2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar açlık sekerim de glikoz sonrası da yüksek cıktı kolesterol de yüksek kanım yok derken benim sonuçlar perişan sonucları sorunlu çıkan arkadaşlar kendi kadın doğum doktorunuz mu size diyet tarzı biseyler verdi yoksa sizi diyetisyen e ya da başka yere mi yonlendirdi?

Doktor bana tahmini dogum 26 şubat dedi burda mart gösteriyor
Seninle günümüz aynı niye 26 dedi ola 1 hafta önce demiş
Ben şubat ortası sezeryanla doğururum muhtemelen. 38+ larda alıyorlarmış sezeryana
Bak sen daha öncesin seninki sezaryen olmasa 1 mart sanırım ayse vera

Canım kaç cıktı değerlerin? Kendi doktorum bana dahiliyeye git dedi direkt. Bazıları endokrine de yolluyor orda yeniden yükleme yapılıp ona göre diyetisyene yönlendiriliyor. Bide kaç gr yüklendi sana?

Kızlar merhaba, nisan annelerindeyim ama doktorum mart sonu görünüyor doğumun diyor, arada sizin yazdıklarınızı da okuyorum. Bir kızım var, şimdi ikinci ye hamileyim.
Doktorum 16. Haftada erkek dedi. Tabi ben öğrenince bir hışım ilk 3 aylik tamamini ve 6. Ayin bir kismini, kiyafetlerini aldım. Doktorum geçtiğimiz hafta kontrolde kıza benzettim bu defa ama açmadı orayı tam olarak dedi. Yarın ayrıntılı ultrasonum var cinsiyet kesinleşir diye düşünüyorum. Aranızda bu şekilde olan oldu mu ☺

cinsiyeti sonradan değişen birkaç kişi oldu ama ayrıntılıda netleşir yarını bekleyin

Önceki hamileliğimde şekerim çıkmıştı benimde. Endokrinoloji testi yaptırmıştı ve aynı hastanedeki diyestisyene yonlendirmisti beni. Ilk bir hafta sekeri diyetle kontrol altına alınca, evde kan ölçümüne yarayan cihazla sürekli takip edip listeledigim sonuçları Endokrinoloji doktoruna gosteriyordum. Diyetisyende diyet listemi guncelliyordu. Diyetten korkmayın hiç aç kalmiyorsunuz aksine ara öğünler vs ile normalden fazla yiyip kilo almiyorsunuz bebekte sağlıkli bir şekilde besleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…