Çekirdek al çekirdek hem heyecanlı yerler var süt biter hemenO kadar sayfa birikmiş ki hızlarına sut yetiştiremiyorum
Bol lökosit yazıyor rakamla bisey göremedimBana denk gelmedin diyelim
Enfeksiyon da lökosit değerin kaç
4 yaş cağnımmmm
Bol lökosit mi. İlk defa duydum. Bende de vardı da ilk başta en yüksek 30 oldu. En son 7 falandı sanırım. Sorun olur mu acaba diye merak ettimBol lökosit yazıyor rakamla bisey göremedimgebeliğin başından beri var 3-4 defa antibiyotik kullandım ama bana mısın demiyor
Ben seni daha kucuk.saniyodum kiz4 yaş cağnımmmm
Niye çok mu bebemsiyimBen seni daha kucuk.saniyodum kiz
İnşaAllahh yapar diyelm o zman canmDikis yapabilen kaynanam olmasini isterdim o zaman
İyi geceler canımHadi yatin gari sabaha 100 sayfa birikiyorr kahvalti yaprkne okurum.diyorm kahvalti yapamiyorm sonraaiyi geceler herkeslere
Vallahi sayfanın ortasında içimden geçirmedim değilçekirdek daha iyi giderdi
Benim süt bittiO kadar sayfa birikmiş ki hızlarına sut yetiştiremiyorum
İnşallah hepimizin minnakları vaktinde gelirBakalım bu defa nasıl olacak inşallah vakitlice gelir
Benim de 29u gormuslugum var antibiyotige ragmen ama 10 a dusurduk sukur.Bol lökosit mi. İlk defa duydum. Bende de vardı da ilk başta en yüksek 30 oldu. En son 7 falandı sanırım. Sorun olur mu acaba diye merak ettim
Bi yas konusulmustu ben seni 24 diye hatirladimNiye çok mu bebemsiyim27 oldum hatta
Sağol canım teşekkür ederimBen de üzüldüm baya yorumlara bakarak aldım ama memnun değildim ama memnun kalan da çok kişi var
Tahlil vermekte fayda var diye düşünüyorum. Akıntı rengi ve kokusu da önemliymis.Bol lökosit mi. İlk defa duydum. Bende de vardı da ilk başta en yüksek 30 oldu. En son 7 falandı sanırım. Sorun olur mu acaba diye merak ettim
Ee 2 sene önce 24 yümBenim de 29u gormuslugum var antibiyotige ragmen ama 10 a dusurduk sukur.
Bi yas konusulmustu ben seni 24 diye hatirladim
İnşallah bi sıkıntı olmazTahlil vermekte fayda var diye düşünüyorum. Akıntı rengi ve kokusu da önemliymis.
Enfeksiyon ya idrar kanalında ya da bebeğe giden rahim kanalında olabiliyor dedi doktor bebeğe giden kanalda olursa bebek için risk oluşturuyormuş. Durum bu şekilde ama çözümü hakkında hiç bir fikrim yokşunu uyguladım işe yaradı diyen varsa çok makbule geçer
Doktorun sorun görmedıyse sıkıntı yoktur bencee , ölcumler net deıl kesın deılll bebısı huzursuz etme annesı :)Kizlar sizlere danismak istedigim birşey var bugun doktor kontrolum vardi bebegin olcumlerinde şakak ve bacak kemigi boyu bir hafta geride cikti karin ve kilo olcumu haftasiyla uyumlu kalp ekosu normal suyu normal doktorda bir sorun oldugunu soylemedi 3 hafta sonra kontrole gel dedi kontrolden cikinca huzursuzlanmaya basladim neden geride bu olcumler diye suan bunu dert ediyorum sizlerin olcumleriniz nasil kuruntu mu yapiyorum .
Bendensin her ay idrar tahlili ve enfeksiyonBol lökosit yazıyor rakamla bisey göremedimgebeliğin başından beri var 3-4 defa antibiyotik kullandım ama bana mısın demiyor
Hiç bir şey olmaz canım bacak boyu genelde tüm boy hakkında bilgi verir - ki bebeğin o anki pozisyonundan dolayı çok yanıltıcı olabilir. Gebelik boyunca gelişimin en iyi göstergesi kilodur. Onda bile 2-3 hafta geriden gelen bebekler gayet sağlıklı doğuyor. Düşünüp kendini üzme keyfini çıkarKizlar sizlere danismak istedigim birşey var bugun doktor kontrolum vardi bebegin olcumlerinde şakak ve bacak kemigi boyu bir hafta geride cikti karin ve kilo olcumu haftasiyla uyumlu kalp ekosu normal suyu normal doktorda bir sorun oldugunu soylemedi 3 hafta sonra kontrole gel dedi kontrolden cikinca huzursuzlanmaya basladim neden geride bu olcumler diye suan bunu dert ediyorum sizlerin olcumleriniz nasil kuruntu mu yapiyorum .
7 ne ki benim 153Bol lökosit mi. İlk defa duydum. Bende de vardı da ilk başta en yüksek 30 oldu. En son 7 falandı sanırım. Sorun olur mu acaba diye merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?