2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Perşembe günü de tetanoz aşısının ikinci dozu yapılacak. Yaptıran yok mu hiç konuşulmadı. İlki biraz ağrı yapmıştı bu nasıl olacak acaba

Kızlar baş ağrısı için önerilerinizi bekliyorum. Ara ara tutuyor bu baş ağrısı ilaç içmeden ne yapılabilir. Tülbentle sıktım şimdi başımı
Ensenin yukarısında boşluk bir yer var inşallah anlatabilmişimdir oraya buz basarsan eğer bi 5-10 dk ağrın hafifler eşimin migren atağını öyle hafiflettim birde sessiz karanlık odada uzandı 15dk sonra kendine geldi buz çok iyi

Kizlar iki gündür akinti mi su mu bir şey geliyor akıntıdan daha sıvı ama doğumdan önce benim ilk suyum gelmisti ilk gebeligimde öyle de değil napsam yaa

doktora söylemekte fayda var tabii canım ama benim de var aynı akıntıdan ama çocuğun sıvısı normalmiş. Yani normal sanırım bu akıntılar günde 2 kere çamaşır değiştiriyorum kuru kalsın diye bide tam rahmin iyice genişlediği haftalardayız bebek büyüme atağına geçti hormonal durumların akıntısı sanırım

Rahmin genişleme ağrısı nasıl bir ağrı yaşayan var mı? Dün gece ilk defa ağır bir sancı yaşadım gece hiç uyuyamadım, belimin sol tarafındaydı. Karnımda da gaz sancısı gibi bir ağrı, ama gaz sancısı biraz hareket edince geçerdi bu hiç hafiflemedi bile. uzansam da, otursam da hicbir sekilde geçmediler.

Kızlar merhaba Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin ve kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı Ben 21+3 haftalık hamileyim bebeğim bir prenses bu arada Ama ben hiç kilo almadım hamile kaldığım ay 5 kilo verdim ve bidaha da tövbe hiç almadım 20+4 detaylı ultrasonum vardı çok şükür herşeyim iyi boyuna takıldım sadece 18+4 cm dedi fl 3.40 yazıyo ultrason kağıdımda 7 çarpınca 23.8 cm çıkıyo boyu kısa değiş dimi hanımlr ve ben nie kilo alamıyorum Çok şükürki bebeğim iyi yoksa kalpten giderdim

Kızlar benim doktor şeker yüklemesi yapmıyomuş. Önermiyorım hızlı kilo alımında ve annenin kilosuna göre karar veriyorum dedi.. Başka doktorda yaptırsammmı sizce yoksa doktora güvensem mi. İlk gebelipimde yaptırmıştım bu arada ve yine aynı kilolardaydım

Ve hala isim konusunda net değiliz. Ben Nilay çok istiyorum ama herkesin abudik gubudik alay etmelerine maruz kaldım oldu olcak niloya koy diyolar.. Ben bile rahatsjz olmuşken acaba çocuğumda rahatsız olurmu diye endişe etmeye başladım. Yeni isim telaşına düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…