2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar esim simdi varis çorabı almis bana getirdi bi giydim baya aşırı sıkı aşırı zor giyiliyo ama ben boyle bisey gormedim ayaklarim kanatlandi uçuyor sanki ..masaj yapiyolar sanki oyle rahat ki şaşkınım ya cok degisikmis acayip rahat muhteşem hissediyorum ayaklarimda böyle bi rahatlama yok siddetle öneriyorumm

Kızlar baş ağrısı için önerilerinizi bekliyorum. Ara ara tutuyor bu baş ağrısı ilaç içmeden ne yapılabilir. Tülbentle sıktım şimdi başımı

Kızlar baş ağrısı için önerilerinizi bekliyorum. Ara ara tutuyor bu baş ağrısı ilaç içmeden ne yapılabilir. Tülbentle sıktım şimdi başımı
Buz aküsü koyuyorum ben başıma patates sarmak da iyi geliyor ama bazen aşırı ağrıyor parol alıyorum mecbur

Kızlar bazılarınız bu şeker yüklemesinde 2 bazılarınız 3 kez kan vermiş . Neye göre alınıyor kan ? Doktor sonuçlara toplu mu bakıyor her seferinde bakıp sonrakine mi karar veriyor ?
Ben 3 kere kan verdim hepsinin toplu sonucuna baktı doktorum. 75 gr şeker yüklendi
Kızlar isimler bellimi bebislerin ben annemin ismini koyacağım insallah küçüklükten beri hep istiyordum yanınada esimle bi isim daha düşündük derya ikra guzel mi
Belli, Mihra olacak olacak inşallah.
Sizin iki isim de güzelmiş ama birbiri ile uyumunu bilemedim seslenirken ayrı iki çocuğa seslenir gibi oldu sanki
Dışardan tam olarak ne zaman hissediliyodu acaba yaa tam hareket ediyo eşime bak diyorum kesiyo hareketi
Biz bayadır hissediyoruz hatta dün dokunmadan öylece izledik hareketlerini parti veriyordu sanırım içeride

O çok etkili karanlık, sakin ortam da beni rahatlatıyor ama parol almadan geçmiyor benimki

Hahaha ya masallah ona valla ben baya hissediyorum ama gel bak dediğim anda eşime asla hareket etmiyo

Hahaha ya masallah ona valla ben baya hissediyorum ama gel bak dediğim anda eşime asla hareket etmiyo
Benimkide aynı. Tepiniyor tepiniyor eşime gel bak diyince çıt yok ama geçen eşim karnımı dinliyor seviyordu pat diye bi vurdu haha. Rahat bırak beni dedi herhalde.

Benimkide aynı. Tepiniyor tepiniyor eşime gel bak diyince çıt yok ama geçen eşim karnımı dinliyor seviyordu pat diye bi vurdu haha. Rahat bırak beni dedi herhalde.
Ahaha al sana tekme bi daha elleme demiştir benimki yan yatarken hareket ediyo genelde oturunca bisey yok

Ayaklarınız şiştiği için mi almıştınız? Doktor önerisi mi?

Kızlar özellikle ikinci kez hamile olanlar daha iyi bilir , horlamalar başladı mı

Ben daha aman aman kilo almadım ama zaten aslında horlamak da gebeliğin sanindandir ama biraz erken başladı sanki dün uykum kaçtı dedikten 5 dk sonra horul horul goril goril gibiymisim

Eşim sabah diyo içimden dedim uykusu kaçmış halı buysa

Gerçi o alışık sadece bu kez sezonu erken açtın reizz diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…