2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım. Sen bolbol su iç. Havuç suyu da şekere etki ediyorsa eğer

Havuc suyunu 1 bardak ıceceksın ama yıne de seker varsa doktora sormak da fayda vsr devecı armudu da ıyı gelıyormus

Merhaba amniyon sivisi mi az sizin de bende de aynı sıkıntı var da o yüzden soruyorum kaç cm suyunuz

İnşallah canım. Sen bolbol su iç. Havuç suyu da şekere etki ediyorsa eğer
Havuc suyunu 1 bardak ıceceksın ama yıne de seker varsa doktora sormak da fayda vsr devecı armudu da ıyı gelıyormus
Teşekkür ederim kızlar . Ben doktoru tekrar arayayım en iyisi havuç suyu için . Ona göre içeyim . Sizlerde suyu ihmal etmeyin en önemli şey onu anladım şimdi . Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah . Sağlıkla gelsin miniklerimiz

Merhaba amniyon sivisi mi az sizin de bende de aynı sıkıntı var da o yüzden soruyorum kaç cm suyunuz
Canım hiç bilmiyorum yani o şekilde cm olarak hiçbirşey söylemedi . Ama azalmış dedi . %40 diye bir sınırı varmış onun altı riskli oluyormuş . Bizimki % 65 gibi dedi . Haftaya bakalım yine daha çok azalıyormu takip edelim dedi .

Ahh cnm benim 28.haftada suyum sınırda dedi dopplere girdim 10 cm cikti ite kaka 33.haftaua girdik ama gecen sali doktora sordum suyun marta kadar dayanmayacigini söyledi erken doğum riski olduğunu sürekli evde yatıyorum is yapmıyorum yorgunluk erken dogumu tetikler dedi su bittiği anda şubatta alirim bebegi diyo cok korkuyorum havuç suyunu sormadım ama normal icme suyuyla artmayacagini söyledi

Cok ayakta kalamıyorum sanki su sizintisi oluyor gibi e-bebekten herseyi internetten alsam nasıl olur insan illa bi kumaşa dokunmak istiyor gündüz de esim calisiyor aksam çocuklarla çıkamıyoruz haftasonu hepten yasak e-bebek ten aldığınız ürünlerin kalitesi nasil ki alanlar yazabilir mi

Canım bende de şeker olduğundan diyetisyene gidiyorum . Benim diyetisyen havucu sadece salatanın içinde yememe müsaade ediyor tek bile yeme diyor şeker içeriğinden dolayı . Doktoruna danış öyle iç kızların dediği gibi

Baktılar birsey yok enfeksiyon yok amniyon şur yaptılar birsey çıkmadı anlamadığımız bir şekilde su bitiyo
Olsun kritik haftaları gecmıssın saglıkla kavusacaksın bebegıne alısverıs ıcın de takılma al ınternetten dogunca sonra gıder alırsın cnmm onlar fasa fisoo, e bebek de hello baby bıraz kucuk kalıo e bebek de bebbek markası da var o normal boyutlar da fısher price da brz kucuk ebatları, bı kaç parça lazımlı olanları alırsın cok dusunme sen dınlen uzan

Ben müslin kumaşları , bebeğin kıyafetlerini, hamile yastığını , emzirme yastığını ve daha bir çok şeyimi aldım e bebekten . Reflü yatağından memnun kalmadım bir tek geri verdim plastik kokusu havalandırmama rağmen geçmemişti . Ama tulumları , alt üst takımları , beyaz atletleri filan gayet güzel ben memnunun . Hatta şimdi de nevresim takımı bakıyorum .

Havuç suyu öneriyorlar şeker problemin yoksa

Canım inan ben bebeğimin çorabına kadar internetten aldım, koronadan dolayı gitmedim çekindim , sıkma canını e bebekteki çoğu şey kaliteli ben memnun kaldım sen dinlenmene bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…