- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.421
Benim de aşağıda olduğu oluyor göğüs altında olduğu oluyor değişiyor. normal bence.şimdi alanları fazla oluyormuş o yüzden bir o yana bir bu yana gidiyorlarNormal yani değil mi dün geceden beri korktum erken mi diye. Ayrıntılı ultrasonda karından rahim uzunluğu 29 çıkmıştı. Alttan bakınca 33 dedi doktor. Erken doğum riski oluyomuş kısa olunca tedirgin oldum aklıma o geldi. İlk gebeliğim de
Geçmiş olsun aç kalma hiç arada meyve kuruyemiş falan ye.tiroid ne çalıştırır hiç bilmiyorumKızlar ben seker yüklemesı yaptırmadım. Dün saglım ocagında aclık kan sekerime bakıldı. Bugunde tokluk. Aclık sonucum cıktı. Sınırın altındayım yine düşük cıktı o yuzden sürekli dünyam dönüyor zaten benımac kalma sık sık birşeyler ye dedi ama şu halde bile zaten kılom aldı basınu gidiyor. Birde tiroidlerin hamile bir kadına göre az calısıyor dedi. Şimdi bir müdehale yapmayalım ama 1 ay sonra tekrar kan ver dedi. Orada aklıma gelmedi şimdi eve gelınce aklıma geldi baktım internetten az calısınca kilo alma problemi olurmus şunu ye daha cok calısır vs gibi bir önerisi olan var mı
Yarında tokluk sonucumu alıcam bakalım
İnşallah canım ama sanmıyorum cocuklugumdan beri sonuclar degısmıyorGeçmiş olsun aç kalma hiç arada meyve kuruyemiş falan ye.tiroid ne çalıştırır hiç bilmiyorumİnşallah tokluk sonucu güzel çıkar
merhaba hakan sabırlı medicanada değil mi ?Medikalpark Hakan sabırlı .. bende doktorumdan çok memnunum ama hastane ücretleri saçma pahalı .. doktordan memnun olduğum İçin devam ediyorum . Yaş konusunda stres yapmayın , yaş riskiniz yüksek gelecek ama diğer sonuçlar güzel çıkıyor herşey yolundaysa.. Ben de 35 yaşındayım yaş riski hariç düşük çıktı diğer sonuçlarım. Yine de nipty testi yaptıracağım , 35 yaş ve üstü hastalarıma öneriyorum karar sizin dedi.
Tabi şeker olmasındansa buna da şükürİnşallah canım ama sanmıyorum cocuklugumdan beri sonuclar degısmıyorşeker olmasındansa daha iyi tabi ama böylede oldugu için sürekli bas dönmesi, halsizlik hatta bayılcak gibi oluyorum iki türlüde kötü tabi. Sen şeker yüklemesi yaptırdın mı?
Guzel cıkmasına sevındım canım :) ne yapıyorsun hazırlıkların ne alemdeTabi şeker olmasındansa buna da şükürEvet yaptırdım iyi çıktı çok şükür.sende kendine iyi bak
Benim 75 gr'dı aç gittim. 50 gr şeker tarama, digerleri seker yükleme diye geçiyor. Ama ac giderseniz sonuçlarınız daha net cikar diye düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar aç mı tok mu gittiniz? 100 gr olanda aç olmak gerekiyor biliyorum da 50 gr da fark etmez diye biliyorum sizlerde nasıl oldu?
Benim 75 gr'dı aç gittim. 50 gr şeker tarama, digerleri seker yükleme diye geçiyor. Ama ac giderseniz sonuçlarınız daha net cikar diye düşünüyorum.
Anladım, belki daha detaylı yardimci olacak baska bir arkadas vardır. Umarim her sey yolunda giderAyrıntılıda sıkıntı çıktı perinatoloji doktoru tekrar kontrol ediyor kalbine bakamadı pozisyondan dolayı sabah tekrar gidicem gelmişken şekere de bakarız dedi de 50 lik içecek almamı söyledi aç tok sormadım aklıma gelmedişeker olayı bakmadan önce ultrason için kahvaltını yapıp gel demişti ne yapacağım bilemedim
Teşekkür ederiz :) hazırlıklar durdu şimdilik bir şey almıyoruz yapmıyoruz iki hafta sonra her şeyi hallederiz herhalde :) siz de ne var ne yokGuzel cıkmasına sevındım canım :) ne yapıyorsun hazırlıkların ne alemde
Bizde tek gelısme kuvet filesi almak olduTeşekkür ederiz :) hazırlıklar durdu şimdilik bir şey almıyoruz yapmıyoruz iki hafta sonra her şeyi hallederiz herhalde :) siz de ne var ne yok
Ben de dün kontrol e gittim sıkışık olunca daha doğru sonuç oluyomuş sıkışık değilken düşük çıkabiliyormuş serviks uzunluğu bende de ilk 35 çıktı sıkışınca 45 çıktıNormal yani değil mi dün geceden beri korktum erken mi diye. Ayrıntılı ultrasonda karından rahim uzunluğu 29 çıkmıştı. Alttan bakınca 33 dedi doktor. Erken doğum riski oluyomuş kısa olunca tedirgin oldum aklıma o geldi. İlk gebeliğim de
Kızlar merhabalar, ana kucağı bakıyorum da deneyimli anneler bana fikir verebilir mi? Otomatik sallananları gelişimci arkadaşlarım tavsiye etmediler. Bebeğin kendi ağırlığı ile doğal şekilde sallananlardan al dediler. O kadar çok model var ki gerçekten artık beynim döndü.
Yan yan sallanma, ayakta ya da çarşafta Sallamaya eş bir hareket olduğu için bebek Sallamaya alışıyormuş. İleri dönemlerde dahasını isteyebiliyormuş kimi bebekler. Bir de uykuyu sallanmayla bağdaştırıp sallanmadan uyuyamayabiliyorlarmış. Diğer yaylı olan ve bebeğin kendi hareketi ile hafifçe ileri geri sallananlar anne karnındaki hareketlere çok benzediği için daha çok önermişler.Neden otomatik sallanan tavsiye etmediler? Oysa daha mantıklı ve daha kolaylık sağlıyor anneyeBen oğlum zamanı 4moms kullandım, otomatikti ve çok memnundum. Şimdi bir şey almayacağım gerçi ama alacak olsam yine otomatik alırdım.
Evet medicanaya geçti .merhaba hakan sabırlı medicanada değil mi ?
Cok sevindim begenmene, umarim gonlune gore de olur
Senin aldıgın geldi mi canım :)Cok sevindim begenmene, umarim gonlune gore de olur
Geldi canm ama badana boyadan 2 gundur acip da bakamadıkSenin aldıgın geldi mi canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?