2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Komşuyuz bende malatyalıyım
Ahh ahh malatyanın da bir yemeği var aklımda bakırcılar çarşısında yapılandan.Canım çekiyor devamlı ama gelip yemem imkansız şu an yurtdışındayım.Normalde elbistanda görev yapıyorum 2 yıla döneceğim ilk işim malatyaya gelmek olacak.

Bizde bebege bisey alırken hep ardaya da bi tane bisey alıyoruz acaba yanlış mi yapıyoruz diye düşünmeye başladım bu aralar akıl almaz derecede her seye agliyo ve yok lafını bilmiyo bisey yok diyoruz yoku bilmiyo çocuk

Kızlar benden koyu sarı bir akıntı gelmiş, korkmalı mıyım Doktoruma yazdım, öğle arası olduğu için daha görmedi, panik yaptım.

Kızlar bundan emzirme yastığı olmaz mı ?a101 de gördüm 20 liraydı çok beğendim. Mint yeşili olunca almadan geçemedim
Küçük gibi duruyor canım. Karnını sarıyorsa ve çok yumuşak olmayıp bebek alçakta kalmayacak olabilir belki

Bende istanbulda yaşıyorum ama annem malatyada yaşıyo arguvanda yurtdışında nerdesin ne iş yapıyosun bende hemşireyim istanbulda

Bende istanbulda yaşıyorum ama annem malatyada yaşıyo arguvanda yurtdışında nerdesin ne iş yapıyosun bende hemşireyim istanbulda
Ben öğretmenim ama eşimin işi nedeniyle almanyadayım.Ücretsiz izinle geldim eş durumu nedeniyle.

Arkadaşlar şeker düşmesinin bebeğe bir zararı var mı bilginiz var mı yüksek şekerle uğraşırken bu hafta sürekli sekerim düşmeye başladı dün akşam tok karna 66 çıktı şok oldum eşimin şekerini ölçtüm cihaz mı bozuk diye 110 cikti onun bozuk değil ama neler oluyor böyle anlamıyorum

Kızlar benden koyu sarı bir akıntı gelmiş, korkmalı mıyım Doktoruma yazdım, öğle arası olduğu için daha görmedi, panik yaptım.
Canim acaba enfeksiyon falan mi oldu bide cok mu koyu rengi? Bazen çok ayakta kalınca farkli gelebiliyor. Doktorundan haber almışsındır belki de yazali biraz olmuş.

Canim acaba enfeksiyon falan mi oldu bide cok mu koyu rengi? Bazen çok ayakta kalınca farkli gelebiliyor. Doktorundan haber almışsındır belki de yazali biraz olmuş.
"Korkulacak birşey yok, sakin ol. Birazdan seni arayacağım" yazmış canım. Bakalım ne diyecek.

Evet cok riskli bir durum bencede benim.oglum.kocaman mayista 6yi doldrcak kardesin sana hediye getrdi desem afedrsn cock bana kiciyla gulcek masallah dil pabuc zaten neler der bilemiyorm

Bu farkli canim vajinal muayene gibi degil ultrason cihaziyla yapilana benzemiyor hem islem hem aci duyma acisindan elle yapiliyor bu muayene

Benim 2.ci bu çocuk kendini kasmadiktan sonra acımıyor bence... Ben kasmadim kasarsan illaki acı oluyor.

Sağlıkla gelsin de kuzum hicbiseyden korkmuyorum

Canjm aç kalmamaya çalış çocuğa baygınlık falan olursa zarar verir benimde biraz düşşk açlık şekerim doktorum aç kalma dedi

ahah annelik hediyesini hepimiz istiyoruz bakalim ne olucak benimde cok cok yakin arkadaslarm 2 ay once baby shower yaptilar bana ord bir suru hediye geldi bebek icin fln smdi dogumda bebek icin hediye almayiz direk kuzeye aliriz diyolr bende diyorm en iyisi oyle yapin
Oylede alistrima canim bu sefer bebege bi corap alsan bana neden almadin diye dusunucek bende ilk zamanlar bebege ne alsam oglumada aliyodm bisey ama baktm kargo gelio hemen dior ki bana ne aldn diye soruyor en son otrdm konustm.kardesn dunyaya ciplak gelicek onun kiyafete ihtiyaci var bizm cesit cesit kiyafetimiz var ona biseyler almak zorundayim dedim tamam annecm bana kucuk gelenleride kardesime ayirablirsin dedi smdi kardesn eksikleri btti ogluma diyorm senin istedigin bisey varmi hyr yok diyor bisey alicaksam sadece ona sipris veriyorm o kargo ona ait oluyor bir sonraki kargo kendi eksiklerm sadece kendime aldm.diyorm anlaysla karsiliyor yoksa isin icinden cikamam gerckten

Komşum 4 doğurmuş hicbir muayene ilk çatı.muayenem kadar acı vermesi diyor. Ya alışıyorsun ya da ilkinde cok.yani yandı.

Zaten 1 kere normal doguran biri için orası eskisi gibi olmuyor bu bi gercek benim doktorum bu doğumun daha kolay olur diyor ilkler zordur diyor bana.

Canjm aç kalmamaya çalış çocuğa baygınlık falan olursa zarar verir benimde biraz düşşk açlık şekerim doktorum aç kalma dedi
Allah korusun bi zarar olmaz inşallah açlığa dikkat etmeye çalışacağım teşekkür ederim

Şuan 33 haftamın içinde 86 kiloyum sona kadar 90'ı geçerim kesin. Bahsettiğim hızlı kilo alma durumu bu işte

Ben bebeğin kilo almaya başladığı haftalar başladı o nedenle 15gundur daha sağlıklı şekersiz besleniyorum bebeğim ondenn gidiyor zaten

Normal doğum olursa kilonunnvogu gidiyor kafana takma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…