Kızlar selam. Kan tahlillerimde ferittin 1,92 çıkto referans aralığı 5-204. Dr um hastanede iğne tdavisi uygulanacağını söyledi. Aranızda ferittin düşüklüğü yaşayan var mı
Sana tavsiyem.kesinlikle igne ol.ferritinnvucudun demir deposudur dusuk.ben ilac kullanmama rağmen toparlayamadım .dogum yaptim ee baaya kan gidiyor.ayaga kaldiracaklarken bayılmışım 2 unite kan verdiler hastaneden oyle ciktim...
Sola yatma durumunu düzene oturtanlar bebek gelişimleriniz nasıl? Sol tarafa yatınca kan akışı oksijen vs bebek için daha iyiymiş ama ben hala düzenli sola yatamıyorum.. Bebekte sağ tarafta daha hareketli sola dönünce daha hareketsiz..
Olabilir.. belki de öyledir .. Biz Bir şeyler yiyince onlarda da hareket oluyor ya bende öyle düşündüm.. Sağ taraf daha mı iyi geliyor diye ama bilemedim..
Selamlar.. Ben 22-23 haftalar ağır olarak yaşadım bahsettiğiniz ağrıyı. Yürüyemez hale geldim. Gece sağdan sola dönemiyordum her seferinde ağrıyla uyanıyordum. Doktor pelvik ağrısı olduğunu söyledi. Kemikler yumuşayıp doğuma hazırlık için genişliyormuş. Korkulacak bir şey olmadığını söyledi. Hamilelik kemeri kullanmamı ve hareketlerimi yarı yarıya azaltmamı önerdi. Hamilelik kemeri kullanmadım ama bir süre dinlendim. Şimdi çok iyiyim şükür. Süpürge yapmak, alışveriş arabası gibi birşeyi iterek götürmek, ayakla bir şeyleri itmek ve düzeltmek ( kayan halıyı düzeltmek örneğin) gibi hareketler yaptığımda tekrar kendini hatırlatıyor. Çok ayakta kalırsam akşamları hafif ağrı hissediyorum.
Çok geçmiş olsun size de.. Bende endişelenmiştm bi an erken doğum vs diye.. Hamilelik kemerini ilk defa duyuyorum açıkçası bakmak gerek. Dediğiniz gibi akşamları tüm iş bitip dinlenmeye geçince yoğun hissediyorum onun dışında ağrı var ama ciddi rahatsız etmiyor şükür. Teşekkür ederim cvbnz için
Kızlar selam. Kan tahlillerimde ferittin 1,92 çıkto referans aralığı 5-204. Dr um hastanede iğne tdavisi uygulanacağını söyledi. Aranızda ferittin düşüklüğü yaşayan var mı
Benim de değerim seninki kadar olmasa da düşük. Hemoglobine de bakıyor doktorlar değerlendirirken . O kaç ? Ben anemi taşıyıcıyım hiç bir zaman çok yüksek olmadı ama aylar geçtikçe düşüyor değerlerim
Sana tavsiyem.kesinlikle igne ol.ferritinnvucudun demir deposudur dusuk.ben ilac kullanmama rağmen toparlayamadım .dogum yaptim ee baaya kan gidiyor.ayaga kaldiracaklarken bayılmışım 2 unite kan verdiler hastaneden oyle ciktim...
Benim de değerim seninki kadar olmasa da düşük. Hemoglobine de bakıyor doktorlar değerlendirirken . O kaç ? Ben anemi taşıyıcıyım hiç bir zaman çok yüksek olmadı ama aylar geçtikçe düşüyor değerlerim
Diğer değerlerimde düşük. Şimdi hastanedeyim ferinject diye bir ilaç uygulayacaklar. Bir hafta ara ile. Benimde hep değerlerim düşük ama hamilelikle beraber iyice düştü ilaç kullanmama rağmen.
Diğer değerlerimde düşük. Şimdi hastanedeyim ferinject diye bir ilaç uygulayacaklar. Bir hafta ara ile. Benimde hep değerlerim düşük ama hamilelikle beraber iyice düştü ilaç kullanmama rağmen.
Canım ferittin 1,90 yazıyor demir 45 birde demir bağlama kapasitesi var oda 453. İlk ikisi sınır altında bağlama kapasitesi üstünde. Nasıl yorumlanıyor bilmiyorum