2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bol lökosit yazıyor rakamla bisey göremedim gebeliğin başından beri var 3-4 defa antibiyotik kullandım ama bana mısın demiyor
Bol lökosit mi. İlk defa duydum. Bende de vardı da ilk başta en yüksek 30 oldu. En son 7 falandı sanırım. Sorun olur mu acaba diye merak ettim

Bol lökosit mi. İlk defa duydum. Bende de vardı da ilk başta en yüksek 30 oldu. En son 7 falandı sanırım. Sorun olur mu acaba diye merak ettim
Tahlil vermekte fayda var diye düşünüyorum. Akıntı rengi ve kokusu da önemliymis.
Enfeksiyon ya idrar kanalında ya da bebeğe giden rahim kanalında olabiliyor dedi doktor bebeğe giden kanalda olursa bebek için risk oluşturuyormuş. Durum bu şekilde ama çözümü hakkında hiç bir fikrim yok şunu uyguladım işe yaradı diyen varsa çok makbule geçer

Benim de 29u gormuslugum var antibiyotige ragmen ama 10 a dusurduk sukur.

Bi yas konusulmustu ben seni 24 diye hatirladim
Ee 2 sene önce 24 yüm
İnşallah bi sıkıntı olmaz

Kizlar sizlere danismak istedigim birşey var bugun doktor kontrolum vardi bebegin olcumlerinde şakak ve bacak kemigi boyu bir hafta geride cikti karin ve kilo olcumu haftasiyla uyumlu kalp ekosu normal suyu normal doktorda bir sorun oldugunu soylemedi 3 hafta sonra kontrole gel dedi kontrolden cikinca huzursuzlanmaya basladim neden geride bu olcumler diye suan bunu dert ediyorum sizlerin olcumleriniz nasil kuruntu mu yapiyorum .

KurkmantoluSero Canom seni tebrik ediyorum bi gittim geldm karışmş ortalık bende çay kahve derken yeni uzandm işte okuyana kadr bu zman oldu

Doktorun sorun görmedıyse sıkıntı yoktur bencee , ölcumler net deıl kesın deılll bebısı huzursuz etme annesı :)

Hiç bir şey olmaz canım bacak boyu genelde tüm boy hakkında bilgi verir - ki bebeğin o anki pozisyonundan dolayı çok yanıltıcı olabilir. Gebelik boyunca gelişimin en iyi göstergesi kilodur. Onda bile 2-3 hafta geriden gelen bebekler gayet sağlıklı doğuyor. Düşünüp kendini üzme keyfini çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…