2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım kilosu da gayet iyi nst ye neden bağladı, bu haftalarda nstye başlanıyor mu? Ben dün gittim randevuya, bana söylemedi öyle birşey, neden acaba
Ben de bugun gıttım 32. Hafta nst ye bağlanmadım snrm doktorda. Doktora degısebılıo ya da sikayet olmadıgı ıcın de bağlanmamıs olabılır

O gp nerde yazıyor canım ultrason kağıdında mı? ben şimdi baktım göremedim.
Evet kilosu filan yazıyor ya bir sürü rakamlar filan var. Bendeki kâğıtta sağ üst köşede.
Ama yoksa da takılma bence normal ki doktorun bisi dememiş öyle düşün.

Doktordan doktora değişiyor dimi? Belkide şikayet bildirmediğim için bağlamamış olabilir nst ye canım.
Benim hem ikiz hem sertlesme var dedigim halde baglamadi rahim agzi iyi dedi doktorlarin yaklasimlari cok farkli. Benim onceki tup bebek doktoruydu altinin degerini kuyumcu anlar hesabi en ufak seyi onemsiyodu tup bebek olduklari icin

Sanki mapustan çıkmış gibi olmadik mı
Saldım sizi
Neyse herkese karlı bir sabahtan günaydınnnn ❄🌨
Günaydın tatlım
Seni zorlu günler bekliyor doğduktan sonra
Çok şükür canım, az daha beklesin bebişler içeride
Aynen zamanında sağlıkla gelsinler
Arkadaşlar merhaba ben dün bir mesaj grubuna katılmıştım bugün grup yok olmuş
Yaktım ben orayı
@ilknurrr22 sağol canım
@Emoshhh tek başınaydim canım korkudan doğurucaktim neredeyse neyse ki yardım ettiler
K KurkmantoluS evet 10 cm geçti sabah bizim ev yüksek yerde yokuş aşağı kaydim
Ayyy aman dikkat et. Ödüm kopuyor araba sürerken kaza yapacam yada ters bişey olacak diye
Maşallah canım kilosu da gayet iyi nst ye neden bağladı, bu haftalarda nstye başlanıyor mu? Ben dün gittim randevuya, bana söylemedi öyle birşey, neden acaba
Beni 30 da bağlamaya başladı. Sanırım doktordan doktora değişiyor canım. Hiç şikayetim falan da yoktu
banada 4-5 gündür öyle geliyor
Normal demekki canım
Bendede artış var canım 1-2 gündür, doktor normal diyor.
Bi sorun teşkil etmesin de olsun

Benim hem ikiz hem sertlesme var dedigim halde baglamadi rahim agzi iyi dedi doktorlarin yaklasimlari cok farkli. Benim onceki tup bebek doktoruydu altinin degerini kuyumcu anlar hesabi en ufak seyi onemsiyodu tup bebek olduklari icin
Bizimkiler altın değil mi la teneke mi benim bebem
Ara da görüntülü falan konuş bari kuzum

Amin canım, sağol
Çok isterdim normal doğumu ama normal doğum yapacak kadar cesaretli değilim sanırım ne mutlu sen normal doğum istiyorsun, inşallah istediğin gibi olur

Evet kilosu filan yazıyor ya bir sürü rakamlar filan var. Bendeki kâğıtta sağ üst köşede.
Ama yoksa da takılma bence normal ki doktorun bisi dememiş öyle düşün.
Azıcık tombik benim bebeğim, bakayım dedim ama yok bende. Evet doktor olumsuz birşey söylemedi demekki normal, herşeyi yemeye devam edebilirim

bizim aynı gün görünüyor bende haftaya cuma kontrolde sormayı düşünüyorum benimde sezeryan olur gibi geliyor daha önce sezeryan tüp mide ve gebelikte covid olunca

Aynen kuzu ağızdan alınca çok kötü

Acaba gerekiyorsa hala doktoruna sorup fitil olarak mı alsan
Ocak sonu kontrolum ozmn yeni doktoruma danisicam canim
Masallah bende 2 hafta ince gttigimde 29. Haftada 1700 grmdi acaba 2 oldumu 2 hafta var daha kontrole
Aa bana nedn oyle bisey demedi kullanayim mi birakayim mi diye sordugumda devam edelim dedi tabi sezeryan ya ilki 2. De oyle olsun diye yapiyorlar bence zamanndan once dogm baslayip normal olmasn diye zaten bebeklwr kocaman olmus bu saatn snra sanci olsa igne yapip durdruruyolr dusuk ihtimali soz konusu bile degil

çok kıyaslamamak lazım demekki, hepsi farklı davranıyor

Amin canım, sağol
Çok isterdim normal doğumu ama normal doğum yapacak kadar cesaretli değilim sanırım ne mutlu sen normal doğum istiyorsun, inşallah istediğin gibi olur
Amiin gönlümden geçen hep bu yönde canım ama kısmet diyorum bebeğime en sağlıklı kavuşma şekli nasılsa öyle olsun. Ben kendimde nedense o cesareti görüyorum ama şartlar el verir mi yaşayıp göreceğiz

Kizlar cok snirlendm 1 saat once resmen cnnetlik oluyordum snrden güluyorm mobilya alali 40 gun olmustu bugn gelicekti aradm ne zmn getrceksnz die demezlermi elimizde mobilya yok bi 10 15 gune gelcek siz benmle dalgami geciyorsunuz teslim tarihi bgn dediniz birde mobilya kayseriden geliyordu hani dedm kaplamasi olucakti mobilya kalmamia ellernde anca haber verdiler dedi allahm delirdm iptal ediyorm dedm yuzune kapattim smsi hazirlandim gidip mobilya bakicaz baska magazadan

Merak ettim şimdi. Acaba sancım var falan dediğimizde mi bağlıyorlar? Ben söylemedim öyle birşey çünkü. Senin var mı canım ağrın?
Beni de nst ye bağlamdı. Çok yok sancı. Bende kemikler ağrıo okadar. Oda rahim büyüdükçe olur dedi okadar. 30 da gittim 32 de çağırdı. Belki 32 den sonra nst ye bağlar. 2 hafta da bir gitcem 36 ya kadar. Daha sonra 1 hafta da 1 gitcem.

Off cok sinir bozucu gercekten bızımkı teslımat gününden 2 gun sonra teslım etmıslerdicok sınırlenmıstımmmm senı dusunemıyorum

Afedersin yuh ama ya. Ne kadar çok beklettiler sizi öyle iyi sabrettin vallahi 40 gün. Aynen iyi yapmışsın iptal etmekle. Ön ödeme falan yapmış mıydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…