2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• Screenshot_20201125-232353_Joker.webp
    13 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_20201125-232325_Joker.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_20201125-232313_Joker.webp
    13 KB · Görüntüleme: 77
Kalp atışını dinlemek icin cihaz var satiliyo mu burda bilmiyorum youtubeda takip ettiğim bi kadın almıştı hollanda da yasiyo aklıma o geldi bak sen diyince
Evet ilk hamileliğimde dinliyordum ben de oğlum onla oynamış bozmuş yenisini de almadım artık

Eşime elinin içiyle bastır diyodum oraya cok iyi geliyodu bi 10 dakka frlan oyle yaptır cok ağrıyınca şimdi daha başlamadı son ayda oluyo benim ama masallah bunda kramplar felan cok erken basladi
Ahhh hem de nasil iyi geliyorr, 2 saatte bir bastirtiyorum yoksa cok fena bide aksama kadar sandalye de oturuyorum evden calisiyorum mahvediyo o sandalye beni yemin ederim kramp agrisini cekmeye raziyim bunun yerine

merhaba kızlar 25 haftalık gebeyım ve grıp olcam galıba hastaneye gıtmek ıstemıyorum....bırde bacak krampları için bi tavsiyeniz varmı...

merhaba kızlar 25 haftalık gebeyım ve grıp olcam galıba hastaneye gıtmek ıstemıyorum....bırde bacak krampları için bi tavsiyeniz varmı...

Bacak krampları için benim ilk gebeliğimde magnezyum ve calsiyum başlamıştı doktor. Ve günde 1buçuk 2 soda iç demişti. Ama magnezyum değeri yüksek olan soda seç demişti hatta beypazarını önermişti.

Ahhh hem de nasil iyi geliyorr, 2 saatte bir bastirtiyorum yoksa cok fena bide aksama kadar sandalye de oturuyorum evden calisiyorum mahvediyo o sandalye beni yemin ederim kramp agrisini cekmeye raziyim bunun yerine
Anladım canım sandalyede cok oturduğu icin yapiyodur malesef işin yokken uzan surekli

22 ve 26 da yaptır dedi bana doktorum. 10 yıl içinde tetanoz olmuşluğun varsa olmana gerek yok diyor doktorlar.ben en son 12 yaşımda oldum suan 30yaşındayım yaptıracam
Ben 3 yıl önce yaptırdım yine bu hamileliğim de doktorum yaptırmamı söyledi canım

Evet canım magnezyum almasam ağrı başlıyor benim

ay bana doktor vermedi ama aldığım multivitaminde de yokmuş. süt yoğurt peynir aşırı yemiyorum. bir bardak süt ya da yoğurt günde. yetmez değil mi? sağlık ocağına gideceğim. ona yazdırayım bari. daha kontrolüme çok var.

Selamlar arkadaşlar, 24.haftadayım, bu haftasonu doktor randevum avrdı şeker yüklemesi için, ama doktor 10-15 gün olmayacakmış, muhtemelen kovid oldu :/ sizce doktoru mu beklemeliyim yoksa başka bir hastanede mi yaptırmalıyım? tahminen 26-27.haftalarda gidebileceğim kendi doktoruma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…