2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam. Kan tahlillerimde ferittin 1,92 çıkto referans aralığı 5-204. Dr um hastanede iğne tdavisi uygulanacağını söyledi. Aranızda ferittin düşüklüğü yaşayan var mı

Sana tavsiyem.kesinlikle igne ol.ferritinnvucudun demir deposudur dusuk.ben ilac kullanmama rağmen toparlayamadım .dogum yaptim ee baaya kan gidiyor.ayaga kaldiracaklarken bayılmışım 2 unite kan verdiler hastaneden oyle ciktim...

AA aynı şey bende de oluyor sola yatın dıyorlar ama daha hareketsiz öyle. Rahim tersliği var bende alakası var mıdır acaba

Benim de öyle oluyor. Acaba bebek sağ tarafta rahatsiz mi oluyor diye düşünüyorum ben de
Olabilir.. belki de öyledir .. Biz Bir şeyler yiyince onlarda da hareket oluyor ya bende öyle düşündüm.. Sağ taraf daha mı iyi geliyor diye ama bilemedim..

Çok geçmiş olsun size de.. Bende endişelenmiştm bi an erken doğum vs diye.. Hamilelik kemerini ilk defa duyuyorum açıkçası bakmak gerek. Dediğiniz gibi akşamları tüm iş bitip dinlenmeye geçince yoğun hissediyorum onun dışında ağrı var ama ciddi rahatsız etmiyor şükür. Teşekkür ederim cvbnz için

Ben bir de birsey soracagim kızlar.. 10 gun once doktor randevumda bebek 22+6 cikmisti bugun ultrasonda23+3 cikti. Boyle olan var mi acaba
Bnm de detaylı da 1 hafta kadar geride çıktı o yüzden yatış pozisyonunu sormuştum ne kadar etkiler diye

Kızlar selam. Kan tahlillerimde ferittin 1,92 çıkto referans aralığı 5-204. Dr um hastanede iğne tdavisi uygulanacağını söyledi. Aranızda ferittin düşüklüğü yaşayan var mı
Kuzm benmde 5 degerm bazen 3 hatta saçlar çok dökülür ve sürekli halsz olrsnn

Benim de değerim seninki kadar olmasa da düşük. Hemoglobine de bakıyor doktorlar değerlendirirken . O kaç ? Ben anemi taşıyıcıyım hiç bir zaman çok yüksek olmadı ama aylar geçtikçe düşüyor değerlerim

Sana tavsiyem.kesinlikle igne ol.ferritinnvucudun demir deposudur dusuk.ben ilac kullanmama rağmen toparlayamadım .dogum yaptim ee baaya kan gidiyor.ayaga kaldiracaklarken bayılmışım 2 unite kan verdiler hastaneden oyle ciktim...

Kuzm benmde 5 degerm bazen 3 hatta saçlar çok dökülür ve sürekli halsz olrsnn

Diğer değerlerimde düşük. Şimdi hastanedeyim ferinject diye bir ilaç uygulayacaklar. Bir hafta ara ile. Benimde hep değerlerim düşük ama hamilelikle beraber iyice düştü ilaç kullanmama rağmen.

Diğer değerlerimde düşük. Şimdi hastanedeyim ferinject diye bir ilaç uygulayacaklar. Bir hafta ara ile. Benimde hep değerlerim düşük ama hamilelikle beraber iyice düştü ilaç kullanmama rağmen.
Kaça kadar düştü ?ben de sordum doktora şimdilik gerek yok dedi

İki gün önce elim ayağım tutmadı dedim koronamı oldum demekki demir eksikliğindenmiş.

Kaça kadar düştü ?ben de sordum doktora şimdilik gerek yok dedi
Canım ferittin 1,90 yazıyor demir 45 birde demir bağlama kapasitesi var oda 453. İlk ikisi sınır altında bağlama kapasitesi üstünde. Nasıl yorumlanıyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…