- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Biraz geç yazıyorum ama ancak okuyabildim sayfalarıAynen kuzum yatınca daha da artıyor biraz yastığı yüksek tutmak gerekiyormuş cok fena mide yanması. Ağrılarım da çok afedersin sabah tuvalete gidince bittisanırım bazen ağrıları karıştırıyorum yada bagirsak huzursuzluğum tetikledi ben regl arasi gibi hissettim cok şükür ki bitti gitti. Normalde takmam böyle ağrıları da sonlara geliyoruz ya
Çok geçmiş olsun benimde 9 çıktı halsizlik sebebiyle gittim doktora ama ilaç kullanma rağmen artmiyor da sağlık ocağında ki doktorum önemsiyor kadın doğumcu pek oralı olmadı benimde takviye ye gerek var mıdır endişe ettim şimdi doğuma az.kaldı allah korusunKızlar bugün kontrolm vardı kanıma tekrar baktılar ben iyi degilm kansızlıgm ilac kullanmama Ragmen 8 e düşmüş kan takviyesi alacam Akşama kadr burdayz bişey olrsa Allah korusun onu bileememdua edin o nabzlarmn yükselişi bulantıyla Tansiyon düşüklüğü bundanmş herhalde kızlar bebegin durumu amniyon sıvısı yeterli biraz haftasna göre bebegimn göbeği biraz küçkmüş onun ne anlama geldiğini bilmyorm ne demk bilen varsa benmle paylaşnn Lütfen duanzda untmayn 30+5 te 1568 gr kilosu kızımn Bu kadr kızlar Kilosu iyimi sizce
Bende alırken oğluma da aldım ihtiyacı da vardı ama birinw alıp diğerine almamak farklı hissettiriyor galiba belki de zamanla oturacak bişey. Markette ise 1 tane hakkı oluyor onu aşmıyorBizde bebege bisey alırken hep ardaya da bi tane bisey alıyoruz acaba yanlış mi yapıyoruz diye düşünmeye başladım bu aralar akıl almaz derecede her seye agliyo ve yok lafını bilmiyo bisey yok diyoruz yoku bilmiyo çocuk
Hatta yeni geliyorum tekrar sağlık ocağına gittim elim.kolum tutmuyor halsizlik var 2 gündürÇok geçmiş olsun benimde 9 çıktı halsizlik sebebiyle gittim doktora ama ilaç kullanma rağmen artmiyor da sağlık ocağında ki doktorum önemsiyor kadın doğumcu pek oralı olmadı benimde takviye ye gerek var mıdır endişe ettim şimdi doğuma az.kaldı allah korusun
Bez stoğu yapmanızı önermem babanız çok ince düşünmüş ama ya o bez pişik yaparsa yazık olur sonra stoğaKızlar tecrübenize ihtiyacım var. Babam bebeğe bez stoğu yapmak istiyor. Arabaya sığdığı kadar alacakmış. Bez numaraları nasıl olmalı. Bana yardımcı olur musunuzEn çok kaç numaralı bez kullanılır
kan ilacı kullanmıyor musun canım.Hatta yeni geliyorum tekrar sağlık ocağına gittim elim.kolum tutmuyor halsizlik var 2 gündür
Bak korkulacak bişey yok demis canim stres yapma lütfen doktorun arayınca burdan da haber ver mutlaka."Korkulacak birşey yok, sakin ol. Birazdan seni arayacağım" yazmış canım. Bakalım ne diyecek.
Ohh ne güzel uyumuşsun özendim vallaBiraz geç yazıyorum ama ancak okuyabildim sayfaları
Yastığı yükseltmek biraz işe yarıyor dün gece öyle bir uyumuşum ki bugün uyandığımda saat 12ye geliyordu bir önceki gecenin uykusuzluğundan oldu böyle. Hatta dün akşam annem gelmişti bize kalmaya, sabah işe giderken gidişini bile duymamışım annemin.
Ağrının geçmesine çok sevindim dediğin gibi birçok seyi normal karşılıyorum ama sonlara yaklaştıkça acaba gerçekten normal mi diye sorguluyor insan
Bence de ama kırmak istemedim. İnşallah iyi gelir. toptan işinde çalışıyor babam. iyi gelmezse iade eder artık.Bez stoğu yapmanızı önermem babanız çok ince düşünmüş ama ya o bez pişik yaparsa yazık olur sonra stoğa
Kızlar tecrübenize ihtiyacım var. Babam bebeğe bez stoğu yapmak istiyor. Arabaya sığdığı kadar alacakmış. Bez numaraları nasıl olmalı. Bana yardımcı olur musunuzEn çok kaç numaralı bez kullanılır
Ben de uzun zaman sonra böyle uyudum hayret ettim wcye bile kalkmamışımOhh ne güzel uyumuşsun özendim vallabende uzun zamandır oyle deliksiz uyku uyumadım darısı bana olsun o zaman
Eğer iade gibi bir şansınız olacaksa babanı da kırmak istemiyorsan olabilir tabii. Kaç numaradan kaç tane olmalı kısmına ise yorum yapamayacağım tecrübe yok o kısımdaBence de ama kırmak istemedim. İnşallah iyi gelir. toptan işinde çalışıyor babam. iyi gelmezse iade eder artık.
Aynen market hakkı bi tane tabi benle.gidince babasıyla gidince yok sınırBende alırken oğluma da aldım ihtiyacı da vardı ama birinw alıp diğerine almamak farklı hissettiriyor galiba belki de zamanla oturacak bişey. Markette ise 1 tane hakkı oluyor onu aşmıyor
1 ve 2 cok alma canım biraz 3 en çokta 4 olsun bence cok hızlı geçiş oluyoKızlar tecrübenize ihtiyacım var. Babam bebeğe bez stoğu yapmak istiyor. Arabaya sığdığı kadar alacakmış. Bez numaraları nasıl olmalı. Bana yardımcı olur musunuzEn çok kaç numaralı bez kullanılır
Kargo olayinda sıkıntı yaşamıyoruz ama gidip aldığımızda illa ki istiyo oda bisey bende istemeden aliyorum artikahah annelik hediyesini hepimiz istiyoruz bakalim ne olucak benimde cok cok yakin arkadaslarm 2 ay once baby shower yaptilar bana ord bir suru hediye geldi bebek icin fln smdi dogumda bebek icin hediye almayiz direk kuzeye aliriz diyolr bende diyorm en iyisi oyle yapin
Oylede alistrima canim bu sefer bebege bi corap alsan bana neden almadin diye dusunucek bende ilk zamanlar bebege ne alsam oglumada aliyodm bisey ama baktm kargo gelio hemen dior ki bana ne aldn diye soruyor en son otrdm konustm.kardesn dunyaya ciplak gelicek onun kiyafete ihtiyaci var bizm cesit cesit kiyafetimiz var ona biseyler almak zorundayim dedim tamam annecm bana kucuk gelenleride kardesime ayirablirsin dedismdi kardesn eksikleri btti ogluma diyorm senin istedigin bisey varmi hyr yok diyor bisey alicaksam sadece ona sipris veriyorm o kargo ona ait oluyor bir sonraki kargo kendi eksiklerm sadece kendime aldm.diyorm anlaysla karsiliyor yoksa isin icinden cikamam gerckten
yaaa yerimBugün eşim 4 gibi gelecek ve pazara gideceğizinanılır gibi değil pazara gittiğime bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi genelde gitsek de ben çocukla arabada beklerdim eşim çabuk çabuk alır çıkardı. Bugün mahalledeki semt pazarına gideceğiz. Makyaj falan mı yapsam acaba ya da topuklu bot mu giysem karlı yolda en sevdiğim kıyafetleri giymeliyim ya çok mutluyum
YaaaBugün eşim 4 gibi gelecek ve pazara gideceğizinanılır gibi değil pazara gittiğime bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi genelde gitsek de ben çocukla arabada beklerdim eşim çabuk çabuk alır çıkardı. Bugün mahalledeki semt pazarına gideceğiz. Makyaj falan mı yapsam acaba ya da topuklu bot mu giysem karlı yolda en sevdiğim kıyafetleri giymeliyim ya çok mutluyum
Ahahaha şu maç saatleri beni de sinir ediyor. Bu hafta hep erken geliyor eve her gün çıkıp gezeriz dedi anca pazara gidiyoruz ama ben okeyim yani razıyımYaaaeşim 2 gün izinli hafta sonuyla 4 bizde yarin cikcaz dolascaz biraz cok bunaldim bugun çıkalım dedim ama 4te maç varmis
Evet komfer diye surup halini alıyorum ama etki etmiyor dedi doktor endişe etti doğuma az kaldı yukseltmemiz gerekli falan dedikan ilacı kullanmıyor musun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?