- 27 Eylül 2018
- 5.524
- 11.233
- 248
Ben de 31. Haftada kontrole gittim beni de bağlamadı daha hiç nstye girmedimDoktordan doktora değişiyor dimi? Belkide şikayet bildirmediğim için bağlamamış olabilir nst ye canım.
Ben de bugun gıttım 32. Hafta nst ye bağlanmadım snrm doktorda. Doktora degısebılıo ya da sikayet olmadıgı ıcın de bağlanmamıs olabılırMaşallah canımkilosu da gayet iyi nst ye neden bağladı, bu haftalarda nstye başlanıyor mu? Ben dün gittim randevuya, bana söylemedi öyle birşey, neden acaba
Bendede artış var canım 1-2 gündür, doktor normal diyor.Kızlar bu arada. Sizde de akıntı da artış var mı? Benim accayip dikkatimi çekiyor bu durum. Normal midir
Evet kilosu filan yazıyor ya bir sürü rakamlar filan var. Bendeki kâğıtta sağ üst köşede.O gp nerde yazıyor canım ultrason kağıdında mı? ben şimdi baktım göremedim.
Benim hem ikiz hem sertlesme var dedigim halde baglamadi rahim agzi iyi dedi doktorlarin yaklasimlari cok farkli. Benim onceki tup bebek doktoruydu altinin degerini kuyumcu anlar hesabi en ufak seyi onemsiyodu tup bebek olduklari icinDoktordan doktora değişiyor dimi? Belkide şikayet bildirmediğim için bağlamamış olabilir nst ye canım.
Saldım siziSanki mapustan çıkmış gibi olmadik mı
Günaydın tatlımNeyse herkese karlı bir sabahtan günaydınnnn❄🌨
Seni zorlu günler bekliyor doğduktan sonraKızlar günaydın.Doktordan çıktım.29+3 1700 gr.Ters dönmüş ama boynunada dolamış kordonu oturuyordu.Nst sancım çıkmadı.Sonra bir daha baktık ultrasonla bu kez de yan yatmış.Aşırı hareketli bu çocuk sürekli dönüyor.Ama herşey yolunda şükür
Aynen zamanında sağlıkla gelsinlerÇok şükür canım, az daha beklesin bebişler içeride
Yaktım ben orayıArkadaşlar merhaba ben dün bir mesaj grubuna katılmıştım bugün grup yok olmuş
Ayyy aman dikkat et. Ödüm kopuyor araba sürerken kaza yapacam yada ters bişey olacak diye@ilknurrr22 sağol canım
@Emoshhh tek başınaydim canım korkudan doğurucaktim neredeyseneyse ki yardım ettiler
K KurkmantoluS evet 10 cm geçti sabah bizim ev yüksek yerde yokuş aşağı kaydim
Beni 30 da bağlamaya başladı. Sanırım doktordan doktora değişiyor canım. Hiç şikayetim falan da yoktuMaşallah canımkilosu da gayet iyi nst ye neden bağladı, bu haftalarda nstye başlanıyor mu? Ben dün gittim randevuya, bana söylemedi öyle birşey, neden acaba
Normal demekki canımbanada 4-5 gündür öyle geliyor
Bi sorun teşkil etmesin de olsunBendede artış var canım 1-2 gündür, doktor normal diyor.
Bizimkiler altın değil mi laBenim hem ikiz hem sertlesme var dedigim halde baglamadi rahim agzi iyi dedi doktorlarin yaklasimlari cok farkli. Benim onceki tup bebek doktoruydu altinin degerini kuyumcu anlar hesabi en ufak seyi onemsiyodu tup bebek olduklari icin
Ara da görüntülü falan konuş bari kuzumBugün aşırı halsizlik var bende kızlar gece hiç rahat uyuyamadım eşim gittikten sonra yattım öğlene doğru uyandım sürekli uyumak istiyorum çok keyfsizim bugün hava da kapalı annemi kardeslerimi özledim neredeyse 4 aydır görmüyorum bi duygusallastim
Amin canım, sağolCanım rabbim şifa versin inşallah teyzen bu hastalığı yener
Biz daha doğum konusunda hiç konuşmadık sadece ilk randevuya gittiğim gün normal doğum istediğimi belirtmiştim ama şuan doğum şeklim belli değil. Belki bu kontrolde doğum konuşmaya başlarız artık23 ocakta kontrole gideceğim 34 haftalık olacağız o gün
Umarım antibiyotiğe gerek kalmadan toparlar çok geçmiş olsun tekrardan. Genel yaşadığın şeyler iştahını etkilemiş olabilir
Kiz allah seniBizimkiler altın değil mi lateneke mi benim bebem
Azıcık tombik benim bebeğim, bakayım dedim ama yok bende. Evet doktor olumsuz birşey söylemedi demekki normal, herşeyi yemeye devam edebilirimEvet kilosu filan yazıyor ya bir sürü rakamlar filan var. Bendeki kâğıtta sağ üst köşede.
Ama yoksa da takılma bence normal ki doktorun bisi dememiş öyle düşün.
bizim aynı gün görünüyor bende haftaya cuma kontrolde sormayı düşünüyorum benimde sezeryan olur gibi geliyor daha önce sezeryan tüp mide ve gebelikte covid oluncaKızlar doktorunuzla konuştunuz mu doğum hakkında. Ben kesin sezeryan istiyorum dedim düno da sen nasıl istersen öyle zorlamam dedi. Tüp bebek olunca zorlamıyormuş normal doğuma. 10-12 marta kadar tutabilirsek 12sinde alırız dedi. 39+0 olacak.
Ocak sonu kontrolum ozmn yeni doktoruma danisicam canimAynen kuzu ağızdan alınca çok kötü
Acaba gerekiyorsa hala doktoruna sorup fitil olarak mı alsan
Masallah bende 2 hafta ince gttigimde 29. Haftada 1700 grmdi acaba 2 oldumu 2 hafta var daha kontroleKızlar günaydın.Doktordan çıktım.29+3 1700 gr.Ters dönmüş ama boynunada dolamış kordonu oturuyordu.Nst sancım çıkmadı.Sonra bir daha baktık ultrasonla bu kez de yan yatmış.Aşırı hareketli bu çocuk sürekli dönüyor.Ama herşey yolunda şükür
Aa bana nedn oyle bisey demedi kullanayim mi birakayim mi diye sordugumda devam edelim dedi tabi sezeryan ya ilki 2. De oyle olsun diye yapiyorlar bence zamanndan once dogm baslayip normal olmasn diye zaten bebeklwr kocaman olmus bu saatn snra sanci olsa igne yapip durdruruyolr dusuk ihtimali soz konusu bile degilŞimdi kilosu ne kadar canım benim bebişlerde kilolu ama doktor diyet yap falan demedi
Ben 32. Haftada bıraktım o ilacı . Bi tane kadın doğum doktoru acıl doğum olursa kanaman durmaz o ilacı bırakmalısın falan demişti zaten kendi doktorumda artık bırak ilacı dedi 32. Haftada
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir
Benim ilk doğum olmasaydı normale alacaktı ama ilk olunca çok zorlanırsın dedi sezeryan olcak ikiz ya
Hergun konuşuyorum hatta 2 saate yakin konuşuyorum karşılıklı oturup çay falan içiyoruz yakın bir yer olsa giderim hatta doğumu bile orada yaparım ama 7 saat meselafe varBizimkiler altın değil mi lateneke mi benim bebem
Ara da görüntülü falan konuş bari kuzum
Benim hem ikiz hem sertlesme var dedigim halde baglamadi rahim agzi iyi dedi doktorlarin yaklasimlari cok farkli. Benim onceki tup bebek doktoruydu altinin degerini kuyumcu anlar hesabi en ufak seyi onemsiyodu tup bebek olduklari icin
Amiin gönlümden geçen hep bu yönde canım ama kısmet diyorum bebeğime en sağlıklı kavuşma şekli nasılsa öyle olsun.Amin canım, sağol
Çok isterdim normal doğumu ama normal doğum yapacak kadar cesaretli değilim sanırımne mutlu sen normal doğum istiyorsun, inşallah istediğin gibi olur
Beni de nst ye bağlamdı. Çok yok sancı. Bende kemikler ağrıo okadar. Oda rahim büyüdükçe olur dedi okadar. 30 da gittim 32 de çağırdı. Belki 32 den sonra nst ye bağlar. 2 hafta da bir gitcem 36 ya kadar. Daha sonra 1 hafta da 1 gitcem.Merak ettim şimdi. Acaba sancım var falan dediğimizde mi bağlıyorlar? Ben söylemedim öyle birşey çünkü. Senin var mı canım ağrın?
Off cok sinir bozucu gercekten bızımkı teslımat gününden 2 gun sonra teslım etmıslerdicok sınırlenmıstımmmm senı dusunemıyorumKizlar cok snirlendm 1 saat once resmen cnnetlik oluyordumsnrden güluyorm mobilya alali 40 gun olmustu bugn gelicekti aradm ne zmn getrceksnz die demezlermi elimizde mobilya yok bi 10 15 gune gelcek siz benmle dalgami geciyorsunuz teslim tarihi bgn dediniz birde mobilya kayseriden geliyordu hani dedm kaplamasi olucakti mobilya kalmamia ellernde anca haber verdiler dedi allahm delirdm iptal ediyorm dedm yuzune kapattim smsi hazirlandim gidip mobilya bakicaz baska magazadan
Afedersin yuh ama ya. Ne kadar çok beklettiler sizi öyle iyi sabrettin vallahi 40 gün. Aynen iyi yapmışsın iptal etmekle. Ön ödeme falan yapmış mıydınızKizlar cok snirlendm 1 saat once resmen cnnetlik oluyordumsnrden güluyorm mobilya alali 40 gun olmustu bugn gelicekti aradm ne zmn getrceksnz die demezlermi elimizde mobilya yok bi 10 15 gune gelcek siz benmle dalgami geciyorsunuz teslim tarihi bgn dediniz birde mobilya kayseriden geliyordu hani dedm kaplamasi olucakti mobilya kalmamia ellernde anca haber verdiler dedi allahm delirdm iptal ediyorm dedm yuzune kapattim smsi hazirlandim gidip mobilya bakicaz baska magazadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?