2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Sizin bahsettiğinize örnek hangi markada var acaba hiç bilgim yok bu konuda,paylaşırmısınız burada ilk oğlum kolikti hep salladım sakinleşsin diye ama alıştı 2,5 yaşında zor bıraktırdım..
Bu oğluşuda alıştırmak istemiyorum ama ana kucağıda şart bana göre

Kızlarrrr ben dün tetenoz aşımı oldum fakat bugün kolum resmen bitik durumda hem ağrı var hemde zor hareket ettiriyorum normalmi bu kadarı boynuma kadar vuruyor ağrı
İlk çocuktada yaptırdım bu kadar olmamıştı sıkıntı

Ağrısı olan da oldu, olmayan da..
Bence normal..
Sağlık ocağı zaten “ağrı yapabilir” diye uyarıyor..

Şu tarz bişeyler muhtemelen

Oyy biz badana işini atlattık çok şükür kendimiz yaptık çok yorucuydu Kolay gelsın evet bakmak iyi ne olur ne olmaz. İade sürecide gecer bu sefer

2. Doz dimi? Bende dün yaptırdım suan agrı hafif artmaz inşallah. İlk dozunda cok zorlanmıstım kolum kalkmıyordu ama boyna kadar vurması normal mi bilmiyorum

Olsun o da iyi bizim küvet alındı filesi kaldı bu ayın sonunda hazır etmiş olursun bence bence isme kafa yordukça işin içinden çıkamazsınız çok düşünmeyin belirdiğiniz 4 5 isimden birini seçip koyun

Kızlar şeker yükleme yaptırdım sınırda çıktı benim kan ve bazı idrar tahlillerini de yaptırdım. İdrarda mantar gibi bişi çıktı suda eriyen bişi verdi Dr bende herhangi bişi yok ama idrar da varmış 3 gün ara ile iç sabah WC çık dedibebek maşallah önde gidiyor sorun yok dendi zaten benim bebiş uyuyor sanırım hep öyle çok çok hareketli değil hıçkırıyor arada da vuruyor ama genelde öyle her saniye değil sizlerin nasıl her bebek birbirinden farklı demi bilemedim geceden sabaha stres yapıyorum

Onuda alırsınız ya ilk kızımda ıncelerden almıstım orta halliydi memnun degılım dıyemem ama sonradan kopmustu takma yeri. Bu sefer boncuklu aldım içi inşallah tek yıkarken daha kolay olacak gıbı duruyor bizim küvet duruyordu buyuk kızımın yıllardır havuzu o kova alıcam bi.
Evet aynen öyle oldu ismi begensem ya anlamını dogru kaynaktan bulamıyorum yada ıyıce arastırınca farklı bir anlamı cıkıyo. Anlamı guzel olsa ismi begenmıyorum. Ben begenıyorum eşim düşünmeden direk hayır cok kötü diyo Dün gece son konusmamızda Ceren e dogru gittik yine 3 ümüzün istedigi ortak isim bakmıcam ya tekrar anlam falan

Benim çevremde otomatik sallananları önermedi. En çok yorumlanan ve beğenilen sanırım Babyjörn ama bence fiyatı biraz pahalı otomatik olsa o para verilebilir belki ama bilmioyrum gerçekten o fiyata değecek mi. Ben mukabo ana kucağı aldım bakalım çok severse hep durursa üzerinde o zaman babyjörn alabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…