- 27 Kasım 2018
- 3.793
- 4.181
- 133
Yok canım kalkma yat gari. Aklına gelince atarsın.Baktım sonra adını unuttum tekrar yazmayı unuttum. Kısır bir döngü. Yattım şusn. Bak dersen kalkıyım
Hah şöyle
Hepimiz hayırla yaşayalım çiçeğim
Evet normal etiket fiyatı 170 TL üzerinde duruyor çantanın kendisi de iyi görünüyor aldım bakalım.. Kampanya ne kadar geçerli bilmiyorumDün 150 tl alışveriş yaptık e bebekten fiyatta baya iyiymis
Ahahaahahah oda çürümüş Bi iddia vallaha olmasa benim kocamın olmazdı hadi demekten dilimde tüy biter Bi türlü kalkmaz üşenirBiri gümüş kapağı da sorduydu ya. Valla ona bakmayı da unuttum. Hep erindiğimden oluyor bunlar. İyi çocuğum oldu ha
Gününğ bekler inşallah canımKızlaaarrr beni gece gece duygudan duyguya sürüklediniz valla
Sayfaya girip bi baktım 40 küsür sayfa mesajı görünce şaşırdım
Özel mesajlaşmayı bırakıp burda devam edeceğinizi duyunca sevindim
Mesajları okuyup alışveriş fikirleri paylaşanları görünce heyecanlandım
Birden ortam gerilince ben de gerildim
Burda her yazılan şeyi okumaya çalışıyorum ama çoğuna yorum yapmıyorumyapacağım yorumun karşıdaki insana faydası olacağini düşünürsem yazıyorum. Çözümü ya da tavsiyesi olacak konuların konuşulması çok iyi oluyor
Mesela ben daha hiç bir alışveriş yapmadım 31. Haftadayimplesenta aşağıda idrar yolu enfeksiyonum var erken doğum olabilir dedi artık yavaştan araştırmaya başladım sizlerin fikirleri benim için çok önemli
o nedenle takipteyim
Tamam bebişiöYok canım kalkma yat gari. Aklına gelince atarsın.
Ve benim seni ilk defa görmemKızlaaarrr beni gece gece duygudan duyguya sürüklediniz valla
Sayfaya girip bi baktım 40 küsür sayfa mesajı görünce şaşırdım
Özel mesajlaşmayı bırakıp burda devam edeceğinizi duyunca sevindim
Mesajları okuyup alışveriş fikirleri paylaşanları görünce heyecanlandım
Birden ortam gerilince ben de gerildim
Burda her yazılan şeyi okumaya çalışıyorum ama çoğuna yorum yapmıyorumyapacağım yorumun karşıdaki insana faydası olacağini düşünürsem yazıyorum. Çözümü ya da tavsiyesi olacak konuların konuşulması çok iyi oluyor
Mesela ben daha hiç bir alışveriş yapmadım 31. Haftadayimplesenta aşağıda idrar yolu enfeksiyonum var erken doğum olabilir dedi artık yavaştan araştırmaya başladım sizlerin fikirleri benim için çok önemli
o nedenle takipteyim
Bence de olmasa benimde olmazdıAhahaahahah oda çürümüş Bi iddia vallaha olmasa benim kocamın olmazdı hadi demekten dilimde tüy biter Bi türlü kalkmaz üşenir
Evet ben sordum sen gittin kavgalara karıştınBiri gümüş kapağı da sorduydu ya. Valla ona bakmayı da unuttum. Hep erindiğimden oluyor bunlar. İyi çocuğum oldu ha
Tamam kuuzu inşallahEvet ben sordum sen gittin kavgalara karıştınyarın ölçersen yaz kız unutma
Tamam abbaValla tatliya baglanmasina cok sevindim olayin M Muallimezzz zaten yerin ayri K KurkmantoluS senin de oyle yerin ayri dua grubundan beri taniyorum seni ne guzel bir topic adi yeter anne yaziyor topicte hic kotu konusmayalim birdaha hicbirimiz
Şurda doğumlara zaten az kaldı canım mutlu mesut girelim çıkalım doğuma hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahValla tatliya baglanmasina cok sevindim olayin M Muallimezzz zaten yerin ayri K KurkmantoluS senin de oyle yerin ayri dua grubundan beri taniyorum seni ne guzel bir topic adi yeter anne yaziyor topicte hic kotu konusmayalim birdaha hicbirimiz
Sen benden guccuksun tabiiTamam kuuzu inşallah
Tamam abba
Aynen kuzuŞurda doğumlara zaten az kaldı canım mutlu mesut girelim çıkalım doğuma hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Bilgim olmayan konularda yazmıyorum dediğim gibi demek ki konuşulan çoğu konuda fikrim yokmuşVe benim seni ilk defa görmem
Sen kaçsın kiSen benden guccuksun tabii
Aynen kuzu
Bana denk gelmedin diyelimBilgim olmayan konularda yazmıyorum dediğim gibi demek ki konuşulan çoğu konuda fikrim yokmuş
çekirdek daha iyi giderdiBir bardak süt eşliğinde olup bitenleri okuyorum
Bakalım bu defa nasıl olacak inşallah vakitlice gelirOğlumu 39 civarı doğurdum. Kızımda çok yoğun çalışıyordum 37+3 de sancıyla hastaneye yatışım yapıldı serum ve iğnelerle durdurdular 5 gün sonra doğurdum
İnşallah ya hem rahat lardık hemde yavrularımıza kavuşurdukValla daha ne kadar dikkat edecem şaşırdım hayırlısıyla bi doğuraydık
O kadar sayfa birikmiş ki hızlarına sut yetiştiremiyorumBir bardak süt eşliğinde olup bitenleri okuyorum
30Sen kaçsın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?