2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar iki gündür akinti mi su mu bir şey geliyor akıntıdan daha sıvı ama doğumdan önce benim ilk suyum gelmisti ilk gebeligimde öyle de değil napsam yaa
Su gibi akinti bende oluyor canim ben de tedirginlik yasiyorum ama sukur sivilari normal cikinca diyorum normal bir akinti demekki bi sonraki randevunda doktoruna bi danis istersen icin rahat etsin ama bence normal akinti.

Su gibi akinti bende oluyor canim ben de tedirginlik yasiyorum ama sukur sivilari normal cikinca diyorum normal bir akinti demekki bi sonraki randevunda doktoruna bi danis istersen icin rahat etsin ama bence normal akinti.
Ben 10 gün önce perinatolğa sormuştum kokusuz ve renksizse korkma bu haftalarda akını olmaso olağan demişti

Bunları da hatırlayıp nasıl geçti ama dicez
Yaaa tabi canım tabiki inşallah, ben hatırlıyorum daha 7.,8.haftamda burdan konuştuklarımızı, 9.haftamda kanamam olmuştu, ne stresli günlerdi, çok şükür artık bügünleri de gördük, Allah tamamına erdirir inşallah hepimizi

İnşaşlah kuzum

kızlar mamajoo çiftli pomba 305 TL uygun mı fiyat acil yardımcı olabilir misiniz

Şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar alınan kandan sadece şeker mi bakılıyor. Kan değerleri d vitamini falan bakılmıyor mu?

Canım kaç cıktı değerlerin? Kendi doktorum bana dahiliyeye git dedi direkt. Bazıları endokrine de yolluyor orda yeniden yükleme yapılıp ona göre diyetisyene yönlendiriliyor. Bide kaç gr yüklendi sana?
Açlık 90 cıktı canım 50 gr şeker den bi saat sonrası 154 cıktı

Abooo

Beni diyetisyene yonlendirdi canim sikma canini cozumu olan seyler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…