2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim orijinalim nazliydi şimdi x2 ondan galiba mide bulantısı geçtikten sonra benim de çok şey canım çekiyor ilk bebisi öğrendiğimizde sinopa gitmiştik gezmeye bildiğin dağ tepe tırmandım ama şimdi şok oluyorum nasıl yaptım ne cesaret diye ondan sonra çok dikkat ettim ama çok şükür birşey olmadı
Minoris ve siveno içeriği temiz bi bakın bir de instagramda mühendisinoğlu diye bir var o bütün hepsini araştırıyor bebek bezi ıslak mendil şampuan vs
Aslında muhendisinoglu nu takip ediyorum ama bazı yorumlarda gördüm temiz içerikli diye stok yapmıştım yıldızlar listesinde yok falan diyo birşeyler değişmiş falan diyorlar çok emin olamadım o yüzden

indirim zamanlarında sürekli reklam yapmasından dolayı soğudum ben o adamdan

Galiba çok yakınlar hariç kimseye söylememek gerekiyor. Herkesin hayatında zorluklar, sınavlar var. Bence içinde gül olan isimler çok pozitif ama yine de genelleştirmemek lazım. Gülse birsel mesela çok başarılı, piyanist gülsin onay da yine çok başarılı ve hayat dolu, mutlu görünüyor. Çok sevdiğim Gülçin, gülşen isminde arkadaşlarım da normal bir insanın yaşayabileceği zorlukları yaşamışlardır gayet mutlulular.

Benim normalde haftaya olacaktı ama erken yaptırmak zorunda kaldım, 24. Hafta olmadan. Baya yüksek çıktı, iyi ki yaptırmışım diyorum 2 hafta da olsa 1 hafta da olsa daha erken önlem alabilirim. Bence sen de bekleme, insallah normal çıkar.

O nasıl yorum ya ismi gül ile başlayan ve gayet mutlu mesut hayatları olan bir sürü örnek verebiliriz sana boşver Gülce çok çok tatlı bir isim bence yakın bir arkadaşım koydu daha yeni kızına yoksa ben de düşünürdüm koymayı:)

1. saat yüksek çıkıyormuş zaten ama tabi seninki yine de sınırı geçmiş, benim
ilki 66
1. saat 160 çıkmıştı
2. saat 60 çıkmış normal bir şey yok dedi
sen doktorunla haberleşebildin mi?

Bizde bu sene tatile gittik su korona döneminde hamile halimle yeni öğrenmiştim ne cesaret havuza da girdim denize de havuzu hamileyken cok önermiyorlar ya havuza daha cok girdim ama bisey olmadi cok sukur

Mustela aldım ben şampuan
deterjanda ersağdan toz aldım. birde roxy granül sabun.
Bende kullanamadım ersağ ama teyzem benim bebiş için bişeyler almış ordan güzel mi siz kullandınız mı bebek şampuanı yağı falan

Bende ölen amcamın adını koyucam dediğim de ölen insanın adı konmaz diyolar tabiki insanın canını sıkıyorlar ama ben karar verdim dedim kesin bir dille

Canım haberleştim günde yarım saat yürü ve diyetisyene git dedi, bugün diyetisyene gittim diyete başladık doktorum da diyetisyenim de endişelenme diyete uyarsan normale döner dediler, insaallah sıkıntı olmaz, 26.haftam bitecek 4 kilo aldım, bebekte tam gününde ama şeker çıktı işte, senin degerlerin cok iyi masallah

Düzelir düzelir pek çok kişide çıkıyor dikkat edersen yoluna girer. Hamilelikten sonra da geçiyormuş genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…