- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #18.121
Dolap icin gec kalmak uzeresin canim cunku kokusuda hemen cikmiyorOfff çoook korkuyorum doğumdan yaasezeryan olmak istiyorum bu yüzden ama ondanda korkuyorum normal de olsa illa kesi olcak biran öncee doğsun ama bu ameliyat işi oluncada korkudan zaman çabuk geçiyo gibi hiç hazır değilim gez et yan gel yat dolap alcam çokta pahalılar 60gün bulur diyolar 60gün sonra napim onu
İyi yapmissi canim once sagliginizBide bana kalsa ben beklerim de dr 4.sezeryan olduğu için kan ihtiyacmz olabilir mutlaka gündüz saatlerinde doğum olmalı istenilen dr kolay bulunsun diye misal dedi rahim bağrsaklara yada çevre organlara yapışmış olabilir vs dedi. Planlı gelmelisin hazrlıklı olmalıyız deyince kabul ettim. Rabbim sağlıkla kurtarsn hepimizi
Senin de ikinci mi....ilkse Kasım başı olabilirBenim ki de o zaman desene günlerimiz aynı
Ben bile durdum durdum iki güne hallettim herseyi az birsey kaldı bezi kuveti vs...sende bir an önce basla canimBak simdi bende stres oldum sanirim ben doguma yetisemicemhala eksikler bile tamamlanmadi neyime guveniyorum ben. Kosturmak bitmiyor hic birseye vakit bulamiyorum sanki. Hep onumuzdeki hafta yikamaya baslayim diyorum ama bu onumuzdeki hafta durtukleyin beni halledeyim su isleri
Yavaş yavaş yıkıyoz annemde ütüler temizlikler de cam silme mutfak dolapları üstünden silinse tamamdır dolap olsa bebişin herşey tammış gibi gelcek bana eşyalar ütü masasına çamaşır selesine yığıntı odasına döndüSadece herseyin hayırlısını dile..İlk sanırım...sezeryan olursa zaten doğumda birsey hissetmiyorsun...normal doğumda artık eskisi gbi değil 50 kilo kuzenim zayifcacik kiz epidural bile istemedi düşün drlar zorla yaptı...rahat bir normal doğum geçirdi...catir çatır doğurdu diye guluyozkaldı ki nobetci dra denk gelmişti ...cok gözünde büyütme korkma boşuna...ama eşyalar için acele et bebek bu tarih sasabilir nolur nolmaz
Yıkanıyo beyazlar ve yünlüler kaldıDolap icin gec kalmak uzeresin canim cunku kokusuda hemen cikmiyorbir sekilde cikacak artik bu bebek dogum anini unut dolaba odaklan sen alana kadar beynin onunla oyalansin. Kiyafetleri yikadin mi ?
Valla bana da 38. haftanın başı denirse kabul edeceğim bilemiyorum ama hormonlar tavan yapmış durumda ben de.Biran önce sağlıkla kavuşmak istiyorum inş.Cok geçmiş olsun Rabbım beterinden korusun inşallah
Rabbım nasip ederse evet 25 yada 26 Ekim
Benim 38 in başında alcak nasip olursa
Bana da diyorlar ama şişlik yok henüz
Korkma sadece herseyin hayırlısını dile..İlk sanırım...sezeryan olursa zaten doğumda birsey hissetmiyorsun...normal doğumda artık eskisi gbi değil 50 kilo kuzenim zayifcacik kiz epidural bile istemedi düşün drlar zorla yaptı...rahat bir normal doğum geçirdi...catir çatır doğurdu diye guluyozkaldı ki nobetci dra denk gelmişti ...cok gözünde büyütme korkma boşuna...ama eşyalar için acele et bebek bu tarih sasabilir nolur nolmaz
ben kullandım canım dodex ampul.Günaydın kızlar..Bu haftalarda b12 iğnesi kullanan var mı aranızda?
Mama koyma canım isterlerse hemen alınır ihtiyaç anındaİyi yapmışsın canım mama koyacakmısınız bana anlatın hele akşama bitiriyim şu çanta işini artık kapıda hazır duracak hale getiriyim
Çok geçmiş olsun kaza en korktuğumArkadaşlar çok kötü bir akşam yaşadım. Bugün doğum günüm olması sebebiyle annemlere gittik. Dönüşte alkollü adamlar arabamıza çarptı. Hastaneye filan kaldırıldım. Çok şükür bir sıkıntı yok, üç gün boyunca nst yapılacak. Ama çok ağladım, tansiyonum hayatımda ilk kez yükseldi.
Allah kolaylık versin de sırf çocuklar perişan olmasın diye kasılmalarım fazla olsa bile gitmiyorum küçük oğlum diyor ki sen gidince biz napcazAyyy nasıl da benim halim yani gerideki çocuk kısmı görümceme bırakıyorum ama yinede aklm kalıyor benimde zor geçiyor bu sıra hareketleri çok sert acıtıyor aşa tarafa baskı çokbende pazartesi dr gidicem inş o zaman 34+1 olucam bakalım neler dicek bana bide her gece doğurcam gibi geliyor
Benim bu ara çarpıntım başladı yine ve halsizlikte var.Dr.um daha önce kullandırtmıştı 2 tane ampul kaldı vuramamıştım iğnemi.Çok iyi gelmişti bana.Acaba yaptırsam bi sakıncası olur mu diye düşündüm bu haftalarda.ben kullandım canım dodex ampul.
hımm hiç bilmiyorum ki canım ama kan testi yaptırmadan yada doktora danışmadan yaptırma bana kalırsa.Benim bu ara çarpıntım başladı yine ve halsizlikte var.Dr.um daha önce kullandırtmıştı 2 tane ampul kaldı vuramamıştım iğnemi.Çok iyi gelmişti bana.Acaba yaptırsam bi sakıncası olur mu diye düşündüm bu haftalarda.
Teşekkür ederim canım haklısın ama 25 ekimde kan tahlili vereceğim daha var.Ben bi danışayım.Kesin düşüktür ama.hımm hiç bilmiyorum ki canım ama kan testi yaptırmadan yada doktora danışmadan yaptırma bana kalırsa.
çünkü b12 düşükmü yoksa başka birşey kaynaklımı bilemezsin. gene de sen bilirsin tabiki
oo baya varmış daha kana da. aynen danış bakalım inşallah herşey normale döner. baya etkiliyor değerlerin düşmesi çünküTeşekkür ederim canım haklısın ama 25 ekimde kan tahlili vereceğim daha var.Ben bi danışayım.Kesin düşüktür ama.
Uykuyla aranız nasıl canım benim bayağ kötü bu ara hep böyle mi gidecek diye.oo baya varmış daha kana da. aynen danış bakalım inşallah herşey normale döner. baya etkiliyor değerlerin düşmesi çünkü
İnsan başına gelecekleri bildiği için olsun bitsin diyoAynen en son bende sordum 30+5 tim daha dur sümeyye bir 35-36 olalım dedisen galiba biraz çabuk sıkıldın dedi halbuki oda biliyor 6 yıldır evliyim bu 4. Bebek
Benm de ikinci sezeryan olacak inşallah bakalım inşallah gün verirSenin de ikinci mi....ilkse Kasım başı olabilir
Ben bile durdum durdum iki güne hallettim herseyi az birsey kaldı bezi kuveti vs...sende bir an önce basla canim
İyi yapmissi canim once sagliginizbana sezeryan dese sanirim sanci falan beklemek istemezdim hatta sanirim degil asla istemem asla asla asla tabi planlininda stresi ayri olur ya sabah sezeryana girecegin belli gece stresten uyuyamaz insan. Ben ilkinde herhalde ben doguramiycam diyorum. Aksam 10 da mauyne oldum doktor belki yarin belki yarindan da yakin dedi ama gulerek soyleyince biz espri olarak algiladik ama adam ciddi soylemis meger
Ohooo işin zor senin benimkilerin ben umrunda olmam anane olduktan sonraAllah kolaylık versin de sırf çocuklar perişan olmasın diye kasılmalarım fazla olsa bile gitmiyorum küçük oğlum diyor ki sen gidince biz napcazbabaanneleri var evde aynı şekilde evde kalacaksınız babanla yatarsın diyorum yan tarafım boş kalıyor korkarım diyor sen yokken çamaşırlarını koklarım diyor okula nasıl gidecem diyor okulda hemen 1000 metre yanımıDa inşallah hafta sonuna doğru olurda bir sıkıntı çıkmadan gelirim eve 7 yaşına girecek çok düşkün bana şimdiden her gün soruyor ne zaman doğacak kaç gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?