2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hazırlayıp çağıran yok. Mecbur ben yapcam
CNım tad koku geldi mi. Bizde gitti Dr aradım hocam kendimi iyi hissetmiom bugün randevu vardı gelmedim dedim. bu süreçte yapmam gerekn bşy var mı dedim yok dedi. 14 gün sonra gel dedi. Eşim de belirtiler çarşamba bende Cumartesi başladı. Aralık 4 5 gibi heralde randevu olur artık.

1 günün lafı olmaz aramızda seni mi kırcan 1 mart olsun
Allahtan bu sene 29 çekmiyor şubat ya yoksa yavrularımız 4 yılda bir kutlamak zorunda kalırdı doğum günlerini
Evet tatlım geldi. Benimde önce eşimin gitti tat koku. Öylemolunca ilk onun geldi. Benimki yeni yeni geldi. Yani bi 14 gün sonra geliyor kuzum.
sen beslenmene dikkat et başka yapacağın bşy yok. Baş ağrın ateşin falan olursa da parol iç kuzum

Sezaryen de çok mu ne topikte

Sen kendin mi sezaryen istiyorsun

26 mayıs canım
Aslında kesiksiz dikişsiz normal doğum istiyordum. Ama tüp bebek gebeliği ve aynı doktorla devam ediyorum ve doktorum sezeryan yanlısı. Ayrıca kan sulandırıcı kullanıyorum pıhtılaşma var. Bu durumda da riske atmam diyor doktor.
Açıkçası doktorun duruşundan da sezeryan olsa iyi olur diyorum.
Sen konuştun mu hiç doğumu?

Doktor ne diyorsa onu yap zaten kuzu.
yok daha bişey konuşmadık gidişata göre karar veririz dedi. Yani bana şimdi normal der bi aksilik çıkar ben kendime normale şartlarım falan istemem öyle olmasını

Ateş yok cnm olmadı şükür. Eşimde oldu onda da şükür şuan yok. Aynen ilk onda gitti dün de bende gitti. Yiyom içiom bakalım ama ishal var. O korkutuo bşy olmasın Allah korusun. Aynen parol içiom zaten.

Doktor ne diyorsa onu yap zaten kuzu.
yok daha bişey konuşmadık gidişata göre karar veririz dedi. Yani bana şimdi normal der bi aksilik çıkar ben kendime normale şartlarım falan istemem öyle olmasını
Tabi cnm şartlamayalım kendimizi. Hayırlısı olsun hakkımızda dogum şekli ne olursa olsun sağ salim alalim kucagimiza inşallah.

Herkese merhaba nasılsınızz Bebişleriniz nasıl umarım hepsi iyidir..
Boy ve kiloları nasıl acaba

Ateş yok cnm olmadı şükür. Eşimde oldu onda da şükür şuan yok. Aynen ilk onda gitti dün de bende gitti. Yiyom içiom bakalım ama ishal var. O korkutuo bşy olmasın Allah korusun. Aynen parol içiom zaten.
Kuzum bende de ishal vardı. Bol bol su iç susuz kalmamaya çalış. Merak etme bişey olmaz. Stres yapıyorsun çok. Yapma
Tabi cnm şartlamayalım kendimizi. Hayırlısı olsun hakkımızda dogum şekli ne olursa olsun sağ salim alalim kucagimiza inşallah.
İnşallah canım.

Takip yapan kadın doğumcu dahiliye doktoruna dahiliye doktoru da diyetisyene gönderdi sonuç olarak 10 gün benim için sıkıntılıydı sonraki kontrolde diyetisyen ve dahiliye doktoru takibe gerek yok azıcık sen dikkat ey dediler. Her bir muayeneye de ayrı ücret ödedik neyseki çok şükür bişiy çıkmadı sonuçta

Kizlar iki gündür akinti mi su mu bir şey geliyor akıntıdan daha sıvı ama doğumdan önce benim ilk suyum gelmisti ilk gebeligimde öyle de değil napsam yaa

Kızlar ben yine şu şeker yüklemesiyle ilgili bizi soracam. Normal kan tahlilindeki gibi bir tüp mü alıyorlar yoksa parmaktan hani deliyorlar şeker testi yapılıyor ya öyle mi oluyor ?

Kızlar ben yine şu şeker yüklemesiyle ilgili bizi soracam. Normal kan tahlilindeki gibi bir tüp mü alıyorlar yoksa parmaktan hani deliyorlar şeker testi yapılıyor ya öyle mi oluyor ?
Normal damardan aldılar canım benden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…