- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #15.461
Valla ya, kayinvalidemle eşim halletti hep ama ben de dolap iclerine baslayacagim cooook ağırdan yavastanÇok zor ya badana - temizlik
Kayınvalidene helal olsunValla ya, kayinvalidemle eşim halletti hep ama ben de dolap iclerine baslayacagim cooook ağırdan yavastan
İlk aşım iğneyi vururken dahi başladı acısı kısmi felç gibiydim çok kötü 1haftaya yakın sürdü uyutmadı boynum ağrıdı 2.hiç acımadı ağrı olmadı şaştımYok benim ilk doz yapıldı şuan birazdaha hafifledi sanki 3. gün bugün..
İnş artmaz sizinde 2. doz bari ağrısız olsun
Haklısınız çünkü odaya girmeden wc ye gitmiştim. Doktorda laf arasında demişti idrarın olma durumuna göre değişirBen de dün kontrol e gittim sıkışık olunca daha doğru sonuç oluyomuş sıkışık değilken düşük çıkabiliyormuş serviks uzunluğu bende de ilk 35 çıktı sıkışınca 45 çıktı
Benımde bunda yaparken acımadıİlk aşım iğneyi vururken dahi başladı acısı kısmi felç gibiydim çok kötü 1haftaya yakın sürdü uyutmadı boynum ağrıdı 2.hiç acımadı ağrı olmadı şaştım
Valla sabahlara kadar gunlerce ugrasti kadincaazKayınvalidene helal olsunbenim kayınvalideyede iyi insan demeye devam etsınler kendine iyi bana no
Hakkını yemiyim öyle kendi halinde zararıda yok faydasıdaValla sabahlara kadar gunlerce ugrasti kadincaaziyidir sag olsun, cok severim sizinkinin iyiligi dokunmyorsa kotulugu de dokunmasin, en azindan ne aksin ne koksun bari
Bnm 2side aynı kolduBenımde bunda yaparken acımadısag sol kol farkından mı bilemedim
Testin içini mi açtınız bu test böyle miGünaydın kızlar sizce gebelik mi bu ya
Böyle bu test ovulasyon testi almıştım yanındada 2 adet hcg koyuyorlar hediyesiTestin içini mi açtınız bu test böyle mi
Alıstık demek kiBnm 2side aynı koldu
Var sankş hemen mi çıktı çizgiGünaydın kızlar sizce gebelik mi bu ya
Farklı bir testle yenıle istersenBöyle bu test ovulasyon testi almıştım yanındada 2 adet hcg koyuyorlar hediyesi
Evet ilk beş dakikaVar sankş hemen mi çıktı çizgi
YenileyeceğimFarklı bir testle yenıle istersentest farklı geldi ama ıkıncı cızgı var
İnşallah vardırEvet ilk beş dakika
Gebelik testimi bu çok değişik birinde çift çizgi var ama hadi hayırlısıGünaydın kızlar sizce gebelik mi bu ya
Ovulasyon testi almıştım yanında vardı ondan yaptımGebelik testimi bu çok değişik birinde çift çizgi var ama hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?