2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bakalım ben ne yorum yapcam
Ahhh ahhh keske ben de tatli sevmeseydimm bi tek ilk 4 ay yiyemedim omru hayatimda o kadar.. suanda biraksalar kafami nutella kazanina sokarim
Sakin ol kız
Erkenden uyuyup erkenden tahliye gidersin kuzum benim gibi ama bulantı sorunu vardı sende o yüzden bişey demiyim
İlaç içmeden gidemem doktora bi sorayjm

Kızlar evvelsi gün akşam Bi bayılma geçirdim ama bu virüsten deil. Uzanıyordum aniden mi kalktım bilmiom karnıma bıcak saplandı sanki. gözlerim karardı nefesim kesildi. Eşim camın önünde çiceklere su verio Du. Koş gel Bi yanıma dedim sadece onu hatırlıom sonra arkama gitmişim. 2 dk sonra kendime geldim eşime ben konusuyor muyum die sormusum. Banyo ya götürdü eşim elimi yüzümü yıkadık derken kendime geldim şükür. Dün akşam da eşim ateşlendi 38.5 falan oldu. 2 kez 112 aradık semptomları anlattı eşim. Sık sık duş alın ateş düşürücü ilacınızı 4 saatte Bi alın dediler. Sonra bugün eşim tekrar aradı 1 de falan. Eşime aynı şeyleri söylediler. Eşim hamile deyince onun için gelelim dediler ama 1 den beri gelen giden yok. Şükür bende çok bşy yok arada burnumn 1 tarafı tıkanıo bide ishal var.eşim de de ateş Bi oluo Bi olmuo anlamadık.

Ayy kuzum geçmiş olsun. Stres yapıyordun ondan mı bayıldın acaba. 5 saat olmuş inşallah 2021 den önce gelirler

Mide bulandırıcı bişey değil canım hatta ben hiç şeker tadı almadım limonlu çok hafif gazoz içiyor gibi oluyorsun

Valla içtiğimiz su yediğimiz meyve ıhlamur mide fesatı geçirmezsek iyi
Yok yok bşey olmaz koku alıyor musun canım. Bide bal zencefil limon sıcak su. Bak bu çok faydalı bunu iç her gün bi büyük çay bardağı
Mide bulandırıcı bişey değil canım hatta ben hiç şeker tadı almadım limonlu çok hafif gazoz içiyor gibi oluyorsun
Hadi bakalım herkes güzel diyor görecez

Yok yok bşey olmaz koku alıyor musun canım. Bide bal zencefil limon sıcak su. Bak bu çok faydalı bunu iç her gün bi büyük çay bardağı

Hadi bakalım herkes güzel diyor görecez
Koku da sorunumuz yok. Tatta da Bi var Bi yok gibi eşimde. Bende şükür tat koku var. Zencefil bal limonu içtik sonra korktuk öksürük yapar die

Rabbim şifa versin canım çok geçmiş olsun

Allah'ım korusun inşallah canım seni çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…