2 haftaya kadar normal kuruntu yapıp bebeği hiiiiç üzme bütün bebekler o kriterlere uyacak da değil kimimiz uzun kimimiz kısayız böyle düşün benim mesela vücudum uzun bacak boyum kısa olabilir böyle şeylerKizlar sizlere danismak istedigim birşey var bugun doktor kontrolum vardi bebegin olcumlerinde şakak ve bacak kemigi boyu bir hafta geride cikti karin ve kilo olcumu haftasiyla uyumlu kalp ekosu normal suyu normal doktorda bir sorun oldugunu soylemedi 3 hafta sonra kontrole gel dedi kontrolden cikinca huzursuzlanmaya basladim neden geride bu olcumler diye suan bunu dert ediyorum sizlerin olcumleriniz nasil kuruntu mu yapiyorum .
Kizlar sizlere danismak istedigim birşey var bugun doktor kontrolum vardi bebegin olcumlerinde şakak ve bacak kemigi boyu bir hafta geride cikti karin ve kilo olcumu haftasiyla uyumlu kalp ekosu normal suyu normal doktorda bir sorun oldugunu soylemedi 3 hafta sonra kontrole gel dedi kontrolden cikinca huzursuzlanmaya basladim neden geride bu olcumler diye suan bunu dert ediyorum sizlerin olcumleriniz nasil kuruntu mu yapiyorum .
Bugun bol atraksiyon vardi uyku mu dayanır kaçtı tabiEn son uyuyacak diyeli 2 saat oldu mu acabauykum kaçtı ya benim velet zabahnan kalkıp suratımı yalamaya başlar
Benim suratımı yalayan da yok ama kaç defa uyanıyorumEn son uyuyacak diyeli 2 saat oldu mu acabauykum kaçtı ya benim velet zabahnan kalkıp suratımı yalamaya başlar
Biz de esımle ılk defa bu kdr oturduk ama bızım bebe yok sabah uyuruz bol boll:)En son uyuyacak diyeli 2 saat oldu mu acabauykum kaçtı ya benim velet zabahnan kalkıp suratımı yalamaya başlar
Ah hepbir heyecan hersey sorunsuz ilerlesin istiyorum hepimiz icinDoktorun sorun görmedıyse sıkıntı yoktur bencee , ölcumler net deıl kesın deılll bebısı huzursuz etme annesı :)
Bacak boyu degilde şakak ölçümü biraz tedirgin etti gerci kendini dogru duzgun gostermiyor zaten hepbi eliyle koluyla yuzunu kapatiyorHiç bir şey olmaz canım bacak boyu genelde tüm boy hakkında bilgi verir - ki bebeğin o anki pozisyonundan dolayı çok yanıltıcı olabilir. Gebelik boyunca gelişimin en iyi göstergesi kilodur. Onda bile 2-3 hafta geriden gelen bebekler gayet sağlıklı doğuyor. Düşünüp kendini üzme keyfini çıkar
Haklisiniz istee ahh daha onceden tatsiz deneyimlerim oldugu icin hepbir kuruntu tedirginlik yasiyorum rabbim hepimize sag saglim yavrularimiza kavusmayi nasip etsin insallah2 haftaya kadar normal kuruntu yapıp bebeği hiiiiç üzme bütün bebekler o kriterlere uyacak da değil kimimiz uzun kimimiz kısayız böyle düşün benim mesela vücudum uzun bacak boyum kısa olabilir böyle şeyler
Cok sagolun bende oyle dedim kendi kendime 3 hafta sonra gel demezdi dedimBir sıkıntı görseydi doktor söylerdi mutlaka sakın sıkma canını
Biz ne kadar korkar stres yaparsak bebek de onladar etkilenir elimizden geldiğince sakin olmamız lazım illaki korkuyoruz herşeyden inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişiniAh hepbir heyecan hersey sorunsuz ilerlesin istiyorum hepimiz icin
Bacak boyu degilde şakak ölçümü biraz tedirgin etti gerci kendini dogru duzgun gostermiyor zaten hepbi eliyle koluyla yuzunu kapatiyor
Haklisiniz istee ahh daha onceden tatsiz deneyimlerim oldugu icin hepbir kuruntu tedirginlik yasiyorum rabbim hepimize sag saglim yavrularimiza kavusmayi nasip etsin insallah
Cok sagolun bende oyle dedim kendi kendime 3 hafta sonra gel demezdi dedim
Ah kizlar cok sagolun hepiniz cok tatlisiniz insallah bebekler sag salim vakti zamaninda gelir evlerimizi senlendirirler.
Amin insallah hepbirlikte hiçbirimiz darda kalmayalim insallahBiz ne kadar korkar stres yaparsak bebek de onladar etkilenir elimizden geldiğince sakin olmamız lazım illaki korkuyoruz herşeyden inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini
İnşallaaahAmin insallah hepbirlikte hiçbirimiz darda kalmayalim insallah
Oy maşallah.Uykusuz Koala kizim.40 haftayı doldurup geldi.sabirliydi guzel kizim hic acele etmedi Oluşum bakalim nr zaman gelecek. gelişimlerini tamamlayıp gelsinler bizler onları bekliyoruz.....
Bende her gece doğumdan sonra kucağıma alacağım anı.hayal ediyorum. Kızımda cok ağlamıştım bakalim.duygularim.nasil olacakm
Merhaba şu güne kadar bebeğim hiç gününde olmadı hep 1 hafta ya da 10 gün geride çıkıyordu şimdi de öyle gerçi. Bizim de tek tek ölçümlerde gerilikler var bazı yerleri 1 hafta bazı yerleri 10 gün bir ara şakaklar ise 2 haftayı aşmıştı. Zaten en çok gerilik hep şakaklar arasında çıkıyordu. Detaylı ultrason yapıldığı haftadan beri en çok bunu inceliyor doktorum ve söylediği şey bunun genetik olduğu. Detaylı ultrason günü sadece 10 gün geriydi şakaklar ve perinatologta genetik olduğunu düşündü ama 2 kontrol öncesi neredeyse 3 haftaya çıkmıştı fark. Kendi doktorum şöyle dedi son kontrolümüzde başta 2 ölçüye bakarız biri bizim için çok önemlidir dedi diğerini de kontrol ederi ama bizim için diğeri kadar önemli değil çünkü gelişimi ile alakalı değil kafanın şekli ile alakalı dedi. Önemli olan ölçü zaten güzel ilerliyor senin çok geride dediğin ölçünün bir zararı yok tabiki takip edeceğiz ama tamamen genetik özelliklerinizden kaynaklı olduğunu düşünüyorum dedi.. Biraz uzun oldu ama anlatmak istedim sen de üzülme zaten 1 haftalık farkı gerilik olarak bile saymıyor doktorlar. Sizinde bizim gibi anneye ya da babaya benzemiş kafa yapısı ondan öyle büyük ihtimalleKizlar sizlere danismak istedigim birşey var bugun doktor kontrolum vardi bebegin olcumlerinde şakak ve bacak kemigi boyu bir hafta geride cikti karin ve kilo olcumu haftasiyla uyumlu kalp ekosu normal suyu normal doktorda bir sorun oldugunu soylemedi 3 hafta sonra kontrole gel dedi kontrolden cikinca huzursuzlanmaya basladim neden geride bu olcumler diye suan bunu dert ediyorum sizlerin olcumleriniz nasil kuruntu mu yapiyorum .
Oy maşallah.umarım vakti zamanında gelir yavrularımız ben de çok hayaller kuruyorum kurarken bile ağlıyorum sanırım bebeğim doğunca uzun bir süre ona her bakışımda ağlayacağım
Merhaba şu güne kadar bebeğim hiç gününde olmadı hep 1 hafta ya da 10 gün geride çıkıyordu şimdi de öyle gerçi. Bizim de tek tek ölçümlerde gerilikler var bazı yerleri 1 hafta bazı yerleri 10 gün bir ara şakaklar ise 2 haftayı aşmıştı. Zaten en çok gerilik hep şakaklar arasında çıkıyordu. Detaylı ultrason yapıldığı haftadan beri en çok bunu inceliyor doktorum ve söylediği şey bunun genetik olduğu. Detaylı ultrason günü sadece 10 gün geriydi şakaklar ve perinatologta genetik olduğunu düşündü ama 2 kontrol öncesi neredeyse 3 haftaya çıkmıştı fark. Kendi doktorum şöyle dedi son kontrolümüzde başta 2 ölçüye bakarız biri bizim için çok önemlidir dedi diğerini de kontrol ederi ama bizim için diğeri kadar önemli değil çünkü gelişimi ile alakalı değil kafanın şekli ile alakalı dedi. Önemli olan ölçü zaten güzel ilerliyor senin çok geride dediğin ölçünün bir zararı yok tabiki takip edeceğiz ama tamamen genetik özelliklerinizden kaynaklı olduğunu düşünüyorum dedi.. Biraz uzun oldu ama anlatmak istedim sen de üzülme zaten 1 haftalık farkı gerilik olarak bile saymıyor doktorlar. Sizinde bizim gibi anneye ya da babaya benzemiş kafa yapısı ondan öyle büyük ihtimalle
Ah ben de bugün sesini duyunca nasıl tepki veririm acaba dedimBende bu gün doğurduğumda ne yaparım nasıl olurum onu düşündüm ilk gördüğümde ne hissederim içim Bi hoş oluyo
İnşallah kavuşuruz ne büyük nimet evlat Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasıp etsinAh ben de bugün sesini duyunca nasıl tepki veririm acaba dedimSanırım sürekli ağlayacağım annem annem diye yaa Çok istiyorum kavuşmayı
İnşallah canım benim dileyen isteyen herkese nasip olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.İnşallah kavuşuruz ne büyük nimet evlat Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasıp etsinşükredecek Bi Sebeb hayata bugün çok daraldım gerçekten ama daha pozitif oldu böyle bu yazıları okumak insanın içini açıyo ya
Valla bebek için 3 kıyafet koyucam 3 4 zıbın 10 tane bez 2 tane kundak 1 tane battaniye ne olur olmaz pişik kremi şuan aklımda bunlar var kendimede havlu 2 gecelik terlik birde emzirme südyeni koyucam aklıma gelen mantıklı bulduğum şuan için bunlarTamam çiçeğim
Doğru yaa ben niye onu düşünmediysem
Neler koydun canım
Rabbim sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah benim gunu gunune ilerliyordu hep bugun bukadar farki gorunce endiselendim insallah hep guzel haberler aliriz guzel haberler veririz birbirimizeOy maşallah.umarım vakti zamanında gelir yavrularımız ben de çok hayaller kuruyorum kurarken bile ağlıyorum sanırım bebeğim doğunca uzun bir süre ona her bakışımda ağlayacağım
Merhaba şu güne kadar bebeğim hiç gününde olmadı hep 1 hafta ya da 10 gün geride çıkıyordu şimdi de öyle gerçi. Bizim de tek tek ölçümlerde gerilikler var bazı yerleri 1 hafta bazı yerleri 10 gün bir ara şakaklar ise 2 haftayı aşmıştı. Zaten en çok gerilik hep şakaklar arasında çıkıyordu. Detaylı ultrason yapıldığı haftadan beri en çok bunu inceliyor doktorum ve söylediği şey bunun genetik olduğu. Detaylı ultrason günü sadece 10 gün geriydi şakaklar ve perinatologta genetik olduğunu düşündü ama 2 kontrol öncesi neredeyse 3 haftaya çıkmıştı fark. Kendi doktorum şöyle dedi son kontrolümüzde başta 2 ölçüye bakarız biri bizim için çok önemlidir dedi diğerini de kontrol ederi ama bizim için diğeri kadar önemli değil çünkü gelişimi ile alakalı değil kafanın şekli ile alakalı dedi. Önemli olan ölçü zaten güzel ilerliyor senin çok geride dediğin ölçünün bir zararı yok tabiki takip edeceğiz ama tamamen genetik özelliklerinizden kaynaklı olduğunu düşünüyorum dedi.. Biraz uzun oldu ama anlatmak istedim sen de üzülme zaten 1 haftalık farkı gerilik olarak bile saymıyor doktorlar. Sizinde bizim gibi anneye ya da babaya benzemiş kafa yapısı ondan öyle büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?