2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana doktor su da içme dedi kuzu doğru bir ölçüm olsun dedi ama ben bir kaç yudum içtim yani dayanamadım. Zaten içeceği içince tüm susuzluk hissi gitti kolay geçti.
Su içmezsem ilacı içemem bakalım bu cumartesi görecez ne halt yicem

Kızlar bazılarınız bu şeker yüklemesinde 2 bazılarınız 3 kez kan vermiş . Neye göre alınıyor kan ? Doktor sonuçlara toplu mu bakıyor her seferinde bakıp sonrakine mi karar veriyor ?
Bana ilk 50 yüklediler sadece 1. Saate baktılar. Onun sonucu yüksek çıkınca 75 yükleyip 3 saat baktilar. 50 yüklenmesinin sebebi eğer risk yoksa az yükleme yapılsın diyeymis. Her doktor direkt 50 yüklemiyor bazıları direkt 75 yatırıyormuş sebebi de varsa tek seferde tespit etmekmis. Saat olayı da yüklenen gramla ilgili anladigim kadarıyla

Peki bu 1saat 3 saat bekleme arasında bişey yiyor musunuz

Kızlar bende 25+2 deyim, carsamba randevumuz var, 23+6 da rapor almak icin gittiğimde bebek

Zeynepte cok guzel isim ben derya istedim diye esimde ayıp olmasın dedim ikrayı da o beğendi değiştirmem artık diyor

Bulantı oldu bende çok zor tuttum kendimi hatta biraz çıkardım ama dr söylemedim yanlıs mı yaptım bilmiyorum şekerimde yüksek cıktı endokroline yönlendirdi daha randevu bulamadım
Aaaa acaba smylese miydin canım

Şimdi keske söyleseydim diyorum o an söylemedim nedense ama büyük ihtimal endokrolin diyet verecek birde düzenli kendim olcucem evde açlık tokluk boyle takip ederim
İnsan o an çekiniyor işte bende çok yaşarım böyle şeyleri

Yok canım kusmazsın oyle cok aşırı tatli bisey değil yaa disarda içersin beklersin abartıldığı gibi aşırı bi şeker tadı gelmiyo hatta ben ilk gebeligimde yaptırdığımda allah allah bu muymus dedim

Kızlar isimler bellimi bebislerin ben annemin ismini koyacağım insallah küçüklükten beri hep istiyordum yanınada esimle bi isim daha düşündük derya ikra guzel mi
Ikisi ayrı ayrı güzel.canim ama arkadaşın dediği gibi uyum konusunda olmamis iki isimle seslencekseniz uyumlu olsun teki kullanilmasin

Kızlar isimler bellimi bebislerin ben annemin ismini koyacağım insallah küçüklükten beri hep istiyordum yanınada esimle bi isim daha düşündük derya ikra guzel mi
Kafiyeli olunca pek uyumlu olmamis gibi sanki canim ayni ismi iki kez zikretmissin gibi geliyor kulaga ama ikisi de ayri ayri guzel isimler

Oldum olası tatlı şeyleri sevmemişimdir. En. Fazla yediğim yatım dilimdir baklavada

Olmadı bende arabada yatarım
Ahhh ahhh keske ben de tatli sevmeseydimm bi tek ilk 4 ay yiyemedim omru hayatimda o kadar.. suanda biraksalar kafami nutella kazanina sokarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…