Kizlar iki gündür akinti mi su mu bir şey geliyor akıntıdan daha sıvı ama doğumdan önce benim ilk suyum gelmisti ilk gebeligimde öyle de değil napsam yaa
Su gibi akinti bende oluyor canim ben de tedirginlik yasiyorum ama sukur sivilari normal cikinca diyorum normal bir akinti demekki bi sonraki randevunda doktoruna bi danis istersen icin rahat etsin ama bence normal akinti.
Su gibi akinti bende oluyor canim ben de tedirginlik yasiyorum ama sukur sivilari normal cikinca diyorum normal bir akinti demekki bi sonraki randevunda doktoruna bi danis istersen icin rahat etsin ama bence normal akinti.
Yaaa tabi canım tabiki inşallah, ben hatırlıyorum daha 7.,8.haftamda burdan konuştuklarımızı, 9.haftamda kanamam olmuştu, ne stresli günlerdi, çok şükür artık bügünleri de gördük, Allah tamamına erdirir inşallah hepimizi
Yaaa tabi canım tabiki inşallah, ben hatırlıyorum daha 7.,8.haftamda burdan konuştuklarımızı, 9.haftamda kanamam olmuştu, ne stresli günlerdi, çok şükür artık bügünleri de gördük, Allah tamamına erdirir inşallah hepimizi
Canım kaç cıktı değerlerin? Kendi doktorum bana dahiliyeye git dedi direkt. Bazıları endokrine de yolluyor orda yeniden yükleme yapılıp ona göre diyetisyene yönlendiriliyor. Bide kaç gr yüklendi sana?
Takip yapan kadın doğumcu dahiliye doktoruna dahiliye doktoru da diyetisyene gönderdi sonuç olarak 10 gün benim için sıkıntılıydı sonraki kontrolde diyetisyen ve dahiliye doktoru takibe gerek yok azıcık sen dikkat ey dediler. Her bir muayeneye de ayrı ücret ödedik neyseki çok şükür bişiy çıkmadı sonuçta
Benimde 1 saat sonrası 154 çıktı .doktorum 160 üzerini riskli bulduklarını söyledi. birşey yapmaya gerek yok yediklerine biraz dikkat et çok şekerli şeyler ,hamurişi v.s yeme dedi sadece
Dahiliyeye yönlendirir orda yeniden yükleme yapılır canım benim de 50 likte 150 cıktı sonra 75 yüklendi 153 cıktı sorun yok denildi. Umarım senin de güzel çıkar.
Kızlar açlık sekerim de glikoz sonrası da yüksek cıktı kolesterol de yüksek kanım yok derken benim sonuçlar perişan sonucları sorunlu çıkan arkadaşlar kendi kadın doğum doktorunuz mu size diyet tarzı biseyler verdi yoksa sizi diyetisyen e ya da başka yere mi yonlendirdi?