- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
İnşallah canım. Sen bolbol su iç. Havuç suyu da şekere etki ediyorsa eğerKızlar teşekkür ederim bende ilk zamanlardan böyle bir konu hatırlıyorum aklımda havuç diye kalmış hatta gelirken marketten birçok havuç aldım . Birde şekerim var bişey yiyip içmeye de korkuyorum . Doktora içtiğim suyla ilgisi olup olmadığını sordum .tabi ki mutlaka var sen günde 3 lt su içmeye devam et dedi . Bir sorun olur mu bidaha ki kontrole kadar dedim 6 gün var zaten . Nst de sıkıntı yok ,bişey olmaz allahın izniyle , sen bunu kafana takma şimdi dedi . Allah yardımcımız olsun inşallah bir sıkıntı olmaz
Canım teşekkür ederim . Maalesef şekerim sınırda yediklerine de dikkat et demişlerdi . Bebişim şuan 2450 grammış . Doktoru arayıp sorayım bari havuç suyunu . Suyu normalde günde en az 2-3 lt içiyordum . Birkaç gündür daha az içiyordum belkide ondan oldu . Suyu iyice artırayım artık
Havuc suyunu 1 bardak ıceceksın ama yıne de seker varsa doktora sormak da fayda vsr devecı armudu da ıyı gelıyormusKızlar teşekkür ederim bende ilk zamanlardan böyle bir konu hatırlıyorum aklımda havuç diye kalmış hatta gelirken marketten birçok havuç aldım . Birde şekerim var bişey yiyip içmeye de korkuyorum . Doktora içtiğim suyla ilgisi olup olmadığını sordum .tabi ki mutlaka var sen günde 3 lt su içmeye devam et dedi . Bir sorun olur mu bidaha ki kontrole kadar dedim 6 gün var zaten . Nst de sıkıntı yok ,bişey olmaz allahın izniyle , sen bunu kafana takma şimdi dedi . Allah yardımcımız olsun inşallah bir sıkıntı olmaz
Merhaba amniyon sivisi mi az sizin de bende de aynı sıkıntı var da o yüzden soruyorum kaç cm suyunuzKızlar teşekkür ederim bende ilk zamanlardan böyle bir konu hatırlıyorum aklımda havuç diye kalmış hatta gelirken marketten birçok havuç aldım . Birde şekerim var bişey yiyip içmeye de korkuyorum . Doktora içtiğim suyla ilgisi olup olmadığını sordum .tabi ki mutlaka var sen günde 3 lt su içmeye devam et dedi . Bir sorun olur mu bidaha ki kontrole kadar dedim 6 gün var zaten . Nst de sıkıntı yok ,bişey olmaz allahın izniyle , sen bunu kafana takma şimdi dedi . Allah yardımcımız olsun inşallah bir sıkıntı olmaz
İnşallah canım. Sen bolbol su iç. Havuç suyu da şekere etki ediyorsa eğer
Teşekkür ederim kızlar . Ben doktoru tekrar arayayım en iyisi havuç suyu için . Ona göre içeyim . Sizlerde suyu ihmal etmeyin en önemli şey onu anladım şimdi . Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah . Sağlıkla gelsin miniklerimizHavuc suyunu 1 bardak ıceceksın ama yıne de seker varsa doktora sormak da fayda vsr devecı armudu da ıyı gelıyormus
Canım hiç bilmiyorum yani o şekilde cm olarak hiçbirşey söylemedi . Ama azalmış dedi . %40 diye bir sınırı varmış onun altı riskli oluyormuş . Bizimki % 65 gibi dedi . Haftaya bakalım yine daha çok azalıyormu takip edelim dedi .Merhaba amniyon sivisi mi az sizin de bende de aynı sıkıntı var da o yüzden soruyorum kaç cm suyunuz
Size ne dediler acaba nasıl takip ediyorlar . Ya da herhangi birşey önerdiler miMerhaba amniyon sivisi mi az sizin de bende de aynı sıkıntı var da o yüzden soruyorum kaç cm suyunuz
Ahh cnm benim 28.haftada suyum sınırda dedi dopplere girdim 10 cm cikti ite kaka 33.haftaua girdik ama gecen sali doktora sordum suyun marta kadar dayanmayacigini söyledi erken doğum riski olduğunu sürekli evde yatıyorum is yapmıyorum yorgunluk erken dogumu tetikler dedi su bittiği anda şubatta alirim bebegi diyo cok korkuyorum havuç suyunu sormadım ama normal icme suyuyla artmayacagini söylediCanım hiç bilmiyorum yani o şekilde cm olarak hiçbirşey söylemedi . Ama azalmış dedi . %40 diye bir sınırı varmış onun altı riskli oluyormuş . Bizimki % 65 gibi dedi . Haftaya bakalım yine daha çok azalıyormu takip edelim dedi .
10 günde 1 kontrole çağırıyor tansiyon ve şeker kesinlikle yükselmeyecek sadece senin dinlenmene ve yorgun olmamana bağlı suyun artması dediSize ne dediler acaba nasıl takip ediyorlar . Ya da herhangi birşey önerdiler mi
Kese de hasar mı var peki?10 günde 1 kontrole çağırıyor tansiyon ve şeker kesinlikle yükselmeyecek sadece senin dinlenmene ve yorgun olmamana bağlı suyun artması dedi
Baktılar birsey yok enfeksiyon yok amniyon şur yaptılar birsey çıkmadı anlamadığımız bir şekilde su bitiyoKese de hasar mı var peki?
Canım bende de şeker olduğundan diyetisyene gidiyorum . Benim diyetisyen havucu sadece salatanın içinde yememe müsaade ediyor tek bile yeme diyor şeker içeriğinden dolayı . Doktoruna danış öyle iç kızların dediği gibiKızlar teşekkür ederim bende ilk zamanlardan böyle bir konu hatırlıyorum aklımda havuç diye kalmış hatta gelirken marketten birçok havuç aldım . Birde şekerim var bişey yiyip içmeye de korkuyorum . Doktora içtiğim suyla ilgisi olup olmadığını sordum .tabi ki mutlaka var sen günde 3 lt su içmeye devam et dedi . Bir sorun olur mu bidaha ki kontrole kadar dedim 6 gün var zaten . Nst de sıkıntı yok ,bişey olmaz allahın izniyle , sen bunu kafana takma şimdi dedi . Allah yardımcımız olsun inşallah bir sıkıntı olmaz
Olsun kritik haftaları gecmıssın saglıkla kavusacaksın bebegıne alısverıs ıcın de takılma al ınternetten dogunca sonra gıder alırsın cnmm onlar fasa fisoo, e bebek de hello baby bıraz kucuk kalıo e bebek de bebbek markası da var o normal boyutlar da fısher price da brz kucuk ebatları, bı kaç parça lazımlı olanları alırsın cok dusunme sen dınlen uzanBaktılar birsey yok enfeksiyon yok amniyon şur yaptılar birsey çıkmadı anlamadığımız bir şekilde su bitiyo
Ben müslin kumaşları , bebeğin kıyafetlerini, hamile yastığını , emzirme yastığını ve daha bir çok şeyimi aldım e bebekten . Reflü yatağından memnun kalmadım bir tek geri verdim plastik kokusu havalandırmama rağmen geçmemişti . Ama tulumları , alt üst takımları , beyaz atletleri filan gayet güzel ben memnunun . Hatta şimdi de nevresim takımı bakıyorum .Cok ayakta kalamıyorum sanki su sizintisi oluyor gibi e-bebekten herseyi internetten alsam nasıl olur insan illa bi kumaşa dokunmak istiyor gündüz de esim calisiyor aksam çocuklarla çıkamıyoruz haftasonu hepten yasak e-bebek ten aldığınız ürünlerin kalitesi nasil ki alanlar yazabilir mi
12 buçuk da da ben kalktım 6 buçuk oldu saat ağrıdan uyumadım napalım yapacak bir şey yok canımBamm ben yeni kalktm ve namaz kıldm Daha bişey yemedn saate inanamıyorum
Havuç suyu öneriyorlar şeker problemin yoksaKızlar bugün kontrolümüz vardı . 33+1 im . Nst de bir sorun yok şükür . Bebeğimde sağlıklı şükürler olsun .Ama amniyon sıvısında azalma varmış. Çok az değil ama takip edilmesi gerekiyor dedi . 6 gün sonra kontrole çağırdı tekrar . Aranızda var mı amniyon sıvısı düşük olan ne yaptılar bununla ilgili
Öylemi yanlış etiket yapmışım demek kiYa bunu ben yazmadim ama ben etketliym nasl oldu anlamadm
Cok ayakta kalamıyorum sanki su sizintisi oluyor gibi e-bebekten herseyi internetten alsam nasıl olur insan illa bi kumaşa dokunmak istiyor gündüz de esim calisiyor aksam çocuklarla çıkamıyoruz haftasonu hepten yasak e-bebek ten aldığınız ürünlerin kalitesi nasil ki alanlar yazabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?