2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Dolap icin gec kalmak uzeresin canim cunku kokusuda hemen cikmiyor bir sekilde cikacak artik bu bebek dogum anini unut dolaba odaklan sen alana kadar beynin onunla oyalansin. Kiyafetleri yikadin mi ?

İyi yapmissi canim once sagliginiz bana sezeryan dese sanirim sanci falan beklemek istemezdim hatta sanirim degil asla istemem asla asla asla tabi planlininda stresi ayri olur ya sabah sezeryana girecegin belli gece stresten uyuyamaz insan. Ben ilkinde herhalde ben doguramiycam diyorum. Aksam 10 da mauyne oldum doktor belki yarin belki yarindan da yakin dedi ama gulerek soyleyince biz espri olarak algiladik ama adam ciddi soylemis meger

Bak simdi bende stres oldum sanirim ben doguma yetisemicem hala eksikler bile tamamlanmadi neyime guveniyorum ben. Kosturmak bitmiyor hic birseye vakit bulamiyorum sanki. Hep onumuzdeki hafta yikamaya baslayim diyorum ama bu onumuzdeki hafta durtukleyin beni halledeyim su isleri

Benim ki de o zaman desene günlerimiz aynı
Senin de ikinci mi....ilkse Kasım başı olabilir
Ben bile durdum durdum iki güne hallettim herseyi az birsey kaldı bezi kuveti vs...sende bir an önce basla canim

Yavaş yavaş yıkıyoz annemde ütüler temizlikler de cam silme mutfak dolapları üstünden silinse tamamdır dolap olsa bebişin herşey tammış gibi gelcek bana eşyalar ütü masasına çamaşır selesine yığıntı odasına döndü

Valla bana da 38. haftanın başı denirse kabul edeceğim bilemiyorum ama hormonlar tavan yapmış durumda ben de.Biran önce sağlıkla kavuşmak istiyorum inş.

İyi yapmışsın canım mama koyacakmısınız bana anlatın hele akşama bitiriyim şu çanta işini artık kapıda hazır duracak hale getiriyim
Mama koyma canım isterlerse hemen alınır ihtiyaç anında
Çok geçmiş olsun kaza en korktuğum vesvese yapıyorum ne zaman yola çıksam endişe ile biniyorum iniyorum Allah esirgemis dikkat et canım

Allah kolaylık versin de sırf çocuklar perişan olmasın diye kasılmalarım fazla olsa bile gitmiyorum küçük oğlum diyor ki sen gidince biz napcaz babaanneleri var evde aynı şekilde evde kalacaksınız babanla yatarsın diyorum yan tarafım boş kalıyor korkarım diyor sen yokken çamaşırlarını koklarım diyor okula nasıl gidecem diyor okulda hemen 1000 metre yanımıDa inşallah hafta sonuna doğru olurda bir sıkıntı çıkmadan gelirim eve 7 yaşına girecek çok düşkün bana şimdiden her gün soruyor ne zaman doğacak kaç gün kaldı

ben kullandım canım dodex ampul.
Benim bu ara çarpıntım başladı yine ve halsizlikte var.Dr.um daha önce kullandırtmıştı 2 tane ampul kaldı vuramamıştım iğnemi.Çok iyi gelmişti bana.Acaba yaptırsam bi sakıncası olur mu diye düşündüm bu haftalarda.

hımm hiç bilmiyorum ki canım ama kan testi yaptırmadan yada doktora danışmadan yaptırma bana kalırsa.
çünkü b12 düşükmü yoksa başka birşey kaynaklımı bilemezsin. gene de sen bilirsin tabiki

hımm hiç bilmiyorum ki canım ama kan testi yaptırmadan yada doktora danışmadan yaptırma bana kalırsa.
çünkü b12 düşükmü yoksa başka birşey kaynaklımı bilemezsin. gene de sen bilirsin tabiki
Teşekkür ederim canım haklısın ama 25 ekimde kan tahlili vereceğim daha var.Ben bi danışayım.Kesin düşüktür ama.

Bu arada Cidden karnım çok aşağıda duruyor büyüdükçe yer çekimi mi oluyor acaba şükür kontrol varda öğrenirim bugün kızım bir kaç gündür nazlandı fazla oynamıyor 7.700 almışım herhalde bir 10 kiloyla tamamlarım

Teşekkür ederim canım haklısın ama 25 ekimde kan tahlili vereceğim daha var.Ben bi danışayım.Kesin düşüktür ama.
oo baya varmış daha kana da. aynen danış bakalım inşallah herşey normale döner. baya etkiliyor değerlerin düşmesi çünkü

oo baya varmış daha kana da. aynen danış bakalım inşallah herşey normale döner. baya etkiliyor değerlerin düşmesi çünkü
Uykuyla aranız nasıl canım benim bayağ kötü bu ara hep böyle mi gidecek diye. Modum çok düşük o yüzden.Hatta iştahım da da kesilme var.

Aynen en son bende sordum 30+5 tim daha dur sümeyye bir 35-36 olalım dedi sen galiba biraz çabuk sıkıldın dedi halbuki oda biliyor 6 yıldır evliyim bu 4. Bebek
İnsan başına gelecekleri bildiği için olsun bitsin diyo

Senin de ikinci mi....ilkse Kasım başı olabilir

Ben bile durdum durdum iki güne hallettim herseyi az birsey kaldı bezi kuveti vs...sende bir an önce basla canim
Benm de ikinci sezeryan olacak inşallah bakalım inşallah gün verir

Ben doğal doğum seviyorum ya bırak kendi gelsin daha sağlıklı oluyor bebekler

Ohooo işin zor senin benimkilerin ben umrunda olmam anane olduktan sonra beni kim arar otoriter kuralcı anne mi laylaylom herşeye evet diyen anane mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…