2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ne çok is yapmışsın maşallah ellerine sağlık ama dikkatli ol ben koltukları falan çekmiyorum artık eşimle yapıyoruz o işleri hep süpürge bile yaparken korkuyorum yandan yandan yapıyorum
Koltuk itekleyince kayıyo gidiyo canım o yüzden çektim yoksa ellemem oğlanın bazasinida çektim oda kayiyo hemen ama bizim yatak imkansiz o yüzden onu hiç ellemiyorum ama belim baya ağrıdı cok yoruldum tuvalet banyo sil süpür halıları çıkar kaldir derken

Hey allahım yaa insanlar her şeye mi soyleyecek soz bulurlar ne alakası var içinden hangi isim geciyosa onu koy canım bakma kimseye

Bu işin sırrı kimseye dememek:) banada tonla şey söylüyorlar

off ne alakası var ya...Herbir şeye kulp takma timi iş başında.. mis gibi isim. hep gülsün inşallah.

Melin koycam dedim belin mi ağrıyo dediler hadi vazgeçtik eşimin içine sinmemişti nilay dedik niloya diyolar. Ne desek bişi bulacaklar anladım artık. :) asla moral bozmayı bırakamıcaklar

Hurafelere inanip da hic kafani yorma canim o neymis oyle ne sacma. Guzel isim hic bakma baskasina heleki hurafelere

Melin koycam dedim belin mi ağrıyo dediler hadi vazgeçtik eşimin içine sinmemişti nilay dedik niloya diyolar. Ne desek bişi bulacaklar anladım artık. :) asla moral bozmayı bırakamıcaklar
Bide insanlardaki bu cesaret nerden geliyo bide yani doguncada başlarlar sütun var mı bu çocuk ac sütun yetmiyo mu ay ne çok duyardım o kadarda cok sütüm vardi ki buzluğa koyup sakladım 2 yasına kadsr emzirdim o buzluktakilrde çöpe gitti yok bu çocuk üşümüş şunun cocugu su kadsr kilo almis seninki niye o kadar kıyaslamaya bayiliyo bizim milletimiz elestirmeyede

canım ben onu diyen tanıdığına değil,bu aptalca şeyi kafana takan sana kızdım şu an. lütfen takmayın böyle şeyleri.gülce güzel bir ismi.

off ne alakası var ya...Herbir şeye kulp takma timi iş başında.. mis gibi isim. hep gülsün inşallah.

Hey allahım yaa insanlar her şeye mi soyleyecek soz bulurlar ne alakası var içinden hangi isim geciyosa onu koy canım bakma kimseye

Bu işin sırrı kimseye dememek:) banada tonla şey söylüyorlar

Hurafelere inanip da hic kafani yorma canim o neymis oyle ne sacma. Guzel isim hic bakma baskasina heleki hurafelere
Çok teşekkür ederim kızlar öyle ısınmıştım ki kızımın ismine. Bir tuhaf oldum. komik bulmak birşeye benzetmek farklı o zaman takmazdım belki. Direk kaderi kötü olur diye bahsedince etkilendim.

Çok severim gülce ismini heleki şiirini ❤ boşver sen onu içine siniyorsa koy tabi
Herşeye korkuyom ben ilk çocuk olunca galiba bi banyo tuvalet temizliyorum bitiyorum şaka bir yana Allah korusun miniklerimizi ❤
Nilay çok naif bi isim bence hangi kafayla niloya diyorlar gülesim geldi

Bizim ailenin bütün kadınlarının ismimleri gül le başlıyor hepsinin şahane hayatları iyi evlilikleri hayırlı evlatları oldu bence hiç bu hurafelere takma kafanı

Ben ilkte daha dikkatsizdim biliyo musun bunda korkar oldum iş yaparken ya bisey olursa ya ağrım olursa ya kanamam olursa kendimi çok mu zorladım acaba diye diye yaptim ama ilkinde ohooo bide şimdi daha cok naz yapıyorum eşime de su canım cekti bu canım cekti yemek yapmak gelmiyo.icimden ilkte hiç böyle değildim acemilik mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…