2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benm sağ ve sol yanlarm agrıyor böbreklermin üzerimi yoksa böbregmmi anlamdm bende bastryorm kaburgama kadr yada yazma bağlayıp uyuyorm üstüne bastryorm magnezyum dan olablr mi kullanmıyorum

Benm sağ ve sol yanlarm agrıyor böbreklermin üzerimi yoksa böbregmmi anlamdm bende bastryorm kaburgama kadr yada yazma bağlayıp uyuyorm üstüne bastryorm magnezyum dan olablr mi kullanmıyorum
Vitamin kullanıyo musun bugyn aldim bende içinde varmis magnezyum kalsiyum tabi ne kadar var ne kadar ise yarar bakcaz dun asi olmuştum bisey yok dedim kolumda suan bütün vucudum agriyo uyumak istiyorum hemen bacaklarim kollarim sırtım

İlk başlarda tek tük kullandm ama var olmasına ragmen kullanmıyorum maalesef acaba sana aşı yan etkimi yaptı daha benmde 22 Aralık'ta nenyapacam yapaymmı hiçbr fikrim yok

Valla ne güzel olur yaa 2 bardak çayı zor ictim zorla kaldiriyo oğlan beni hadi oyun oynayalım diye bu ara o kadar bisey yapasim yok ki niye böyle oldum ben yaa enerjim sıfır
Yaa aynı bende öyleyim hicbirsey yapmak istemiyorum oradan kalkıp oraya yatayım yuvarlanayim hep böyleyim çok uyuyorum zaten az da olsa evde yürüyüş yapmak istiyorum hareket sıfır ben birde evde yalnızım hep senin çocuk olunca mecbur yapıyorsundur

Kalktım bi iş yaptim ama.baya balkonu yikadim halıları hep balkona attim havalansın diye salonun koltuklarını çektim sildim supurdum oturma odasıninda koltuk altlarını koltukları tek tek.supurdum yatak odasının halıları yikanabilir onları attim makineye yikadim ama bittim suan hiç halim kalmadı

Ya ne çok is yapmışsın maşallah ellerine sağlık ama dikkatli ol ben koltukları falan çekmiyorum artık eşimle yapıyoruz o işleri hep süpürge bile yaparken korkuyorum yandan yandan yapıyorum

kızlar kalsiyum alanlar hangi takviyeyi kullandığını yazabilir mi?

Bir tanıdığımız moralimi bozdu şimdi. Kızın ismini ne koyacaksınız dedi. gülce dedim. isminde gül geçen kişiler gül ile başlayan isimlerin hayatı çok zorlu ve sınavlı oluyor iyice düşündünüz mü dedi Herşeyden çok çabuk etkilenirim çok moralim bozuldu

canım ben onu diyen tanıdığına değil,bu aptalca şeyi kafana takan sana kızdım şu an. lütfen takmayın böyle şeyleri.gülce güzel bir ismi.

off ne alakası var ya...Herbir şeye kulp takma timi iş başında.. mis gibi isim. hep gülsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…