• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Çok şükür risk çıkmadı bunu da atlattım darısı yaptıracakların başına 🙏🙏🙏

Doktorun mu istedi üçlüyü peki? Gerek mi gördü yoksa ikili sonucuna göre mi istedi? Genelde gerek görülmezse yapılmıyor da.. Sonuçlar için de gözün aydın canım 😘

Sonunda içim rahatladı kızlar
Tekrar selamlar herkese
İkili testte riskim yüksek çıktı DNA testine yolladık sonucumuz güzel geldi çok şükür 🙏🙏
Biraz sıkıntılıydım sizleri de sıkmak istemedim uzaktan mesajlarınızı okumaya çalıştım ama artık hep burdayım başınızı şişirebilirim yani 🤗🤣

Oooh maşallah. Gözün aydın ❣️

Doktorun mu istedi üçlüyü peki? Gerek mi gördü yoksa ikili sonucuna göre mi istedi? Genelde gerek görülmezse yapılmıyor da.. Sonuçlar için de gözün aydın canım 😘

Oooh maşallah. Gözün aydın ❣️
2li özelde yaptırmıştım zaten devlette 3 lü ücretsiz yaptırdım zaten bir tüp kan içim rahatlamış oldu bitmez daha 2 lide kan vermedim ben sadece ölçüm yapılmıştı gerek görülmemişti kana

Teşekkür ederim
Maalesef 4 gün falan anca dayandım bıraktım kullanamıyorum bu zamana kadar ilk defa biseyden tiksindim doktora daha söylemedim cuma gideceğim bakalım ne diyecek Bi zararı varmıdır acaba bebeğe kullanmayışımın
D vitin kapsül şeklinde olanları var hap gibi onlardan kullanabilirsin doktoruna danışıp genelde çok düşük değeri olanlara veriyorlar bende kullanıyorum

Maalesef ne sut ne gaviscon ise yaramiyor sadece 1-2saat idare ediyor😔 bel agrisi rahim buyemesinden kaynakli oluyormuş sanirim doguma kadar ara ara yasicaz🙄
Yaa çok zordur mide yanması.😐Belki kendiliğinden geçer. Gebelik herkeste bi sıkıntı yapıyor işte en iyi sabır göstermek... 🙏

Yaa çok zordur mide yanması.😐Belki kendiliğinden geçer. Gebelik herkeste bi sıkıntı yapıyor işte en iyi sabır göstermek... 🙏
Onlari o kadar cok bekledim kii midem her dakika yanabilir dayanirim🥰 tabi yanmasa daha iyi 😂🙃 inşallah saglikla.kucagimiza aliriz sagsalim🤲🤲

Onlari o kadar cok bekledim kii midem her dakika yanabilir dayanirim🥰 tabi yanmasa daha iyi 😂🙃 inşallah saglikla.kucagimiza aliriz sagsalim🤲🤲
Amiin.. 🙏İkiz mi canım?😊Benim de öyle 2 kez kürtaj olunca hergün yaptığım iğneler, morartılar, ağrılar dayanma gücü veriyor Rabbim..

Kendi kilomda hiç hedefledigim olmadı benım tartılmayı bile bıraktım morelım bozuluyor. Normalde coook cok az yıyıp diyet yapardım sürekli. Şimdi bana çok yiyormusum gıbı gelıyor ama eşim normal bir insan kadar yiyorsun diyor. Ama hızlıca kılo alıyorum cok hızlı 😐 kahvaltıda 1,5 yumurta yedim, domates, salatalık, biber, 3 kıbrıt kutusu peynır yemısımdır o fazla oldu 6 zeytin, 1 dilim ekmek 🤷‍♀️daha ne yıyım dıyet gıbı yememde dogru olmaz. Öglen yemıyorum kahvaltı gec yapıyoruz. Normal zamanda agzıma tatlı falan sürmezdim yalan yok şimdi yiyorum 🤷‍♀️üf ya cok hızlı kilo alıyorum. Normalde hamur işide yemem şimdi yiyorum canım çekiyo eşim yerken ama cidden iki kişilikte yemiyorum yani normal insanlarda bunları yiyor 😪
Valla anlattığın kadarsa normal yiyorsun bence.ama vücut bu dönemde hızla yağ depoluyor almak normal.doğuma kadar 12 kilo falan normal diyorlar en fazla o kadar alırız diye düşünüyorum. Zaten doğumla 5 6 gider gerisi bize kalır 😄 çok yemediğin için üzerine düşünme ödem şişkinlik falanda vardır sana öyle geliyordur.yemeklerden sonra bende 6 aylık gibi oluyorum 😄😄
Kasar peyniri de aldırıyor canim tecrübeyle sabit ama muzun etkisi gerçekten süper 😊
Hadi ya 😯 Birkaç gündür canım niyese kaşar istiyordu onu da aldırayım o zaman 😋 ne güzel yeni şeyler öğreniyorum 🥰 tontik yanaklı bebelerimiz olcak 🙈

Valla anlattığın kadarsa normal yiyorsun bence.ama vücut bu dönemde hızla yağ depoluyor almak normal.doğuma kadar 12 kilo falan normal diyorlar en fazla o kadar alırız diye düşünüyorum. Zaten doğumla 5 6 gider gerisi bize kalır 😄 çok yemediğin için üzerine düşünme ödem şişkinlik falanda vardır sana öyle geliyordur.yemeklerden sonra bende 6 aylık gibi oluyorum 😄😄

Hadi ya 😯 Birkaç gündür canım niyese kaşar istiyordu onu da aldırayım o zaman 😋 ne güzel yeni şeyler öğreniyorum 🥰 tontik yanaklı bebelerimiz olcak 🙈
Ama yine de kontrollü ye canim belki bebegin gelisimi öndedir daha da abartmayalim 🤭

Gunaydinnn, herkes iyi miii🥰
Gunaydin canim perşembe randevum var heyecanliyim cinsiyet kesinlesir umarim😊dün e bebeğe baktik mükemmel ya hem uygun hem cok güzel seyler var oğlum nasil heyecanlandı bundan da alalim bundan da alalim bebek kardeşe diye seciyo hepsini😊

Günaydın. 2 gündür yine hiçbir hareket hissetmiyorum. Normal tabi daha küçük ama aklım hep onda iyi mi acaba diye. Pata küte her an buradayım iyiyim diye hissettirecegi anlar bir gelse kontrole de daha var😓

Ben normal zamanda da normal yedigimde kilo almaya baslıyorum. Herşeyden mahrum hayatımı sürdürüyordum 😀 12 kılomu 😀😀kızımda 20 kilo almıstım 🤦‍♀️ şimdiden asagı kalmam bence. Diyetler beni bekliyor yine :) işte çok degil ama normal bana göre cok. Birde agzım boş durmuyor bak dün gece tam uyuycan bulantım tavan agzıma 2 yeşil zeytın attım hemen uyudum onu yemezsem fena 🤦‍♀️😀

Günaydın:emir_bebek: Şimdi dr gidiyoz 12.hafta erkek gibiydi 14.hafta göstermedi inşallah bugün netleşir meraktan ölüyorum en çokta durumunu hareketi kalbini yaşayıp yaşamadığını bilmeden gitmek ultrason yatağa yatıncaya kadar bi tedirginlik çarpıntı çok zor o an kötü bişey duycam hissi

Günaydın:emir_bebek: Şimdi dr gidiyoz 12.hafta erkek gibiydi 14.hafta göstermedi inşallah bugün netleşir meraktan ölüyorum en çokta durumunu hareketi kalbini yaşayıp yaşamadığını bilmeden gitmek ultrason yatağa yatıncaya kadar bi tedirginlik çarpıntı çok zor o an kötü bişey duycam hissi
Güzel haberlerle gel 💐
Ah o korkarak yatağa çıkmak doktorun gelmesi görene iyi diyene kadarki tedirginlik bende de aşırı var her gitmemde aynısı 😃 acaba ne zaman geçecek

Back
X