2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm benim de tüp bebek, dogum tarihini sorduğumda benim de istegimle 19 subatta sezeryanla alırız dedi. 38+4 olacak. Oksapar kullanıyor olmam ve hacettepe de doğum yapacağım için planlı sezeryan istedik acikcasi.
Bende oksapar ve hala aspirin kullanıyorum canım. Planlı olması daha iyi olur diye düşündük bizde. Hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin minişlerimiz Gelişmesi nasıl? sen benden çok öndesin maşallah

Geçmiş olsun cnm. Allah şifa versin

Çok sağol canım.
Senin ikiz tabi. Zor olur aynı sancıları daha uzun süre yaşamak. Hayırlısı olsun, sağlıkla gelsinler inşallah

Şimdi kilosu ne kadar canım benim bebişlerde kilolu ama doktor diyet yap falan demedi
Cnm 32+3 te gittim en son 2100 gr di.
GP diye bi değer var yüzdesi yazıyor. O değere bakıyor bnm doktorum. 24.hafta da %80 kusurlarda idi. Şimdi %58 de. 50 - civarı olmalı dedi o değeri yüksek görünce diyete başlattı. Ama şimdi iyi hatta diyor yemeni arttır bakliyati filan kilo al biraz. Şeker karbonhidrat onlara karşı hep.

Evet sağlıkla gelsinler
Gelişimi iyi genelde haftasıyla uyumlu ya da 1 hafta önde çıkıyor. Doktor hep iyi diyor 2 haftaya 1 gidiyor 28.haftadan bu yana.

Selam kızlar geçmişi okuyamayacak kadar yorgunum..

Kızım çok şükür sadece boğaz enfeksiyonu var gibi bugün yarın ateşini gözlemlicem yoksa antibiyotik başlıcaz ki hıc sevmiyorum

Dönüşte e bebekten bikac bişi aldım çıktım hemen eve geldik derse kadar dinlenicem

Şekerden dolayı az yediğinden mı nedir eskisi gibi iştahlı hissetmiyorum kendimi belki de son günlerde biraz stres ve yorgunluk yoğunluk altında olduğumdan

Bende en son 32+3 de gitmiştim 2200 çıkmışlardı GP değerini bilmiyorum belki onla alakalıdır . Zaten şeker karbonhidrat onların bi yararı yokki bebişlere sağlıklı beslenmek gerek

Merak ettim şimdi. Acaba sancım var falan dediğimizde mi bağlıyorlar? Ben söylemedim öyle birşey çünkü. Senin var mı canım ağrın?
Benim onceki doktoruma karnim sertlesiyo dedim 26 da bagladi sanci cikti ilac basladi. yeni doktoruma soyledim sertlesmede artis var diye normal ilaca devam dedi doktor farki var sanki

O gp nerde yazıyor canım ultrason kağıdında mı? ben şimdi baktım göremedim.

Atart canım şimdi okudum geçmiş olsun kızın nasıl oldu inmiştir inşallah ateşi serum sarsıyo çocukları kıyamam inşallah çabuk toparlar

Benim onceki doktoruma karnim sertlesiyo dedim 26 da bagladi sanci cikti ilac basladi. yeni doktoruma soyledim sertlesmede artis var diye normal ilaca devam dedi doktor farki var sanki
Doktordan doktora değişiyor dimi? Belkide şikayet bildirmediğim için bağlamamış olabilir nst ye canım.

Canım rabbim şifa versin inşallah teyzen bu hastalığı yener
Biz daha doğum konusunda hiç konuşmadık sadece ilk randevuya gittiğim gün normal doğum istediğimi belirtmiştim ama şuan doğum şeklim belli değil. Belki bu kontrolde doğum konuşmaya başlarız artık 23 ocakta kontrole gideceğim 34 haftalık olacağız o gün
Umarım antibiyotiğe gerek kalmadan toparlar çok geçmiş olsun tekrardan. Genel yaşadığın şeyler iştahını etkilemiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…