2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 2 hafta ara tatilde oluyorum. Ama iznim 37 de yani ara tatilden sonraki hafta başlıyor. 2 hafta aktarılmıyor mı

Bu perşembe doktora gideceğim 32 hafta bitiyor ve aktaramayacaksam iznimi ayrılmayı düşünüyorum
Böyle birşeyden haberim yoktu bilen biri aydınlatırsa sevinirim. Bende 32 den sonra devam ettim. 37 de aktaracağım. 37 tam tatil bitimine geliyor. O iki haftayı vermeyecekler mi yani

Böyle birşeyden haberim yoktu bilen biri aydınlatırsa sevinirim. Bende 32 den sonra devam ettim. 37 de aktaracağım. 37 tam tatil bitimine geliyor. O iki haftayı vermeyecekler mi yani
Yönetmelikte fiilen çalışma yazıyor benim görev yaptığım yerde aynı durumu geçen yıl iki farklı arkadaşım yaşadı biri iznini aktardı biri aktaramadı ve benim okulum aktarmıyor yarın arayacağım müdür beyi ama sanırım diyeceklerini tahmin ediyorum

Bu uygulamadaki farklılıklar çok sinir bozucu Şu an tüm hayallerim yıkıldı gece gece

Belki idareniz bir şey söylemez iyi düşünün raporu verirken demedilerse bir şey sorun olmaz diye düşünüyorum ama bu işlerde de pek bilgim yok
Valla çalışabilir raporunda izin 9 şubatta başlar yazıyordu. bakalım bekleyip göreceğiz. Ben sorsam mı sormasam mı. Belki bilmiyorlardır.

Valla çalışabilir raporunda izin 9 şubatta başlar yazıyordu. bakalım bekleyip göreceğiz. Ben sorsam mı sormasam mı. Belki bilmiyorlardır.
Bence hiç sormayın herkese adil bir şekilde uygulama yapılsa keşke ya benim de canım çok sıkkın aslında aktramamak değil de birinin aktarıp senin öylece kalman can sıkıcı

Bence hiç sormayın herkese adil bir şekilde uygulama yapılsa keşke ya benim de canım çok sıkkın aslında aktramamak değil de birinin aktarıp senin öylece kalman can sıkıcı
Aynen öyle. Birde şimdiye kadar kimse Öyle birşey olmuyor demedi bana. Birden hayallerim yıkıldı

Atart okudun mu canım?
ara tatil doğum sonrasına dahil değilmiş

Yanı ne demek oluyor ara tatil hıc işimize yaramayacak mı ben tatile 32 de başladıysam dönüşte sanki 32 de kalmış gibi mi olucam

Baktım da ben bu slingi kullanamam gibi geldi
Alışınca çok rahat kullanıldığını söylüyorlar. ben ilkinde almamıştım ama bunda kullanacağım inş
Sling mi kanguru mu daha kullanışlı olur acaba?
Kanguru zaten çok rahat bir şey ben çok seviyorum. O da ergonomiklerden olacak tabi. Ama yine de o yenidoğan zamanı ve 4-5 aya kadar sling daha sarıp sarmalıyor diyor kullananlar bence de öyledir. Kanguru da takıp çıkarması çok kolay tabi

Aynen öyle. Birde şimdiye kadar kimse Öyle birşey olmuyor demedi bana. Birden hayallerim yıkıldı
Ben de duyunca baya çıldırdım haksızlık dedim ama maalesef arkadaş tabii şokla öğrenip milli eğitime bile gitmiş hocam doğrusu uygulanması gereken bu demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…