2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bundan aldım ben cok beğendim. Kalitesi güzel büyüklüğü de hoşuma gitti. Tavsiye ederim cnm
Teşekkür ederim canım peki uyku seti aldın mı? Benim baktığım uyku setlerinde yan korumalık filan da var öyle bisey alsam bu beşiğe uyar mı yoksa düz yorgan yastık nevresim mi almak gerek

35*200 LCW koruma var 2 tane alınıp belki iş görür hale getirilebilir kızlar. 49 TL fiyatı

Hala bulantı için ilaç içen var mıydı

Genetik yapısı olabilir canım anne baba küçük kafalıysa.. Ayrıntılı usg ye girmiş miydin bir sorun olduğunu sanmıyorum
Evet canim perinatologta bakmisti haftasi biraz kucuktu sonra kendi doktorumda bakti ayrintili zaten ilk defa bu kontrolde boyle bisey cikti kimsenin bebeginde bir sorun olmasin insallah saglikla alalım kucaklarimiza .
Canım bana da bacak boyu hakkında bisey dediler mi dedi yok dedi baya bi baktı bi sorun mu var dedim yok tamam o kadar geride değil dedi kafama takılmıştı ama kızlar sağolsun icimi
Sağolsunlar insan derdini paylasacak akil alacak birilerini ariyor boyle durumlarda .

Grupta corona geçirenler vardı. Kaç günde iyileştiniz? Ben covidim galiba ya. Tat koku var ama Yarın 9. Gün olacak iyileşemedim. Bacak ağrım cok oluyo kaslarım gücsüz bide basınç hissi basta cok oldu gögsümden beynime resmen. ne ilaçlar ictiniz ben sadece parol aldım. Pazartesi sağlık ocagına gidip kan testi vereyim diyorum. Ha bugun geçti ha yarın derken düzelemedim bi ya. Hatta bi gün iyileşir gibi oldum ertesi gün pert uyandım. Eşimde hic belirti yok

Çok geçmiş olsun

Napyonz Ballar hastane çıkışı neden 3 tane alon diyorsunz ki birde biberon birtane yetmiyor mu ki bi kaç tane alıyorsunz???
Hastaneye götürmek için olanı mi soruyorsun canim yoksa genel olarak mi? Eger hastane içinse kıyafeti kirlenirse diye 3 tane demiştir arkadaş. Hatta ben 4 tane koydum ne olur ne olmaz dursun çantada zaten hepsi minicik olduğu için çok yer kaplamiyor biberon için de yedek olmasin mi hiç canim hastane için değil de ev için.

Ben de aynı park beşiği almayı düşünüyorum anne yani olan model demi? Geldi mi ürün nasıl görseldeki gibi mi
Evet görseldeki gibi aynı biz beğendik baya
Cnm bende yoyko almıstım. Yatak almadım henüz. 70x110 küçük mü geldi?

Benim baktığım model bu 70x110 diyor
Visco yatağı park beşiğin içine koymadım daha. Beşiğin kutusunda ölçü olarak 116x76x77 yazıyor ama sanırım bu dış ölçüsü. Instagramda bi sayfaya mesaj attım nevresim için, onlar iç ölçüsü 70x110'dur muhtemelen dediler.

Eşimin vakti olursa beşiği tekrar kurdurup yatağı içine koycam. Dedikleri gibi sanırım, bu kutuda yazan dıştan ölçüsü.

Kuran okuyordum çiçeğim. Hatime niyetlendim de inşallah

Baktın mı
MaşaAllah barekallah kuzm bnde niyetlenmiştm güya okurm diye ama okumayı geç başlamadm bile yemeklerden sonra fenalaşyorm grlem gidendi bizm depremden dolayı gitmelermz olmadı bi türlü

Hastane için sordum kuzm hani bu pandemiden dolayı olsun vs. Çok tutmyorlar bebegi seni çok geldi 3 takım götrmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…