2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok yok doğurmuyorum

Kesinlikle. Biz de esnaf olduğumuz için bu süreçte çok sıkıştık covid meselesi fena vurdu ama of pof demeden bugünleri geçirmeye çalışıyoruz ailelerimiz bebeğimize beşiğini arabasını mama sandalyesini dolabını hediye etti. Etmeseler vallahi şuanki durumumuzda eşime dolap bakalım demeye dilim varmazdı. Bu arada aslında şifonyer ve park beşik gerçekten çok mantıklı oluyor abimde o şekilde aldı yengemde özellikle istemedi oda falan şimdi yeğenim 6 yaşında geçen sene kendi istediği tarzda oda yaptılar mis gibi. Herşey zamanla oturuyor zaten yerine.
Anladım canım izmirde güzel yerlerde evler çok pahalı anladım dolabında yer yok anladım yiyip yiyip kilo alan tek hamile sensin çok ilginç. Ben insanları kırmamak için çok sabrederim ama sabrım sınanıyor gibi hissediyorum. Sana dolapta attı arkadaşlar beğenmedin evi alırken herkes küçük dedi acele ettin. Kusura bakma ben artık sana hiç yorum yapmayacağım bence sende bdv ye konu aç daha iyi olur.
Ben inanmıyorum ona yaa annem beni 42 haftalik doğurmuş karnında en son kakamı yemisim kuvezde kalmışım
Oh maşallah ama annen ne korkmuştur ne üzülmüştür yaa kıyamam

Korkmuştur tabi

Anne bebek çantası hangisini ve nerden ne kadara aldınız bi çantanız kaldı hazırlıklar tamam
Ben bundan aldım Trendyol dan indirim zamanı almıştım 150 TL. Güzel kullanışlı duruyor baya büyük.

Eklentiler

• 2A755964-DDA5-4B83-B17B-8CFE62F52A1C.webp
    16 KB · Görüntüleme: 34
Bende açıklamadan sıkıldım buraya yazdiklarimdan ibaret degil.hayatim herseyin bi sebebi var yazdim acikladim zaten hepsini ev gayet kupon ve kullanisli daha simdiden kardayiz ole kucuk degil asiri .. cok kullanisli oldugu icin cok guzel . 80 metrekare iki arti bir ev yani normal bir ev ole cok kucuk filan degil . Gardroplari begenmedim de degil ikea filan bak diyen oldu cilek bak diyen oldu hepsi 4000 tl 3000 tl idi baktim istersen aatayim sende bak yoksa kafama gore beğenmemezlik degil ben zaten yazılanları havaya atmiyorum hepsine baktim arastirdim.
Neyse tartisacak bsy yok yorumda yapmayablirsin kirilcak kircak bisiyde yok gerilmeyede gerek yok ssabredecekde bsy yok yanlis anlama
Hepsi hallolur insallah bende bisiy yazmak istemiyorum hersey skayet algilaniyor bende bıktım hicbisiy yazmiyim ben en iyisi cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…