Beyaz elbise aldım bende kızlar bu gün geldi fotoğraf çekimi yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım. Evde kendimiz bi kaç hatıra çekelim diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz. Hamile fotoğrafı çektirecek olan var mı?
Kızlar bende huzursuz bacak sendromu yaşıyorum. Önceleri doktor şase formunda olan magnezyumu verdi ve hiç bir etkisi olmadı. Sonra spora gittiğim fizyoterapist bu magnezyum formunun bu ağrılar için etkili olmadığını söyledi. 3 magnezyum formunun birden olduğu bir ilaca geçtim ay çok şükür geceleri bitti o ağrılar tavsiye ederim herkese. Yaşayan bilir anca o gece uykusuzluklarını
Kızlar meraba ben insallah nisan annesi olucam sizin yorumlariniza ihtiyacim var. Detayliya girdim bugun burun kemigi kucuk dedj 5 olmasi gerekiyomus 3.1 cikti bi suru olumsuz sey soyledi bide kalbi delik ama kapanabilir dedi ki bunj ben onemsemedim ama burun kemigi bu sekilde olan varmi diger hersey normal.
İlk kızımda öyle dediler bana burun kemiği kısa diye ama genetik canım o üzülme o yüzden önemli olan burun kemiğinin olması kısa veya uzun olması genetik doktorlar en kötüyü söylüyor hep kalp delikliği de çoğunda oluyor ilerleyen haftalarda kapanıyor
İlk kızımda öyle dediler bana burun kemiği kısa diye ama genetik canım o üzülme o yüzden önemli olan burun kemiğinin olması kısa veya uzun olması genetik doktorlar en kötüyü söylüyor hep kalp delikliği de çoğunda oluyor ilerleyen haftalarda kapanıyor
Canim sagol senin olcumun kactiki benim doktor bi burun icin baya olumsuz konustu genetige gittim oda diyo burun kisaligini sık goruruz ama bi burunla tani koyulmaz amniyosentez dedi bende kabul etmedim tabiki