- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
- 133
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.441
Sizin bahsettiğinize örnek hangi markada var acaba hiç bilgim yok bu konuda,paylaşırmısınız burada ilk oğlum kolikti hep salladım sakinleşsin diye ama alıştı 2,5 yaşında zor bıraktırdım..Yan yan sallanma, ayakta ya da çarşafta Sallamaya eş bir hareket olduğu için bebek Sallamaya alışıyormuş. İleri dönemlerde dahasını isteyebiliyormuş kimi bebekler. Bir de uykuyu sallanmayla bağdaştırıp sallanmadan uyuyamayabiliyorlarmış. Diğer yaylı olan ve bebeğin kendi hareketi ile hafifçe ileri geri sallananlar anne karnındaki hareketlere çok benzediği için daha çok önermişler.
Kızlarrrr ben dün tetenoz aşımı oldum fakat bugün kolum resmen bitik durumda hem ağrı var hemde zor hareket ettiriyorum normalmi bu kadarı boynuma kadar vuruyor ağrı
İlk çocuktada yaptırdım bu kadar olmamıştı sıkıntı
Sizin bahsettiğinize örnek hangi markada var acaba hiç bilgim yok bu konuda,paylaşırmısınız burada ilk oğlum kolikti hep salladım sakinleşsin diye ama alıştı 2,5 yaşında zor bıraktırdım..
Bu oğluşuda alıştırmak istemiyorum ama ana kucağıda şart bana göre
Oyy biz badana işini atlattık çok şükür kendimiz yaptık çok yorucuyduGeldi canm ama badana boyadan 2 gundur acip da bakamadıkama ablamda aynisinin anne yani olmayani var, kumasi vs ayni zaten ordan biliyorum dokusunu ve yapısını yine de açacağız tabii eksik gedik bsyi var mi diye bakmaya insallah baktigimda yazayim burdan
2. Doz dimi? Bende dün yaptırdım suan agrı hafif artmaz inşallah. İlk dozunda cok zorlanmıstım kolum kalkmıyordu ama boyna kadar vurması normal mi bilmiyorumKızlarrrr ben dün tetenoz aşımı oldum fakat bugün kolum resmen bitik durumda hem ağrı var hemde zor hareket ettiriyorum normalmi bu kadarı boynuma kadar vuruyor ağrı
İlk çocuktada yaptırdım bu kadar olmamıştı sıkıntı
Olsun o da iyi bizim küvet alındı filesi kaldıBizde tek gelısme kuvet filesi almak oldubir hastane cıkısı hazır etsem iyi olur en azından son günlerim bildigin isim karmaşası ile geciyor. Anlamlarına bakmaya basladıgım gunden pişmanım işin içinden cıkamıyorum. Cogu ismin anlamınada guvenmıyorum zaten hele yeni isimler hepsının anlamı aşırı harika ama kaynak yok Eşim desen hem öneride bulunmuyor hem önerdiklerimin cogunu begenmıyor buyuk kızımda bunu hiç yasamamıstık bu kadar anlamlar içinde bogulmamıstım zaten gonlumden gecen isimdi eşimde bir süre sonra ikna olmustu koymustuk dün birinin yazısını gordum anne babası kardesıne dogumundan 15 gun sonra iism koymus oda babası yeter artık bir isim koyarım ben diyip cıkmıs anneside peşinden camdan cıkıp bari x ismini koy diye bagırmıs başımıza gelmese bari
Teşekkür ederim inşallahAnladım, belki daha detaylı yardimci olacak baska bir arkadas vardır. Umarim her sey yolunda giderhayırlı haberler alırsınız
Biz de kendimiz yaptıkOyy biz badana işini atlattık çok şükür kendimiz yaptık çok yorucuyduKolay gelsın evet bakmak iyi ne olur ne olmaz. İade sürecide gecer bu sefer
Onuda alırsınız yaOlsun o da iyi bizim küvet alındı filesi kaldıbu ayın sonunda hazır etmiş olursun bence bence isme kafa yordukça işin içinden çıkamazsınız çok düşünmeyin belirdiğiniz 4 5 isimden birini seçip koyun
Çok zor ya badana - temizlikBiz de kendimiz yaptıkuzun sürdü epey valla aynen bakalım bugün yarin bakariz artik yazacagim burdan da
Benim çevremde otomatik sallananları önermedi. En çok yorumlanan ve beğenilen sanırım Babyjörn ama bence fiyatı biraz pahalı otomatik olsa o para verilebilir belki ama bilmioyrum gerçekten o fiyata değecek mi. Ben mukabo ana kucağı aldım bakalım çok severse hep durursa üzerinde o zaman babyjörn alabilirim :)Yan yan sallanma, ayakta ya da çarşafta Sallamaya eş bir hareket olduğu için bebek Sallamaya alışıyormuş. İleri dönemlerde dahasını isteyebiliyormuş kimi bebekler. Bir de uykuyu sallanmayla bağdaştırıp sallanmadan uyuyamayabiliyorlarmış. Diğer yaylı olan ve bebeğin kendi hareketi ile hafifçe ileri geri sallananlar anne karnındaki hareketlere çok benzediği için daha çok önermişler.
Çok kötüymüş gece boyu 20 defa uyandım resmenAğrısı olan da oldu, olmayan da..
Bence normal..
Sağlık ocağı zaten “ağrı yapabilir” diye uyarıyor..
Yok benim ilk doz yapıldı şuan birazdaha hafifledi sanki 3. gün bugün..2. Doz dimi? Bende dün yaptırdım suan agrı hafif artmaz inşallah. İlk dozunda cok zorlanmıstım kolum kalkmıyordu ama boyna kadar vurması normal mi bilmiyorum
Konya merkezde yaşayan arkadaşlar önereceğiniz kadın dogum doktoru var mı acaba? Ben ilçede yaşiyorum ve burada sadece devlet hastanesi var. Bir turlu randevu alamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?