neden otomatik sallanan tavsiye etmediler? Oysa daha mantıklı ve daha kolaylık sağlıyor anneye Ben oğlum zamanı 4moms kullandım, otomatikti ve çok memnundum. Şimdi bir şey almayacağım gerçi ama alacak olsam yine otomatik alırdım.

Yan yan sallanma, ayakta ya da çarşafta Sallamaya eş bir hareket olduğu için bebek Sallamaya alışıyormuş. İleri dönemlerde dahasını isteyebiliyormuş kimi bebekler. Bir de uykuyu sallanmayla bağdaştırıp sallanmadan uyuyamayabiliyorlarmış. Diğer yaylı olan ve bebeğin kendi hareketi ile hafifçe ileri geri sallananlar anne karnındaki hareketlere çok benzediği için daha çok önermişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…