Sinirden agladm valla araba kapida olsaydi magazaya gidip baslarina yikicaktm doguma ne kalms surada illa gununde olck diye bsy yok erken dogsa ne yaparm ben nasl magdur ettiler beni batsinlar insallahOff cok sinir bozucu gercekten bızımkı teslımat gününden 2 gun sonra teslım etmıslerdicok sınırlenmıstımmmm senı dusunemıyorum
Evet yapmistik tabi sozlesme bile var ama esim gtt konustu iptal etcekler seneti fln parayida vericekler artik o is bile pazartesiye kaldi saka gibiAfedersin yuh ama ya. Ne kadar çok beklettiler sizi öyle iyi sabrettin vallahi 40 gün. Aynen iyi yapmışsın iptal etmekle. Ön ödeme falan yapmış mıydınız
Sen yıne de sakin kalmaya calıs cnmmmmSinirden agladm valla araba kapida olsaydi magazaya gidip baslarina yikicaktm doguma ne kalms surada illa gununde olck diye bsy yok erken dogsa ne yaparm ben nasl magdur ettiler beni batsinlar insallah
Evde tek olunca insan sıkılıo. Bende 4 5 aydır gidemedim köye annemlere. . Anca görüntülü okadar. Taaa Allah kısmet ederse yaza gideriz heralde. Canım saglık olsun da görüntülü falan görürüz sıkma canını.Bugün aşırı halsizlik var bende kızlar gece hiç rahat uyuyamadım eşim gittikten sonra yattım öğlene doğru uyandım sürekli uyumak istiyorum çok keyfsizim bugün hava da kapalı annemi kardeslerimi özledim neredeyse 4 aydır görmüyorum bi duygusallastim
Ne kadar sorumsuz bir mağaza bu böyleEvet yapmistik tabi sozlesme bile var ama esim gtt konustu iptal etcekler seneti fln parayida vericekler artik o is bile pazartesiye kaldi saka gibi
Off çok kötü olmuş canım. Bizede 60 gün teslimat süresi demişlerdi. Aldıktan 3gün sonra aradılar yarın getirelimmi diyeKizlar cok snirlendm 1 saat once resmen cnnetlik oluyordumsnrden güluyorm mobilya alali 40 gun olmustu bugn gelicekti aradm ne zmn getrceksnz die demezlermi elimizde mobilya yok bi 10 15 gune gelcek siz benmle dalgami geciyorsunuz teslim tarihi bgn dediniz birde mobilya kayseriden geliyordu hani dedm kaplamasi olucakti mobilya kalmamia ellernde anca haber verdiler dedi allahm delirdm iptal ediyorm dedm yuzune kapattim smsi hazirlandim gidip mobilya bakicaz baska magazadan
Olan oldu artik napalim ins bu sefer sorun yasamamSen yıne de sakin kalmaya calıs cnmmmm
Birde zincir market gibi her ilcede şubeleri varNe kadar sorumsuz bir mağaza bu böyle
Biz de büyük bir mağazadan dolap aldık gözümüz korktu bunlar getirmez kesin zamanında dedik utandık. 1 ay süre vermişlerdi aldıktan 1 hafta sonra geldi mesela.
Bende de yok şükür. Banada 34ten sonra haftada bir dedi. Artık sık sık görürüz bebişlerimiziBeni de nst ye bağlamdı. Çok yok sancı. Bende kemikler ağrıo okadar. Oda rahim büyüdükçe olur dedi okadar. 30 da gittim 32 de çağırdı. Belki 32 den sonra nst ye bağlar. 2 hafta da bir gitcem 36 ya kadar. Daha sonra 1 hafta da 1 gitcem.
Şuan yaşadığın sorunu anlat bence. Doğuma az kaldığını falan belirt zaten aklindadir bunlar da unutma kuzum inşallah gönlüne göre bulursun da hemen gelirOlan oldu artik napalim ins bu sefer sorun yasamam
Birde zincir market gibi her ilcede şubeleri var
Ne guzel ins bu sefer alcagm yerle sorn yasamam erken gelir
Ya ne guzel sansliymissinz onden pesinat vermistik kalani mobilya gelince diye konusmustuk ama sanslarni kaybettilerOff çok kötü olmuş canım. Bizede 60 gün teslimat süresi demişlerdi. Aldıktan 3gün sonra aradılar yarın getirelimmi diyedaha boya badana işleri vardı odamızın istemedik. Geçen hafta aradılar getirelim mi diye, tamam getirin artık dedik 4 gün önce geldi. Bazen aksilikler olabiliyor, ödemesini yapmış mıydınız? Umarım hemen bulursun yeni mobilyasını.
Evet ama ben yüzünü göremedim hiç. En son 10 kasımda ayrıntılı da gördüm. Dr 2 gün önce gittiğimzde dedim. Renkli yok dedi. Bide bnm oğlanın yüzünü görmek mümkün deil. Zar zor yatarken Bi resim verdi okadar. Dr iyi ama hastane de ki araç gereçler iyi deil sanki. 10 haftada hayırlısıyla geçse hemn saglıcakla kuzuları alalım kucagımıza inşallahBende de yok şükür. Banada 34ten sonra haftada bir dedi. Artık sık sık görürüz bebişlerimizi
Evet günümüz aynı görünüyor. Ben notunu alsın diye erken konuşmak istedim. Seninkide belli gibi evet ,yinede doktorun bilir en iyisini. Hayırlısı olsun canım.bizim aynı gün görünüyor bende haftaya cuma kontrolde sormayı düşünüyorum benimde sezeryan olur gibi geliyor daha önce sezeryan tüp mide ve gebelikte covid olunca
aynen yinede doktor ne derse öyle olur ama sezeryan olursa 40 ı beklemez diye düşünüyorum sağlıkla gelsinler inşallahEvet günümüz aynı görünüyor. Ben notunu alsın diye erken konuşmak istedim. Seninkide belli gibi evet ,yinede doktorun bilir en iyisini. Hayırlısı olsun canım.
Aman ödediğinizi geri alın, başka mobilya elbet bulursun. İzmirde misin? Birine yönlendireyim istersen dicektim.Ya ne guzel sansliymissinz onden pesinat vermistik kalani mobilya gelince diye konusmustuk ama sanslarni kaybettiler
Canım biz cocuk odası yapmıcaktık. Beşik ve dolap alacaktık. Beşiği baya oldu park beşik anne yanı oyun parkı olandan aldık. Dolabı da valla ucuza kaçtık ama napalm tayinciyiz. 400tl ye gittigidiyor dan 4 kapaklı cekmeceli aldık. 20 günde kargoya verdiler 1 günde geldi. Akşam eşim monte etti tmm. Mağazalarda aşırı pahalı ve senın yasadgın sorunu cok yaşayan var. Bizim bile 10 gün demişlerdi 10 günü geçince satıcıyı aradık malzeme sıkıntısından dolayı 20 günü bulur dedi. . Bekledik artık yapcak bşy yok. Çocuk odası da yapmıcaz şimdilik bu gayet iyi geldi.Ya ne guzel sansliymissinz onden pesinat vermistik kalani mobilya gelince diye konusmustuk ama sanslarni kaybettiler
Haa şöyleKiz allah senilafin gelisi denir ya bir is sahibine urunleri daha kiymetlidir o anlamda yani sizinkiler pirlanta
Canım benim. Çok iyi anlıyorum. Ben anneme 1 saat mesafede olmama rağmen bazen kendimi çok yalnız hissediyorum. Çok isterdim yürüyerek gidebilmeyiHergun konuşuyorum hatta 2 saate yakin konuşuyorum karşılıklı oturup çay falan içiyoruz yakın bir yer olsa giderim hatta doğumu bile orada yaparım ama 7 saat meselafe var
Dalga geçer gibiKizlar cok snirlendm 1 saat once resmen cnnetlik oluyordumsnrden güluyorm mobilya alali 40 gun olmustu bugn gelicekti aradm ne zmn getrceksnz die demezlermi elimizde mobilya yok bi 10 15 gune gelcek siz benmle dalgami geciyorsunuz teslim tarihi bgn dediniz birde mobilya kayseriden geliyordu hani dedm kaplamasi olucakti mobilya kalmamia ellernde anca haber verdiler dedi allahm delirdm iptal ediyorm dedm yuzune kapattim smsi hazirlandim gidip mobilya bakicaz baska magazadan
Doktor iyi diyorsa iyidir canım. Belki o 1700 lük bebekler anne babaları da iridir. Onu da göz önüne alman lazımKızlar merhaba 31+1 günlük 41 cm 1727 gram bu değer iyimi sizce doktor iyi diyor ama bana az geliyor 29. Haftafa 1700 olan bebekler var ne yapmam lazım ne yemem lazım
Randevun nasıl geçti canım? iyi miymiş metehan beyBen de bugun gıttım 32. Hafta nst ye bağlanmadım snrm doktorda. Doktora degısebılıo ya da sikayet olmadıgı ıcın de bağlanmamıs olabılır
İyiydi cok sukurRandevun nasıl geçti canım? iyi miymiş metehan bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?