2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz geç yazıyorum ama ancak okuyabildim sayfaları
Yastığı yükseltmek biraz işe yarıyor dün gece öyle bir uyumuşum ki bugün uyandığımda saat 12ye geliyordu bir önceki gecenin uykusuzluğundan oldu böyle. Hatta dün akşam annem gelmişti bize kalmaya, sabah işe giderken gidişini bile duymamışım annemin.
Ağrının geçmesine çok sevindim dediğin gibi birçok seyi normal karşılıyorum ama sonlara yaklaştıkça acaba gerçekten normal mi diye sorguluyor insan

Çok geçmiş olsun benimde 9 çıktı halsizlik sebebiyle gittim doktora ama ilaç kullanma rağmen artmiyor da sağlık ocağında ki doktorum önemsiyor kadın doğumcu pek oralı olmadı benimde takviye ye gerek var mıdır endişe ettim şimdi doğuma az.kaldı allah korusun

Bende alırken oğluma da aldım ihtiyacı da vardı ama birinw alıp diğerine almamak farklı hissettiriyor galiba belki de zamanla oturacak bişey. Markette ise 1 tane hakkı oluyor onu aşmıyor

Kızlar tecrübenize ihtiyacım var. Babam bebeğe bez stoğu yapmak istiyor. Arabaya sığdığı kadar alacakmış. Bez numaraları nasıl olmalı. Bana yardımcı olur musunuz En çok kaç numaralı bez kullanılır

Hatta yeni geliyorum tekrar sağlık ocağına gittim elim.kolum tutmuyor halsizlik var 2 gündür

Bez stoğu yapmanızı önermem babanız çok ince düşünmüş ama ya o bez pişik yaparsa yazık olur sonra stoğa

"Korkulacak birşey yok, sakin ol. Birazdan seni arayacağım" yazmış canım. Bakalım ne diyecek.
Bak korkulacak bişey yok demis canim stres yapma lütfen doktorun arayınca burdan da haber ver mutlaka.
Ohh ne güzel uyumuşsun özendim valla bende uzun zamandır oyle deliksiz uyku uyumadım darısı bana olsun o zaman

Uykusuz Koala a katılıyorum canim ben simdi bile alırken çok büyük paketler almadım pişik olma ihtimaline karşı. Bence doğumdan sonra alması daha mantıklı olur.

Bence de ama kırmak istemedim. İnşallah iyi gelir. toptan işinde çalışıyor babam. iyi gelmezse iade eder artık.
Eğer iade gibi bir şansınız olacaksa babanı da kırmak istemiyorsan olabilir tabii. Kaç numaradan kaç tane olmalı kısmına ise yorum yapamayacağım tecrübe yok o kısımda

Bende alırken oğluma da aldım ihtiyacı da vardı ama birinw alıp diğerine almamak farklı hissettiriyor galiba belki de zamanla oturacak bişey. Markette ise 1 tane hakkı oluyor onu aşmıyor
Aynen market hakkı bi tane tabi benle.gidince babasıyla gidince yok sınır
Doğru mu yapıyoruz iste almakla almasak mi acaba benimkinin çokta ihtiyacı yok oyle aliyorum her seferinde bi tane
1 ve 2 cok alma canım biraz 3 en çokta 4 olsun bence cok hızlı geçiş oluyo

Kargo olayinda sıkıntı yaşamıyoruz ama gidip aldığımızda illa ki istiyo oda bisey bende istemeden aliyorum artik

Bugün eşim 4 gibi gelecek ve pazara gideceğiz inanılır gibi değil pazara gittiğime bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi genelde gitsek de ben çocukla arabada beklerdim eşim çabuk çabuk alır çıkardı. Bugün mahalledeki semt pazarına gideceğiz. Makyaj falan mı yapsam acaba ya da topuklu bot mu giysem karlı yolda en sevdiğim kıyafetleri giymeliyim ya çok mutluyum

yaaa yerim gerçekten bir farklılık oluyor insana

Yaaa eşim 2 gün izinli hafta sonuyla 4 bizde yarin cikcaz dolascaz biraz cok bunaldim bugun çıkalım dedim ama 4te maç varmis

Yaaa eşim 2 gün izinli hafta sonuyla 4 bizde yarin cikcaz dolascaz biraz cok bunaldim bugun çıkalım dedim ama 4te maç varmis
Ahahaha şu maç saatleri beni de sinir ediyor. Bu hafta hep erken geliyor eve her gün çıkıp gezeriz dedi anca pazara gidiyoruz ama ben okeyim yani razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…