2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaarrr beni gece gece duygudan duyguya sürüklediniz valla
Sayfaya girip bi baktım 40 küsür sayfa mesajı görünce şaşırdım
Özel mesajlaşmayı bırakıp burda devam edeceğinizi duyunca sevindim
Mesajları okuyup alışveriş fikirleri paylaşanları görünce heyecanlandım
Birden ortam gerilince ben de gerildim
Burda her yazılan şeyi okumaya çalışıyorum ama çoğuna yorum yapmıyorum yapacağım yorumun karşıdaki insana faydası olacağini düşünürsem yazıyorum. Çözümü ya da tavsiyesi olacak konuların konuşulması çok iyi oluyor
Mesela ben daha hiç bir alışveriş yapmadım 31. Haftadayim plesenta aşağıda idrar yolu enfeksiyonum var erken doğum olabilir dedi artık yavaştan araştırmaya başladım sizlerin fikirleri benim için çok önemli
o nedenle takipteyim

Biri gümüş kapağı da sorduydu ya. Valla ona bakmayı da unuttum. Hep erindiğimden oluyor bunlar. İyi çocuğum oldu ha
Ahahaahahah oda çürümüş Bi iddia vallaha olmasa benim kocamın olmazdı hadi demekten dilimde tüy biter Bi türlü kalkmaz üşenir

Gününğ bekler inşallah canım

Yok canım kalkma yat gari. Aklına gelince atarsın.
Tamam bebişiö
Ve benim seni ilk defa görmem
Ahahaahahah oda çürümüş Bi iddia vallaha olmasa benim kocamın olmazdı hadi demekten dilimde tüy biter Bi türlü kalkmaz üşenir
Bence de olmasa benimde olmazdı

Şurda doğumlara zaten az kaldı canım mutlu mesut girelim çıkalım doğuma hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Uykusuz Koala kizim.40 haftayı doldurup geldi.sabirliydi guzel kizim hic acele etmedi Oluşum bakalim nr zaman gelecek. gelişimlerini tamamlayıp gelsinler bizler onları bekliyoruz.....
Bende her gece doğumdan sonra kucağıma alacağım anı.hayal ediyorum. Kızımda cok ağlamıştım bakalim.duygularim.nasil olacakm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…