2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şeker yüklemesi zaten doktorunlanılgısı yok kan vercen :)

Şeker yüklemesi 28 e kadar yapılıyo diye biliyorum bende dün doktora gittim sormayı unuttum oda söylemeyi unuttu başka şeyler sorunca bide ben doktorun karşısında çok heyecanlanıyorum işim bitince hemen çıktım şimdi kara kara düşünüyorum şeker yüklemesini nasıl yapcan diye

Bende alsam mi ki kalsiyum şimdilik d vitamini demir ilacı bide vitamin kullaniyorm süt cok.tuketmem ama peynirin her çeşidini her gün yerim yeterli geliyo.mu acaba

Bende alsam mi ki kalsiyum şimdilik d vitamini demir ilacı bide vitamin kullaniyorm süt cok.tuketmem ama peynirin her çeşidini her gün yerim yeterli geliyo.mu acaba
Kalsiyum bebeğe her türlü gidiyor.annenin kemiklerinden dişlerinden falan çekiyo bebek Senin dışardan aldıgın kalsiyum ilerde kemik erimesi diş çürüğü falan yaşamaman için

Karantina 13.gun nihayet bitiyor bu çile..

Saat 18.00 da zara indirimi var .
Ogluma aldığım her ürünü çok kaliteli en az 1 sene kullandim.tavsiyemdir.ben sepete attım biseyler saati bekliyorum bakalim.

slm bana dr ne kalsıyum nede magnezyum vermedı haftaya kontrolum var... ben soylıcem kramplar bu yuzdenmı acaba buarada omega 3 kullanan varmı...

slm bana dr ne kalsıyum nede magnezyum vermedı haftaya kontrolum var... ben soylıcem kramplar bu yuzdenmı acaba buarada omega 3 kullanan varmı...
Kalsıyum ben de kullanmıyorum : bu hafta sırt agrım oldu doktorum magnezym başla dedi ona basladım sadece

Kızlar şeker yüklemesi yaptırmıştım açlık ve 2.saat normal ama 1.saat çok yüksek geldi en fazla 180 olmalı diyor benim 207, hiç 200 uzeri duymadım sizlerden doktorum henüz dönüş yapmadi korktum diyetle duzelir mi acaba polikistik over var bende o da sebep oluyormuş

Kalsiyum bebeğe her türlü gidiyor.annenin kemiklerinden dişlerinden falan çekiyo bebek Senin dışardan aldıgın kalsiyum ilerde kemik erimesi diş çürüğü falan yaşamaman için
Ya özel hastane olmayınca boyle.oluyo iste hiç bisey demiyolar vitamini bile demedi bu zamana kadar ben dedim sınır oluyorum

Onun ozelle devletle ilgisi yok cnm ya doktorla alakalı oyuzden ben iki farklı doktora gidiyorum birinin eksiğini biri kapatsın diye
Ben her gittiğimde farkli doktora gidiyorum zaten canım aynı poliklinigede alsam farkli doktor oluyo oyle de bi sacmalik

Heralde dediğin gibi canım benim de

İkizler nasılmış canım

İyilermis çok şükür doktor erken doğum riski gözükmüyor dedi

Sen üniversiteye gidiyosun bende üniversite hastanesine gidiyorum ama hep hocaya sıra alıyorum ona muayene oluyorum ücretli.
Yok canım üniversite değil normal devlet hastanesi üniversite hastaneleri bizim eve biraz uzak her gittigimde oğlumda geliyo benle ya babamla gidiyorum arabada bekliyolar yada eşimle arabada bekliyolar o yüzden yol mesafesi az olması lazım sabah kalk kahvaltısını yaptır orda beklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…