- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Yok yok doğurmuyorumHastanede veriyolar hayatım ama sen bilirsin götürmek istiyosan götür
Kardan adam yaptık bizde eğil kalk eğil kalk cok ağrı.oldu
Mavi senin çocuk odanda kucuk bu dolap oraya cok büyük degil mi dolaba niye kafayi taktın bi şifonyer al inan daha kullanışlı.kiz benim oğlumun odasını 1 yaşında aldık o zamana kadar sifonyerde yoktu sadece beşiğinin 4 çekmecesi vardi gayette yetiyodu yedin bitirdin kendini onerdigimiz cozumleri biraz dikkate alsan
Kizz dogurma durkorkutma bizi
Geçmiş olsun canım olsun meyve ye yemek yemesende
Krem falan sürsen işe yaramıyor mu kızKarnimi kasiyarak yırtmak istiyorumcok kotu kaşıniyo delircem
Hay daaaa kremm sür cnmm ya da soguk su mu tutsan?Karnimi kasiyarak yırtmak istiyorumcok kotu kaşıniyo delircem
Bence elini çek anne Az biraz hareket ediyorm engel olmaTırnaklıyorsa
Kesinlikle. Biz de esnaf olduğumuz için bu süreçte çok sıkıştık covid meselesi fena vurdu ama of pof demeden bugünleri geçirmeye çalışıyoruz ailelerimiz bebeğimize beşiğini arabasını mama sandalyesini dolabını hediye etti. Etmeseler vallahi şuanki durumumuzda eşime dolap bakalım demeye dilim varmazdı. Bu arada aslında şifonyer ve park beşik gerçekten çok mantıklı oluyor abimde o şekilde aldı yengemde özellikle istemedi oda falan şimdi yeğenim 6 yaşında geçen sene kendi istediği tarzda oda yaptılar mis gibi. Herşey zamanla oturuyor zaten yerine.Valla her şey dört dörtlük olacak diye bir şey yok kuzum dediğin gibi insanoğlu en iyisini istiyor ama şartlara uyum sağlamak önemli. Her şeyin başı sağlık varsın yatağı kaliteli olmasın ama yavrularımız sağlıklı olsun. Ben park beşik ve şifonyer alırdım şahsen bu kadar sıkıntıda olsam çok uyguna park beşik vs var. Biraz fedakarlık yapmalı insanoğlu yoksa hayat çekilmez ya. Ayağını yorganına göre uzatmalı özellikle bu devirde.
Anladım canım izmirde güzel yerlerde evler çok pahalı anladım dolabında yer yok anladım yiyip yiyip kilo alan tek hamile sensin çok ilginç. Ben insanları kırmamak için çok sabrederim ama sabrım sınanıyor gibi hissediyorum. Sana dolapta attı arkadaşlar beğenmedin evi alırken herkes küçük dedi acele ettin. Kusura bakma ben artık sana hiç yorum yapmayacağım bence sende bdv ye konu aç daha iyi olur.Bizim durum kalmadi zaten evddn dolayi kayinvalidem besigini kaynimda gardrobu alicam dedigi icin acele ediyorum 1 ayda getiriyorlar genelde olunca ya sipariş verincs ondan acele ediyorum cidden gardrobumda hic yer yok carsaflar filan var ayriyetten baza altında da full esya dolu koltuklarim sandiksiz hatta eve sigmayan esyalari koliledik balkonun bi kosesinde duruyorlar ustune yagmur almasin diye naylon örttük . Goze aldim tâbi napalim hem yeri guzel.hem.evi guzel olan yerler izmirde cok pahali ama goze almak farkli sıkılmak farkli canım sıkılıyor iste ne yapayim coronadan yasaklarda bitmiyo herkes gibi hava almak dolasmak istiyorum bebek olunca zaten evden çıkamiycZ bi süre simdiden surekli otur otur .. hareketsiz yasama döndüm 14 kilo aldim yiyip yiyip yatiyorum hareket etcek alan yok yuruyus bandim vardi o da suan balkonda duruyo evde yer yok koyck balkonda kullabilabilir ama havalar 4 5 dereve gidiyo ondan bide 5.kat korktum ustune cikinca bandin baya yukarda duruyosun asagi uccak gibi oluyo cook yuksek .. neyse yazdikca yinw surekli sikayet ediyomusum gibi olcak daha fazla uzatmiyim hepsi çözülür insallah
Oh maşallahBen inanmıyorum ona yaa annem beni 42 haftalik doğurmuş karnında en son kakamı yemisimkuvezde kalmışım
kaşıma canım nemlendirKarnimi kasiyarak yırtmak istiyorumcok kotu kaşıniyo delircem
Yaglandım Ardayi uyutup su tutcam dayanamıyorum cok fena kaşıniyoHay daaaa kremm sür cnmm ya da soguk su mu tutsan?
Kaşımadım yağ sürdüm bol bol ama hala aynikaşıma canım nemlendir
göbüşünde minicik neden kaşınıyor kiKaşımadım yağ sürdüm bol bol ama hala ayni
Korkmuştur tabiKesinlikle. Biz de esnaf olduğumuz için bu süreçte çok sıkıştık covid meselesi fena vurdu ama of pof demeden bugünleri geçirmeye çalışıyoruz ailelerimiz bebeğimize beşiğini arabasını mama sandalyesini dolabını hediye etti. Etmeseler vallahi şuanki durumumuzda eşime dolap bakalım demeye dilim varmazdı. Bu arada aslında şifonyer ve park beşik gerçekten çok mantıklı oluyor abimde o şekilde aldı yengemde özellikle istemedi oda falan şimdi yeğenim 6 yaşında geçen sene kendi istediği tarzda oda yaptılar mis gibi. Herşey zamanla oturuyor zaten yerine.
Anladım canım izmirde güzel yerlerde evler çok pahalı anladım dolabında yer yok anladım yiyip yiyip kilo alan tek hamile sensin çok ilginç. Ben insanları kırmamak için çok sabrederim ama sabrım sınanıyor gibi hissediyorum. Sana dolapta attı arkadaşlar beğenmedin evi alırken herkes küçük dedi acele ettin. Kusura bakma ben artık sana hiç yorum yapmayacağım bence sende bdv ye konu aç daha iyi olur.
Oh maşallahama annen ne korkmuştur ne üzülmüştür yaa kıyamam
Ay bilmiyorum 2 gundur cok kotu kaşıniyo asla gecmiyogöbüşünde minicik neden kaşınıyor ki
evet canım artık 2 kiloya yaklaştılar. ay uy diyip duruyorum bazenİyi akşamlar kızlar bugün ılkkez bukadar ayak hareketleri sert oluyor bayagi acıtıyor gibi sizde de oluyor mu demek ki güçleniyor masallah
Sağ ustte benımkının de ayakları pata küte ıttırıoİyi akşamlar kızlar bugün ılkkez bukadar ayak hareketleri sert oluyor bayagi acıtıyor gibi sizde de oluyor mu demek ki güçleniyor masallah
Ben bundan aldım Trendyol dan indirim zamanı almıştım 150 TL. Güzel kullanışlı duruyor baya büyük.Anne bebek çantası hangisini ve nerden ne kadara aldınız bi çantanız kaldı hazırlıklar tamam
Evet canım bazen cok canimi acıtiyoİyi akşamlar kızlar bugün ılkkez bukadar ayak hareketleri sert oluyor bayagi acıtıyor gibi sizde de oluyor mu demek ki güçleniyor masallah
Gule gule kullan guzelmisBen bundan aldım Trendyol dan indirim zamanı almıştım 150 TL. Güzel kullanışlı duruyor baya büyük.
Bende açıklamadan sıkıldım buraya yazdiklarimdan ibaret degil.hayatim herseyin bi sebebi var yazdim acikladim zaten hepsini ev gayet kupon ve kullanisli daha simdiden kardayiz ole kucuk degil asiri .. cok kullanisli oldugu icin cok guzel . 80 metrekare iki arti bir ev yani normal bir ev ole cok kucuk filan degil . Gardroplari begenmedim de degil ikea filan bak diyen oldu cilek bak diyen oldu hepsi 4000 tl 3000 tl idi baktim istersen aatayim sende bak yoksa kafama gore beğenmemezlik degil ben zaten yazılanları havaya atmiyorum hepsine baktim arastirdim.Kesinlikle. Biz de esnaf olduğumuz için bu süreçte çok sıkıştık covid meselesi fena vurdu ama of pof demeden bugünleri geçirmeye çalışıyoruz ailelerimiz bebeğimize beşiğini arabasını mama sandalyesini dolabını hediye etti. Etmeseler vallahi şuanki durumumuzda eşime dolap bakalım demeye dilim varmazdı. Bu arada aslında şifonyer ve park beşik gerçekten çok mantıklı oluyor abimde o şekilde aldı yengemde özellikle istemedi oda falan şimdi yeğenim 6 yaşında geçen sene kendi istediği tarzda oda yaptılar mis gibi. Herşey zamanla oturuyor zaten yerine.
Anladım canım izmirde güzel yerlerde evler çok pahalı anladım dolabında yer yok anladım yiyip yiyip kilo alan tek hamile sensin çok ilginç. Ben insanları kırmamak için çok sabrederim ama sabrım sınanıyor gibi hissediyorum. Sana dolapta attı arkadaşlar beğenmedin evi alırken herkes küçük dedi acele ettin. Kusura bakma ben artık sana hiç yorum yapmayacağım bence sende bdv ye konu aç daha iyi olur.
Oh maşallahama annen ne korkmuştur ne üzülmüştür yaa kıyamam
Benim elimden gelmez ki dikmek elyaf gibi de değil canım da ince minder gibiIçi elyaflımı benim öyleydi sokup yıkayıp tekrar geçirip diktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?